מיקצבים לאורגן
-
@חכם_בלילה בטוח. זה מהדרייב שלי
בכל אופן אני באמצע להעלות את זה לג'מבו
מש שנקרא עזרה ראשונה... -
@עולה-מן-הצללים אליפות!! N עליך !!
-
העלתי את זה כתיקיה יותר מסודרת, תכלס זה עלה כקבצים בודדים אז יש שם 1964 קבצים שהשם יעזור לך ל צוא שם את הטובים יש שם לדעתי חומר בסדר גמור רק צריך למצוא אותו
גוט מויעד
זה נפתח בנטפרי -
@עולה-מן-הצללים אמן השם יברך אותך!!
-
@חכם_בלילה כיוון שאין לי עדיין אפשרות לתת לייק אז הנה:
-
@עולה-מן-הצללים אתה יודע אם המקצבים האלה הם רק A B או שהם A B C D (מבחינת הוריציאות..)??? בכל מקרה תודה!!
-
@חכם_בלילה בעיקרון הם אמורים להיות מלאים A B C D + אינטרו וסיומות אבל יכול להיות שיש שם חלק חסרים
-
@עולה-מן-הצללים אני צריך את האלה החסרים...
-
@חכם_בלילה אה אוקיי
לאיזה אורגן זה? -
@עולה-מן-הצללים ימאהה 373
-
@חכם_בלילה אני מקווה שהם יפתחו לך בכלל, במקור זה מקצבים של הטיירוס (חלקם של הגנוס)
-
@עולה-מן-הצללים אתה יכול לשלוח גם לי?
-
@עולה-מן-הצללים אמר במיקצבים לאורגן:
העלתי את זה כתיקיה יותר מסודרת, תכלס זה עלה כקבצים בודדים אז יש שם 1964 קבצים שהשם יעזור לך ל צוא שם את הטובים יש שם לדעתי חומר בסדר גמור רק צריך למצוא אותו
גוט מויעד
זה נפתח בנטפרי -
@עולה-מן-הצללים לצערי אף אחד לא עובד לי מהם והעברתי על כל התיקיות..
אבל אני בקרוב מחליף אורגן אז זה יהיה לי שימושי.. -
גוט מויעד
זה נפתח בנטפרייש לי אתרוג --הורדתי מהגמבו לדיסק און קי -שהעברתי לאורגן זה מראה לי תיקיות ריקות
צריך לעשות איזה המרה ? --יש לי אורגן ימהה -S670-PSR --דגם ישן
ועוד שאלה --יש אפשרות לשמוע את המקצבים במחשב רגיל או שחיבים באורגן -
@אילן-פ מאוד הגיוני שסוג הקובץ לא מתאים לאורגנים הישנים של ימהה לי פעם היה psr 3000 ישן וזה לא עלה אולי יש דרך להמיר-אני לא יודע
@חכם-בלילה איזה אורגן אתה הולך לקנות? -
@עולה-מן-הצללים SX 600
-
@חכם_בלילה יפה זה מה שיש לי
אורגן פצצה אני מאוד נהנה ממנו -
@אילן-פ מאוד הגיוני שסוג הקובץ לא מתאים לאורגנים הישנים של ימהה לי פעם היה psr 3000 ישן וזה לא עלה אולי יש דרך להמיר-אני לא יודע
@חכם-בלילה איזה אורגן אתה הולך לקנות?יש אולי מקצבים שמתאימים לאורגן שלי S670-PSR--אבל באיכות כמו פריסט
כבר הביאו לי כמה פעמים מקצבים חובבנים -- ממש לא אהבתי