רשת חברתית במקצב
-
@מומחה-לקליפים כן אבל גם ככה עושים את זה כאן בפורום יש נושאים על אמנים ומי שמתעסקים עם מוזיקה ושם אפשר להעלות חומר... יש לייקים ויש עוקבים...
-
@מומחה-לקליפים
ויש סיכוי שבנטפרי יאשרו זאת ?
קשה לי להאמין.... -
@גיטרה-חשמלית-0 אמר ברשת חברתית במקצב:
@מומחה-לקליפים כן אבל גם ככה עושים את זה כאן בפורום יש נושאים על אמנים ומי שמתעסקים עם מוזיקה ושם אפשר להעלות חומר... יש לייקים ויש עוקבים...
נכון אבל זה חומר שלהם.
אני יסביר אם עכשיו יצא שיר מסוים ומישהו רוצה לומר עליו משהו או שיש מישהו שיצר תוכן מסוים במקום שיהיה בשרשור ארוך שכל אחד מגיב עליו ובקושי מוצאים את החומר אות מה שאותו אחד כתב, אז במקום זה כל אחד יוכל לעלות לחשבון האישי שלו [אם עדיין לא הבנת כנס לרשת חברתית אחרת ותבין את ההבדלים, כמובן שכאן זה יהיה שונה מכל רשת חברתית אחרת ויהיה מפוקח ומסונן יותר] -
@מומחה-לקליפים
מצוין
שכנעתם אותי
זורם איתכם בענין עד הסוף -
@מומחה-לקליפים אמר ברשת חברתית במקצב:
כנסי לרשת חברתית אחרת ותביני
"כנס" ו"תבין"...
אין לי גישה לרשתות חברתיות.
השאלה אם זה בכלל אפשרי מבחינת התכנות של האתר
-
בעד! רעיון מצויין שוב עולה השאלה האם נטפרי יאשרו את זה כי רוב המשתמשים בפורום הם בסינון של נטפרי או של אתרוג!
-
@אדם-חכם-וישר אמר ברשת חברתית במקצב:
בעד! רעיון מצויין שוב עולה השאלה האם נטפרי יאשרו את זה כי רוב המשתמשים בפורום הם בסינון של נטפרי או של אתרוג!
גם אני בשימוש של נטפרי
ואני אומר שאם לא ננסה לא נדע בחיים.
כדאי לנסות לשאול אותם אבל קודם ההנהלה של הפורום רוצה לדעת אם יש ביקוש -
@מומחה-לקליפים אז צריך שיכנסו לנושא הזה הרבה משתמשים.... (מותר לתייג את משתמשי הפורום?)
-
למה שלא תעשה סקר מסודר במקום שכול אחד יהיה צריך לכתוב פוסט
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה אמר ברשת חברתית במקצב:
למה שלא תעשה סקר מסודר במקום שכול אחד יהיה צריך לכתוב פוסט
פשוט תעשו לייקים לפוסט הראשון ולפי כמות הלייקים ככה ההנהלה תדע מה רמת הביקוש
@חכם_בלילה אמר ברשת חברתית במקצב:
@מומחה-לקליפים אז צריך שיכנסו לנושא הזה הרבה משתמשים.... (מותר לתייג את משתמשי הפורום?)
אם יתכתבו בשרשור הזה הרבה משתמשים כל הזמן ככה השרשור יקפוץ לראש הרשימה ויותר משתמשים יכנסו
-
פוסט זה נמחק!
-
@מומחה-לקליפים פתחתי סקר מסודר במקום להגיב לנושא פה אפשר להצביע שם
כל מי שיוכל להצביע נשמח מאוד
בע"זה נעדכן כאן את התוצאות
קרדיט ל- @מומחה-לקליפים אני רק העתקתי את הטקסטמצוין כל הכבוד אני ייעתיק את הקישור לפוסט הראשון כדי שכולם יראו
-
-
@מומחה-לקליפים
רעיון מאוד טוב!
אבל נטפרי בטוח לא יאשרו את זה
כמו שהם לא מאשרים שאר רשתות חברתיות -
בחשבון פשוט 65.2% + 13% = 78.2% משתמשים שרוצים
[כמובן אם נטפרי יסכימו]
אז נשאר לשאול את נטפרי
@אייצ-ית @ntz @מוזיקה מי מכם יכול לדאוג לזה? -
@מומחה-לקליפים לא כדאי לחכות לכמות רצינית של תגובות שיהיה אם מה לבוא לנטפרי?
-
אני חושבת שזה מאוד נצרך אבל מבחינה אחרת ואני אסביר.
כיום הפורום ב"ה גדל מאוד, ויש כל הזמן כל כך הרבה פוסטים חדשים, חלקם מעניינים אותי וחלקם לא. (מטבע הדברים)
כשאני רוצה לראות מה התחדש באתר, אני צריכה להכנס לנושאים שלא נקראו ואז לעבור על מלא נושאים שלא קשורים או לא מעניינים אותי ולסמן כנקרא, וזה ממש מעצבן.
מה שאני חושבת שיהיה לכל אחד 'פיד' כמו ברשתות חברתיות. כלומר בדף הבית שלו יופיע תוכן שמעניין אותו. (וכמובן שתהיה אופציה גם לחפש נושאים חדשים למי שמשועמם)
אז איך בעצם זה יעבוד?
נכון יש לנו את הקטע של העוקבים? מה זה נותן בעצם לנעקב חוץ מהרגשה שהוא מעניין אותי? כלום. (רק נושאים חדשים שהוא מעלה... בקטנה)
אז אפשר להגדיר (מקווה שאפשרי) שבפיד שלי יופיעו נושאים של משתמשים שאני עוקבת אחריהם, נושאים פופולאריים באותו יום, נושאים שפתחתי או שהגבתי בהם הרבה, וכו'
זה יכול ממש להקל על השימוש פה באתר.בנוגע להצעה של @מומחה-לקליפים אני חושבת אולי לעשות לכל משתמש (אולי רק למקצועיים שיקבלו את אישור ההנהלה) עמוד שבו הוא יעלה יצירות שלו, ומי שיעקוב אחריו יקבל התראה.
ואולי בפרופיל שלו יופיע קישור לעמוד שלו, או משהו בסגנון.לא ממש גיבשתי רעיון מסודר, אבל חשבתי תוך כדי כתיבה....
אשמח לרעיונות לשיפורים.... -
פוסט זה נמחק!
-
@ב-ב אמר ברשת חברתית במקצב:
בנוגע להצעה של @מומחה-לקליפים אני חושבת אולי לעשות לכל משתמש (אולי רק למקצועיים שיקבלו את אישור ההנהלה) עמוד שבו הוא יעלה יצירות שלו, ומי שיעקוב אחריו יקבל התראה.
ואולי בפרופיל שלו יופיע קישור לעמוד שלו, או משהו בסגנון.בקיצור רשת חברתית.
78.6% + 9.5% = משתמשים שרוצים שיהיה רשת חברתית