Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@יהודה-n אני לא כל כך חזק בכל האופציות האלו שיהיה מוכן בעז"ה --אתיעץ קודם עם יח"ץ מקצב -- ישר כוח
הכל משמים של מרדכי שפירא - 10,989,522. וואו!! אין עוד מלבדו - 3.7 מיליון. גם וואו! אשירה - 1.3 מיליון. (וזה יצא רק לפני 10 חודשים!)
משה קליין עוד לא מאוחר 249,826 צפיות 14 במאי 2023 #22 ברשימת סרטוני המוזיקה החמים תוך 7 ימים
@המבין-0 זה ממש הזוי, כי ברומר לעומתו רק עם 53,000 צפיות, וזה יצא באותו יום. כנראה הקליפ אצל קליין עשה את זה.
@כ-פ ממש לא כיון שהשיר של ברומר סלח לי על הביטוי הוא מחקה פופ חילוני וזה לא יצה לא יפה לעומת קליין שזה עם עיבוד אמיתי ולא אלקטרוני
@המבין-0 דווקא אני אהבתי את השיר של ברומר......
לא יודעת איך נשמע פופ חילוני, סורי...... אבל אני מסכימה עם זה שהשיר של קליין יותר מוצלח.
@ליאל-0 ישי ריבו הזמר הכי טוב שאני מכיר וגם הוא נשמע אצל חילונים דתיים וחרדים
@כ-פ נכון לכן גם קול חי לא משמיעים אותו...
@ישי-עמאר את מה לא משמיעים?
@Avital-2 את פארוייס של קובי ברומר
@ישי-עמאר אני שמעתי אותו בקול חי מיוזיק
@ישי-עמאר בטח שמשמיעים את השיר הזה!! כמה פעמים שמעתי.
@יונמיוזיק לא הבנתי גם מה הבעיה להשמיע
@ישי-עמאר גם את החדש של בנצי שטיין לא משמיעים
@Avital-2 שקובי ברומר שידר שמעתי שהוא אמר שהוא לא יכול לשים את השיר שלו כי קול חי לא אישרו והשיר שלו אם מנגינה חילונית כזהת לדעתי
@ישי-עמאר תאחד פוסטים
@ישי-עמאר זה נשמע ממש מוזר!! אולי הוא התכוון לומר שהוא לא משמיע שירים של עצמו......? (כי קול חי לא אישרו.....)
@כ-פ הא אולי