עדכוני מוזיקה וסקופים
-
פוסט זה נמחק!
-
@ילד-חוכם אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@יוסי-הגאון חלאס, כבר נמאס.
מסכים איתך, וכאן סליחתי.
(אפי' שזה לא היה מזיק, לשלוח הערה- פה, ושם.) -
הזמר אייל טויטו שר במרוקאית, תימנית, אתיופית ועוד...
רדיו קול חי -
אני ממש ישמח אם מישהו\י יצליח להוריד לי מהאתר את השיר של גד אלבז החדש.
ביוטיוב ובגוגל -- לא מצאתי אותו ..
זה הקישור [רק פה מצאתי תשיר..]
https://jmusic.me/en/gad-elbaz-ata-shalom/ -
@פונץ-בננה אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
אני ממש ישמח אם מישהו\י יצליח להוריד לי מהאתר את השיר של גד אלבז החדש.
ביוטיוב ובגוגל -- לא מצאתי אותו ..
זה הקישור [רק פה מצאתי תשיר..]
https://jmusic.me/en/gad-elbaz-ata-shalom/עוד כמה שניות מהקישור הזה
-
טוקר אמר היום בשידור שבחורף הקרוב יתחיל הקול הבא 4 VIP לא יודע יותר מידי פרטים אבל זה מה שהוא אמר ההקלטה של טוקר היום [לחיצה על הלינק]
-
@נמבר-וואן העלו כבר למעלה..
-
@נמבר-וואן חבל שאתה לא עוקב... עד שאתה מפרסם פוסט הוא כבר עודכן כאן (לפני 28 הודעות...)
-
@בנימין-לוריא בדרך כלל אני עוקב פשוט רק עכשיו נכנסתי ולא ראיתי, סורי
-
פוסט זה נמחק!
-
@שמחה-הגיטריסט אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@לומדעס איזה שיר חדש?
נראה לי הוא התכוון לשיר של גד אלבז.
-
@שמחה-הגיטריסט גד אלבז -- אתה שלום.
-
בעקבות שתי ילדים שסימו את מסכת סוכה תוך כמה שעות התנגן לקלידן והזמר אברימי גולדשטיין שיר מקפיץ ומיוחד לכבודה של תורה:
לאחרונה התפרסם שיטת לימוד 'מזומנים', לחזור ולדעת כמה שיותר גמרא בעל פה, כמובן שכבר שנים לומדים בעשרות ישיבות וחיידרים כך, ואכן ניתן לראות אלפי ילדים בחורים ואברכים שיודעים מסכתות שלמות בעל פה.גולדשטיין מספר: "היה זה בצהריי חג השבועות האחרון, לאחר סעודת החג אני רואה שתי ילדים מתיישבים ללמוד גמרא עמוד ראשון מסכת סוכה, לאחר כ-4 שעות אני חוזר ורואה אותם בעמוד .אחרון של המסכת, לשאלתי הם עונים שאכן למדו את המסכת ב-4 שעות, כמובן אני לא מאמין ומתחיל לשאול אותם מתוך מסכת סוכה, ומרגע זה לא ניתן להסביר את שהרגשתי, ילדים בגיל בר מצווה יורים תשובות במהירות ובבהירות ובהתלהבות כמו שתי מלאכים שיורים גחלי אש, לכמה דקות הרגשתי ממש מעין עולם הבא, כשהם משאירים אותי לא פחות מ'המום'.
"לפתע תוך כדי מחשבות מתנגן במוחי אי אלו צלילים, אם צאת החג אני מתיישב על הקלידים, ומשם לאולפן, לאחרונה הושלם הפרויקט שנאפה ע'ל ידי גדולי המוזיקאים בתחומם, שיר שמח ומרגש כאחד, על שיטת לימוד 'מזומנים' בעיבוד קייצי שמתאים לתקופת בין הזמנים".
הפקה לחן ועיבוד מוזיקאלי; הקלידן-זמר אברימי גולדשטיין
מקהלה; ידידים העולמית בניצוחו של יעקב רוטבלט
טכנאי הקלטה; אברומי שטרנפלד
מיקס ועריכה דיגיטלית; אבי זנו
אולפנים; AS studio הניגון
תודה מיוחדת לגראמער ברוך מרדכי גולדשטיין ולעסקן צבי יוסקוביץ||ניתן להאזין ולצפות כאן||
-
הסקופים של סקופר:
- הזמר נתנאל ברדה (בוגר הקול הבא 3) עובד על סינגל חדש, (וכמו שדיווחתי בעבר, גם אבי פודלינסקי עובד על סינגל)
- המעבד שמואל כהן עובד עם מיכה גמרמן על סינגל חדש (אותו כהן, עובד גם עם נמואל, ועם שמואל הררי)