עדכוני מוזיקה וסקופים
-
@שמחה-הגיטריסט גד אלבז -- אתה שלום.
-
בעקבות שתי ילדים שסימו את מסכת סוכה תוך כמה שעות התנגן לקלידן והזמר אברימי גולדשטיין שיר מקפיץ ומיוחד לכבודה של תורה:
לאחרונה התפרסם שיטת לימוד 'מזומנים', לחזור ולדעת כמה שיותר גמרא בעל פה, כמובן שכבר שנים לומדים בעשרות ישיבות וחיידרים כך, ואכן ניתן לראות אלפי ילדים בחורים ואברכים שיודעים מסכתות שלמות בעל פה.גולדשטיין מספר: "היה זה בצהריי חג השבועות האחרון, לאחר סעודת החג אני רואה שתי ילדים מתיישבים ללמוד גמרא עמוד ראשון מסכת סוכה, לאחר כ-4 שעות אני חוזר ורואה אותם בעמוד .אחרון של המסכת, לשאלתי הם עונים שאכן למדו את המסכת ב-4 שעות, כמובן אני לא מאמין ומתחיל לשאול אותם מתוך מסכת סוכה, ומרגע זה לא ניתן להסביר את שהרגשתי, ילדים בגיל בר מצווה יורים תשובות במהירות ובבהירות ובהתלהבות כמו שתי מלאכים שיורים גחלי אש, לכמה דקות הרגשתי ממש מעין עולם הבא, כשהם משאירים אותי לא פחות מ'המום'.
"לפתע תוך כדי מחשבות מתנגן במוחי אי אלו צלילים, אם צאת החג אני מתיישב על הקלידים, ומשם לאולפן, לאחרונה הושלם הפרויקט שנאפה ע'ל ידי גדולי המוזיקאים בתחומם, שיר שמח ומרגש כאחד, על שיטת לימוד 'מזומנים' בעיבוד קייצי שמתאים לתקופת בין הזמנים".
הפקה לחן ועיבוד מוזיקאלי; הקלידן-זמר אברימי גולדשטיין
מקהלה; ידידים העולמית בניצוחו של יעקב רוטבלט
טכנאי הקלטה; אברומי שטרנפלד
מיקס ועריכה דיגיטלית; אבי זנו
אולפנים; AS studio הניגון
תודה מיוחדת לגראמער ברוך מרדכי גולדשטיין ולעסקן צבי יוסקוביץ||ניתן להאזין ולצפות כאן||
-
הסקופים של סקופר:
- הזמר נתנאל ברדה (בוגר הקול הבא 3) עובד על סינגל חדש, (וכמו שדיווחתי בעבר, גם אבי פודלינסקי עובד על סינגל)
- המעבד שמואל כהן עובד עם מיכה גמרמן על סינגל חדש (אותו כהן, עובד גם עם נמואל, ועם שמואל הררי)
-
-
@בעסער-איד אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@צור תודה. אין פה למישהו מידע?
אני רוצה לדעת אם להמתין או להתקפל...זה רק לבדוק כל פעם..
כשיהיה אני מאמינה שיעלו.
בכל מקרה אתה יכול לפתוח בקשה- ואם יהיה למישהו יעלו לך שם. -
@סקופר זה מתיישב היטב עם מה שכתבת לעיל. אם אתמול בחו"ל, אז כנראה מחר בארץ.
השאלה אם הם לא מחוייבים לכל אלו שרכשו רכישה מוקדמת לתאריך של היום.
ככלל, אתמהה, מה המקום לחלוקת חו"ל - ישראל בעידן הדיגיטלי.@בעסער-איד אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@סקופר למרות שבניגון מיוזיק ולחיים הפקות כותבים 26.07.2021?
-
- ברוך הבא, משתמש חדש ופעיל... מומלץ (וחובה) לעיין בחוקי הפורום כאן!
- אם רוצים להוסיף משהו על ההודעה הקודמת, לא צריך לפתוח פוסט חדש אלא פשוט עושים עריכה בשלוש נקודות בצד שמאל של ההודעה...
בהצלחה!
-
"מעורר את הרגש": דובי מייזעלס ופינקי וועבער – קרעטשמע
"אין זמן טוב יותר להוציא מנגינה שמעוררת את הלב אחרי שנה כזו שהיו בה כמה טרגדיות קורעות לב. נחמו עמי אמר הנביא, מגיעים זמנים טובים יותר" כתב הזמר!
unnamed.jpg'נשמה': ארי היל וג'ואי ניוקומב – "חלק אלוקה ממעל"
לקראת חודש הרחמים והסליחות, מילות השיר מזכירות לכל אחד ואחת מאיתנו שכל נשמה יהודית היא חלק אלוקה ממעל
"שטר התנאים" - אברהם פריד בבריכת הסולטן
לרגל התחדשות עונת השמחות, אברהם פריד משתף את ביצועו לשיר 'שטר התנאים', מתוך ההופעה בבריכת הסולטן, רק לפני חודשיים
'כהיום הזה': החתן והמחותן הזמרים בסינגל לחתונה
הזמיר הצעיר מאיר גולדשטיין מפתיע עם סינגל בכורה לרגל נישואיו בלחנו האישי 'כהיום הזה'. לביצוע האנרגטי הוא מצרף את חותנו הטרי, בעל המנגן שמעון דוידוביץ
שבת 'נחמו': אמן הקומזיצים 'שימעל'ה והגיטרה' בשיר מרגש
השיר שהולחן עוד לפני כעשור מבטא את הכמיהה לבניין ירושלים בלחנו העמוק והנוגע של שימעל'ה ובעיבוד המרגש והאותנטי של המפיק הידוע ראובן חיון
-
דיסק של זאנויל יצא ברוך השם אחרי שנים של צפיה