Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
אני מחפש אדם שרוצה לעשות חסד אם יהודים ולשלוח כאן מיקצבים לאורגן ימאהה אבל משהו שמתאים לנגן בארועים ללא תשלום בתודה מראש
@חיים1 יש על זה מלא נושאים תחפש בקטגוריה קלידים תת קטוגוריה ימאהה... חבל לפתוח סתם נושא לפני שמחפשים...
@חכם_בלילה לא פשוט אני חיפשתי ועל מה ששולחים זה מיקצבים פשוטים זה לא משהו שאפשר לנגן עם זה בארועים
@חיים1 לדעתי לא תמצא משהו יותר טוב הדברים הטובים עולים כסף
@פייביש אתה צודק במאה אחוז רק אם היו אנשים שמבינים שהם עושים רק העתק והדבק אז היו מבינים שלא לוקחים על סט של מיקצבים 3000 שקל
אני רק מחפש אדם שהכין מקצבים ומוכן לפרסם כאן כי כידוע יש כאלה שאין להם מספיק כסף כדי לקנות סט
אגב מישהו יודע למה זה לא נותן לי לשלוח הקלטה🤨
@חיים1 לא נראה לי שיש אדם שהשקיע והכין סט והוא יפרסם אותו בחינם.. בכל מקרה אם תרצה לקנות אני ימליץ לך (כמו שאני תמיד ממליץ) על @המוזיקאי המנהל של האתר חסידיש קצב (שיש שמה מקצבים חינם אם אני זוכר נכון..) ויש את @למדן שיש לו אחלה סט!!
@חכם_בלילה השאלה מה המחיר כי אין לי הרבה כסף אחרי הכל אני רק בחור
וגם אתה יודע למה זה לא נותן לי לשלוח הקלטה?
@חיים1 אמר במיקצבים לאורגן:
מה תעשה עם מקצבים אתה צריך גם דגימות וזה מה שעולה בעיקר כסף זה ההבדל בין משהו חינמי ל....
@פייביש צודק במאה אחוז רק הבעיה שאין לי הרבה כסף בשביל לקנות מיקצבים
@חיים1 בכמה אתה כן רוצה לקנות
@למדן 500 אין לי יותר כסף מזה את כל השאר שחסכתי בזבזתי על האורגן
והבעיה שאין מישהו שמוכן למכור במחיר הזה
@חיים1
@למדן
@חיים1 תחסוך קצת תגיע לסכום המבוקש תבין אותם הם אנשים שיושבים שעות כדי להביא מקצב מושקע הכל לוקח זמן