אימות של לחן מקורי - בצורה מאובטחת
-
@למדן אבל יש שירים מאלבומים שלא נמצאים ביוטיוב
@יואל-מעצב-תמונות יש אבל מה שלא נמצא שם כנראה אתה פחות מכיר כי רוב סליחה כל הזמרים היום מעלים .
-
@מוזיקו
יש לי רעיון בשבילך אומנם זה לא 100%
שזה יעבוד (גם אנשים זה לא בטוח שיצליחו)
אבל כן תרוויח שזה ישאר אצלך .תפתח חשבון יוטיוב ותעלה לשם
כמובן תעשה שיהיה פרטי שלא יוכלו לראות את זה רק אתה
ואז אתה מעלה לשם את החומר שלך
יש להם זכויות יוצרים והוא פשוט מזהה מכל מה שיש כבר ביוטיוב
אם לקחת משהו אל והוא כותב לך אפ' איזה קטע בסרטוןאני העליתי פעם הקלטה איך שמישהו מנגן ויוטיוב כתב לי שיש זכיות יוצרים והראה לי את הקטע .
-
@למדן זה נשמע רעיון טוב אבל כמו שכתבתי לעיל
ו, בגלל הסינון במחשב הוא מחמיר גדול
אין לי גישה ליוטיוב

אבל חוצמיזה, זכויות יוצרים לא נגמרים מתישהו??
-
@מוזיקו כן
זה של מיקרוסופט@יואל-מעצב-תמונות אמר באימות של לחן מקורי - בצורה מאובטחת:
@מוזיקו כן
זה של מיקרוסופטממש ממש לא. צ'אט GPT שייך ל-OPENAI. מייקרוסופט רק השקיעה בהם. הקישור שנתת הוא לא לצ'אט GPT המקורי, אלא לגרסה אחרת, מזוייפת למעשה.
זה הקישור לאתר המקורי:
https://chat.openai.com/chat@יואל-מעצב-תמונות אמר באימות של לחן מקורי - בצורה מאובטחת:
גם שמעתי שהוא עשה שיר חדש של שני זמרים חילוניים שמעולם לא שרו את המילים האלו
אין קשר, זה אתר אחר שאמנם עובד על בינה מלאכותית, אבל לא קשור ל-GPT
בכל מקרה @אבי-לוי - צ'אט GPT ממש ממש לא יכול לבדוק שירים. הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לקבל טקסט וליצור טקסט. לא מעבר לזה. אולי אם תתן לו טקסט של התוים, הוא יוכל לבדוק לפי זה
-
@יואל-מעצב-תמונות אמר באימות של לחן מקורי - בצורה מאובטחת:
@מוזיקו כן
זה של מיקרוסופטממש ממש לא. צ'אט GPT שייך ל-OPENAI. מייקרוסופט רק השקיעה בהם. הקישור שנתת הוא לא לצ'אט GPT המקורי, אלא לגרסה אחרת, מזוייפת למעשה.
זה הקישור לאתר המקורי:
https://chat.openai.com/chat@יואל-מעצב-תמונות אמר באימות של לחן מקורי - בצורה מאובטחת:
גם שמעתי שהוא עשה שיר חדש של שני זמרים חילוניים שמעולם לא שרו את המילים האלו
אין קשר, זה אתר אחר שאמנם עובד על בינה מלאכותית, אבל לא קשור ל-GPT
בכל מקרה @אבי-לוי - צ'אט GPT ממש ממש לא יכול לבדוק שירים. הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לקבל טקסט וליצור טקסט. לא מעבר לזה. אולי אם תתן לו טקסט של התוים, הוא יוכל לבדוק לפי זה
-
@מוזיקו זכויות יוצרים זה לא אומר שהוא לא נותן לך לפרסם את זה הוא רק אומר לך שזיהה את הקטע ....
זה פתוח בנטפרי
https://studio.youtube.com -
@עפר-ואפר וואווו הברקת טקסט של תווים תנסה את זה
ותעשה בלעדיות לכל הזמרים
אבל זה יהיה אסון להרבה שירים חחחחחחח -
@למדן מותר להעתיק בטעות. למשל, השיר "וכל מאמינים" של מב"ד, הוא בעצם העתקה בטעות של השיר "טוב להודות" של שלמה קרליבך. תנסה לזמזמם את שתיהם ותראה שהם ממש אותו דבר
-
@למדן אז מה בעצם אתה רוצה להגיד?? שגם אם אני יוציא שיר שבעצם יצא לפני 40 שנה אנשים לא יקלטו??
-
@מוזיקו ההיפך לפי מה שאתה אומר כן קולטים
שאלתי לגבי השיר הנ"ל אם זה יצא כשיר חדש או שינו מילים
-
@למדן אה חשבתי אתה שואל בטון רטורי

ובא נגיד שהתשובה לשאלה (הרטורית?) הזו היא כן, אז מה, יוטיוב לא עלו על זה? או שתגיד לי שני השירים האלו לא עלו ביוטיוב...... -
@מוזיקו
1 בטח עלה ליוטיוב
2 אפ' אם מזהה לפעמים הוא נותן ניתן לפירסום
3 אני פירסמתי משהו ביוטיוב ןשכתב לי שיש זכיות יוצרים
ושתבין מזה היה הקלטה של נגינה והוא קלט את השיר שניגן בהסרטה -
@למדן אמר באימות של לחן מקורי - בצורה מאובטחת:
2 אפ' אם מזהה לפעמים הוא נותן ניתן לפירסום
אם כן, כל הרעיון של לבדוק דרך היוטיוב נופל, לא?
-
פוסט זה נמחק!
-
@מוזיקו כן, מה שיש ביוטיוב
אתה יכול לשלוח את הקובץ בmp3 ואני יבדוק לך -
@מוזיקו אתה שולח לי
ואם אתה רוצה דוגמה מה זה עושה תסתכל בתמונה

-
שלום לכל חברי הפורום.
אני ב''ה יצא לי להלחין כמה לחנים על פסוקים ומקורות שונים, אבל לפני שאני מקדם אותם אני רוצה לוודא שהם אכן לחנים מקוריים ולא ''סחובים'' משירים אחרים ששמעתי בעבר (שכן כבר היה לי כזה מקרה )
אבל מה, אני לא מכיר את כל עולם המוזיקה על בוריו ולא מעודכן בכל שיר חדש (או ישן) שקיים, ומכיון שכך, עלי להעביר את הלחנים לאחד שכן מתמצא ויוכל להגיד לי אם הוא מקורי או לא
הבעיה שלי היא במקרה כזה שצריך להעביר למישהו אחר את היצירה שלי, יש לי חשש מחשיפתה המוקדמת, או גרוע יותר, מגניבת הלחן. אני שואל כאן במי אני יכול לתת אמון של 100% או שיש פיתרון אחר, ומה עושים כל הזמרים האחרים בנידון.
תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות