מאחורי הקלעים - פורום מקצב
-
אני חשבתי על רעיון כזה תגידו לי מה אתם חושבים, אשמח שתגיבו הערות והארות.
נראה לי שזה יהיה אחלה דבר אם פעם בכמה זמן (נגיד שבוע או חודש או משהו בסגנון) יהיה חשיפה של מאחורי הקלעים של מקצב, לדוגמא כמה רייטניג היה לפורום בשבוע האחרון (כלומר כמה אנשים השתמשו בפורום) באיזה זמנים יש הכי הרבה משתמשים, וכן כמה לייקים אנשים נתנו, מי קיבל הכי הרבה לייקים, כמה פוסטים ונושאים נכתבו בשבוע האחרון וכן על זה הדרך,
אם אתם חושבים שזה רעיון מוצלח תתנו .
נ.ב. אולי אפשר לעשות את זה עוד מעט כשהפורום יחגוג שנתיים ואז יהיה פה עוד התחדשות. -
@אבי-לוי רעיון מדהים בעיניי! אני תומכת!
זה לדעתי ממש ייצור עניין.
אבל מה שחשוב יהיה לשלוח את זה במייל לכל המנויים (ואז גם אלה שלא ממש מחוברים ייכנסו לראות כי זה יהיה סופר מעניין)
וגם אפשר להוסיף במייל הזה עוד כל מיני דברים, פרסומים על דברים חדשים באתר, קטגוריות חדשות, הפרויקט החדש... כמו שמקובל בהרבה אתרים (המנגן וכד') ששולחים מיילים שבועיים / ניוזלטרים וכיוצ''ב....
יאללה תנו לייקים ותמכו ברעיון. -
לא בא לי כל כך להרוס אבל צריך קצת מציאות... אני ב"ה מחובר הרבה לפורום והעלו פה הרבה רעיונות בחודש האחרון כמו רדיו, השיר של הפורום ועוד כמה שאני כבר לא זוכר... צריך להתמקד בנושא אחד ולא לשגע את הצוות בכל פעם רעיון אחר... אני חס וחלילה לא נגד אני חושב שזה רעיון טוב... אבל צריך להתמקד בדבר אחד לא בשמונה בבת אחת....
אני מדגיש ואומר זה דעתי ואני לא בא להרוס פה שום דבר אני רק בא לתת דעה ולתמוך ברעיון... -
@חכם_בלילה אני ממש לא מסכימה איתך.
ההצעה הזאת לא דורשת כל כך הרבה מאמץ, כולה פילוח נתונים. (הרי הכל רשום באנשהו... כפי שניתן לראות כאן)
אפשר למנות מישהו מצוות הפיקוח שיעשה את זה פעם ב-לגבי שאר הרעיונות שעלו, מה שרלוונטי לעת עתה זה הסדרה שאני הצעתי (🤩) ועובדים על זה בכל הכח חלק מחברי הפיקוח, וזה לא סותר שאפשר לעשות עוד דברים במקביל, בפרט שיש עכשיו כבר די הרבה צוות, וזו לא עבודה הכי קשה בעולם.
-
אני בעד לגמרי!
זה דבר שייצור ענין וייתן קצת פידבק למשתמשים
@צוות-פיקוח מה אתם אומרים? -
-
@נגינתי אמר במאחורי הקלעים - פורום מקצב:
אני בעד לגמרי!
@צוות-פיקוח מה אתם אומרים?בעיקרון אני יכולה לעשות את זה.
טכנית זה לא בעיה.
השאלה אם @ntz בעניין... -
וואאוו איזה רעיון שאפו!!!
זה ממש יהיה נוח לדוגמא שאני נמצא במקצב ב3 בלילה לבדוק מי איתי עכשיו מה הרטינג אז
ואני חושב שזה עדיף שזה יהיה במיל ואז כולם יקבלו כי את המיל כולם פותחים ואת מקצב לא תמיד פותחים כל יום
ואפשר לעשות עוד פרסום למקצב דרך המיל הזה
ממש חברי מקצב אלופים מציעים רעיונות פצצות אין עליכם בעולם!!!!!!!
שאפו אדיר לכולם!!! -
@דודו-בלוקה אמר במאחורי הקלעים - פורום מקצב:
ואני חושב שזה עדיף שזה יהיה במיל ואז כולם יקבלו כי את המיל כולם פותחים ואת מקצב לא תמיד פותחים כל יום
אני אישית אעדיף שזה יהיה פה באתר בקישור רשמי עם אייקון כמו התראות.
-
@המבין-0 שישלחו מיל ובאגב גם ישימו קישור במקצב
@יואל-מעצב-תמונות אתה לא פותח מיל מרוב שאתה מכור למקצב שאפו!.... -
@אייצ-ית אמר במאחורי הקלעים - פורום מקצב:
@נגינתי אמר במאחורי הקלעים - פורום מקצב:
אני בעד לגמרי!
@צוות-פיקוח מה אתם אומרים?בעיקרון אני יכולה לעשות את זה.
טכנית זה לא בעיה.
השאלה אם @ntz בעניין...@אבי-לוי אמר במאחורי הקלעים - פורום מקצב:
@אייצ-ית תשאלי אותו אם הוא בעניין!!!, לא מפסידם כלום מלנסות...
בעז"ה זה יצא לפועל בקרוב!
יש אישור מ @ntz -
פוסט זה נמחק!