רשת חברתית במקצב
-
@נגינתי לא ספוטיפיי. יותר סטייל טוויטר.
תקשיבו רשת חברתית זה בלתי אפשרי. מכל הסיבות שבעולם. גם מבחינת הסינונים, וגם טכנית זה לא ריאלי.
מה שהצעתי לגבי הפיד של כל אחד, זה לא נראלי כזה מסובך.
ולגבי עמוד לכל משתמש מקצועי גם, אני לא יודעת איך בדיוק עובד פה האתר, אבל יש לי אתר אחר ששם זה ממש פשוט לעשות את זה. -
-
@ב-ב אמר ברשת חברתית במקצב:
ולגבי עמוד לכל משתמש מקצועי גם, אני לא יודעת איך בדיוק עובד פה האתר, אבל יש לי אתר אחר ששם זה ממש פשוט לעשות את זה.
קישור לאתר/ צילום מסך?
-
@נגינתי זה אתר לנשים
הלוואי הייתי יכולה לפרסם פה...
יש אופציה כזו, לא הפעלתי אותה, ככה שאין לי צילומי מסך.ובנוגע לפיד שאמרתי, בעלי מתכנת, הוא אומר שצריך לבדוק מה ההגדרות של האתר פה, אבל בגדול זה לא משהו מסובך אם לא מצפים שזה יהיה ברמה גבוהה כמו ברשתות חברתיות. (שמקפיץ נושאים לפי תחומי עניין וכד')
-
@מומחה-לקליפים רעיון יפה.
לא רוצה להיות הזו שמנפצת תקוות, אבל אני נמצאת כאן בפורום כמה חודשים והספקתי לראות כמה הצעות: שיר בשת"ף של כולם, פודקאסט/רדיו של מקצב, עיתון/מדור מבית מקצב, וכן הלאה....
אבל--- לא נעים, אני לא רואה שאף אחת מההצעות יצאה לפועל........ כך שרשת חברתית של מקצב נראה לי בכלל משהו לקוח מהכוכבים.
לא חייבים להסכים אתי כמובן........
-
אני בעד !
ואני בטוח שכל מי שישמע על הרעיון
ג"כ ירצה בכך (ואולי באמת נתייג את כל המשתמשים ) . -
לא לגמרי הבנתי מה היתרון של זה.
גם כאן ניתן להעלות חומרים להגיב ללייק וכו'
מה ההבדל??? -
@ב-ב אמר ברשת חברתית במקצב:
אני חושבת שזה מאוד נצרך אבל מבחינה אחרת ואני אסביר.
כיום הפורום ב"ה גדל מאוד, ויש כל הזמן כל כך הרבה פוסטים חדשים, חלקם מעניינים אותי וחלקם לא. (מטבע הדברים)
כשאני רוצה לראות מה התחדש באתר, אני צריכה להכנס לנושאים שלא נקראו ואז לעבור על מלא נושאים שלא קשורים או לא מעניינים אותי ולסמן כנקרא, וזה ממש מעצבן.
מה שאני חושבת שיהיה לכל אחד 'פיד' כמו ברשתות חברתיות. כלומר בדף הבית שלו יופיע תוכן שמעניין אותו. (וכמובן שתהיה אופציה גם לחפש נושאים חדשים למי שמשועמם)
אז איך בעצם זה יעבוד?
נכון יש לנו את הקטע של העוקבים? מה זה נותן בעצם לנעקב חוץ מהרגשה שהוא מעניין אותי? כלום. (רק נושאים חדשים שהוא מעלה... בקטנה)
אז אפשר להגדיר (מקווה שאפשרי) שבפיד שלי יופיעו נושאים של משתמשים שאני עוקבת אחריהם, נושאים פופולאריים באותו יום, נושאים שפתחתי או שהגבתי בהם הרבה, וכו'
זה יכול ממש להקל על השימוש פה באתר.בנוגע להצעה של @מומחה-לקליפים אני חושבת אולי לעשות לכל משתמש (אולי רק למקצועיים שיקבלו את אישור ההנהלה) עמוד שבו הוא יעלה יצירות שלו, ומי שיעקוב אחריו יקבל התראה.
ואולי בפרופיל שלו יופיע קישור לעמוד שלו, או משהו בסגנון.לא ממש גיבשתי רעיון מסודר, אבל חשבתי תוך כדי כתיבה....
אשמח לרעיונות לשיפורים....@הלב שלי
-
@כ-פ אמר ברשת חברתית במקצב:
@מומחה-לקליפים רעיון יפה.
לא רוצה להיות הזו שמנפצת תקוות, אבל אני נמצאת כאן בפורום כמה חודשים והספקתי לראות כמה הצעות: שיר בשת"ף של כולם, פודקאסט/רדיו של מקצב, עיתון/מדור מבית מקצב, וכן הלאה....
אבל--- לא נעים, אני לא רואה שאף אחת מההצעות יצאה לפועל........ כך שרשת חברתית של מקצב נראה לי בכלל משהו לקוח מהכוכבים.
לא חייבים להסכים אתי כמובן........
כן גם אני חשבתי ככה בהתחלה שראיתי את זה אבל זה היוזמה הראשונה שמחדשת משהו כי עיתוני מוזיקה יש ויש גם רדיו ויש הכל חוץ מהרעיון הזה של רשת חברתית
אבל קשה להאמין שיאשרו את זה כי אמנם באמת אולי זה יהא מסונן אבל זה הרבה יותר ממכר מאוד ואנשים ירצו לקבל לייקים ונטפרי לא מאשרים בדרך כלל כאלו דברים ולכן נראה שזה יהא כמו כל הדברים