איזה תכנית מוזיקה הייתם מעדיפים , הקול הבא? המאסטרו ? המלחינים ? ועוד
-
הקול הבא ברוררררר
-
הקול הבא!!!!!!!!!
באמת שממאחורי 'המאסטרו' עומד רעיון גדול(חיקוי של גוט טאלנט) אבל זה ממש משעמם -
@יהודי-קדוש שוב פעם אני יחזור על עצמי זה חיקוי לתחרות כשרונות שיש בעולם הכללי רק חבל שהוא לא ככ מוצלח
-
המאסטרו הכי עניין אותי כי יש מקום להמון תחומים, לדוגמא מעבדים ואפ' שאו הפסנתרן בן 14 שלא היה לו מקום בקלידנים כי הוא מנגן בפסנתר
-
@גיטריסט-בינוני נכון.
אבל בסופו של דבר הם גם צריכים לדעת מה יותר יעניין את הצופים,לא המתמודדים. -
הקלידנים בלי למצמץ!
-
אני לא יודעת איך החלטתם שהמאסטרו לא מענין חכו לשלב הבא... אז יתחיל להיות מענין
אני דוקא ממש אהבתי תקונספט וזה יותר מענין לראות מגוון של תחומים... זו בכל אופן דעתי
אבל מבחינת השופטים הכי אהבתי במלחינים את פלד וקליין וגם בקול הבא את עדי רן שגמרררר אותי מצחוק... -
@hiush-its-me ומה עם סטופל? לי הוא עשה את התכנית! חבל שהוא לא שופט במאסטרו, זה היה מעלה את התכנית בכמה רמות!
-
@hiush-its-me
אני אהבתי מאד את השופט אביעד גיל שבאמת מבין במוזיקה ולא מבקר סתם כמו סטופל שאם פריד היה מתומדד הוא גם היה מבקר אותו -
@hiush-its-me הכל טוב, "כשם שפרצופיהם שונים"...אני חופשי הייתי מריצה את הקטעים שאביעד גיל וברומר דיברו בהם...עדי רן בעיקר הצחיק אותי, אבל תכ'לס הוא אמר דברים נכונים(לדעתי) וסטופל בזכותו הייתי מקשיבה לפרשנות של הביצועים, בן אדם כ"כ חכם ואנושי! לא זוכרת שהוא היה כ"כ ציני
-
@hiush-its-me שולי רנד לא שפט בכל התכנית רק בגמר לא?
-
@hiush-its-me נכון אין עליו!!! יש לו שיר אחד שמפיל אותי "גיליתי מחדש" מכירה? כתיבה מפוצצת ולחן מטורףףףף