עדכוני מוזיקה וסקופים
-
החזן שמואל ברזילי שר מרטין וידרקר
המלחין מאיר מרטין וידרקר מכניס אתכם לאווירת ראש חודש ומגיש את הרצועה העשירית מתוך אלבומו החמישי בסדרת אלבומי 'שבת המלכה'
המלחין מאיר מרטין וידרקר מכניס אתכם לאווירת ראש חודש ומגיש את הרצועה העשירית מתוך אלבומו החמישי בסדרת אלבומי 'שבת המלכה', כשהפעם הוא מארח את החזן שמואל ברזילי בביצוע ייחודי ומהודק.ב-5 השנים האחרונות הלחין מאיר מרטין וידרקר עשרות שירים, בהם 'שיר הקורונה' הידוע אותו כתב והלחין וידרקר בעצמו, ועוד 50 (!) שירי שבת שיצאו ב-5 אלבומים, כשרוב השירים יוצאים גם כקליפ מוזיקלי.
הביצוע המיוחד הזה בביצועו של החזן שמואל ברזילי החזן הראשי בקהילה היהודית בווינה אוסטריה, מצטרף לרצועה הראשונה שבאלבום החמישי – "אשירה לה' בחיי" – בביצועו של החזן והזמר אברימי רוט, ולרצועה השנייה באלבום – "שאו שערים" – בה התארח את החזן והזמר יוסי שוורץ ולרצועה השלישית באלבום – "יוסף ה'" – בביצועו של החזן חיים גנץ.
את ההרמוניה הווקאלית המשובחת משלימה מקהלת 'ידידים העולמית' בניצוחו של יעקב רוטבלט.
הקליפ הופק על ידי מחלקת ההפקות של 'בחזית'.
באלבום נוטלים חלק בין היתר: צודיק גרינוולד, יעקב יצחק רוזנפלד, אברימי רוט, יצחק מאיר הלפגוט, יענקלה רוטנר, בועז דוידוף, אברימי רוט, אברהם פריד, יצחק מאיר, אלי הרצליך, יוסי שוורץ ועוד.
מיכאל שניצלער בשיר מרגש – "א בריוו"
השיר מוקדש להוריהם של הבחורים מישיבת מיר שנהרגו באסון המחריד באוקראינה – אביו של אחד ההרוגים הינו ידידו הטוב של הזמר מיכאל שניצלער
אהרון רזאל בשיר חדש ומרענן "בני ברק"
"אני אוהב את העיר הזאת ואת מה שהיא מייצגת: תורה וחסד אינסופי. עיר שרוח הנצח של עמנו מרחף בה, ועדיין היא מעורבת עם הבריות" אומר רזאל
-
@פונץ-בננה הוא מוכר ורק לי לא?
מי זה?.. -
@ילד-חוכם אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
- ארי היל בקרוב בדואט עם זמר בסגנון מזרחי השיר יקרא אב הרחמן צפו להפתעות
הוא הולך להוציא עם חיים ישראל כבר פרסמתי פה (שיר של בנצי שטיין)
-
@אלי-מהאולפן אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@ילד-חוכם אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
- ארי היל בקרוב בדואט עם זמר בסגנון מזרחי השיר יקרא אב הרחמן צפו להפתעות
הוא הולך להוציא עם חיים ישראל כבר פרסמתי פה (שיר של בנצי שטיין)
נכון, וגם אם אני לא טועה השיר יקרא "אב הרחמים" ולא "אב הרחמן" אבל אני לא בטוח בזה.
ואגב: מה יהיה השבוע בפרק האחרון (והמותח מתמיד) של שלב הנבחרת בתחרות כוכב המג'יקאס??? קבלו את הפרומו! לחצו על הקישור:
https://drive.google.com/file/d/1mtcrltfDi7ytD30Nz7AEbtFvnkP1QAdz/view?usp=drivesdk -
- אתם ח-י-י-ב-י-ם לראות את זה!! רולי דיקמן ויוסי ברגר בדו קרב חריף להבות - פליימין הוט:
https://drive.google.com/file/d/1nY8AprPbRSrFgddhojnTS0lHidDtI1Lg/view?usp=drivesdk - כמה עידכונים ממיוזיק סקופ במייל:
-
פיני איינהורן והקלידן מנדי גולדברג מבשלים לנו באולפנים דברים מרעננים
-
קבלו את המאחורי הקלעים של השיר החדש של יחיאל ליכטינגר - כרחם אב
-
שמילי אונגר & הרשי וינברגר מבשלים לנו דברים חמים
-
מעמד סליחות בשידור חי בקול ברמה, כל הפרטים
-
הציצו אל תוך האולפנים של יואלי דיקמן משהו חם מתבשל שם, צפו להפתעות
-
אלעד שער נכנס לאולפנו של שימי יונייב להקלטות שיר חדש. משהו מתחמם בגזרה המזרחית
-
ישראל גברא בקרוב בשיר חדש, צפו בפרומו
-
המעבד מוטי k בקרוב בשיר חדש, השיר ייקרא "תחכה לי דקה" צפו בפרומו
- אתם ח-י-י-ב-י-ם לראות את זה!! רולי דיקמן ויוסי ברגר בדו קרב חריף להבות - פליימין הוט:
-
1. ל @NBHGV : לצערי, ההקלטה שלהם בביצוע למחשבות טובות הייתה ממש לא איכותית. לכן לא עדכנתי. קח כ 'פיצוי' את את התמונות המצורפות לפוסט.
2. ל @ברדק : דרייב זאת הדרך הכי נוחה טובה וכשרה. פשוט ללחוץ שם על הורדה. בכל אופן, הנה קישור למגיקוד:
https://send.magicode.me/send-file/file/4cd0df85c741d5f016d69af728f5e1b84818ce63/view3. אבי דרור בפגישות עבודה שגרתיות:
-
@yael מסתומרת מי זה?..
-
@פונץ-בננה ברק כהן..
-
מילים: מרן הרב אברהם יצחק הכהן קוק זצ"ל.
לחן: חיים אורי קוטלר.
גיטרות, מיקס, עיבוד והפקה: יגאל שטטנר.
עוד: איתם בן יעקב.
תופים: נחמן פורת.
מאסטרינג: יורם ואזן. -
אוהד מושקוביץ שר יצחק מאיר לחודש אלול: 'דרוש נא'
לרגל ימי הרחמים והסליחות מוציא אוהד מושקוביץ סינגל חדש בשם 'דרוש נא', בלחנו של הזמר יצחק מאיר. המילים המרגשות מתוך פיוט הסליחות הראשונות הנאמרות במוצאי שבת 'במוצאי מנוחה', זכו ללחן מיוחד ומרגש של יצחק מאיר שפורסם לפני מספר שנים, וכעת לביצוע מחודש בעיבודו של אהרל'ה נחשוני ובהפקתו של דוד פדידה.
השיר 'דרוש נא' זכה לתהודה רבה בשנה האחרונה לאחר שדביר שנרב שאיבד את אחותו רנה הי"ד בפיגוע בסמוך ל'מעיין דני' בבנימין, סיפר כי האזין לשיר יחד עם אחותו דקות ספורות לפני הפיצוץ, ואף הקליט מאוחר יותר גרסה משלו לשיר יחד עם הזמר והמלחין יצחק מאיר. כעת, השיר יוצא בגרסה חסידית בביצועו של אוהד.
"באחד השבתות החופשיות הבן שלי חזר הביתה מהישיבה, והביא איתו את השיר המיוחד הזה", מספר אוהד מושקוביץ. "הלחן המרגש מיד תפס את אוזני, וכששמעתי את הסיפור המרגש של משפחת שנרב שעומד מאחוריו, התחברתי אליו מיד והחלטתי לבצע גרסה משלי לשיר. כולי תפילה שהקהל יאהב ויתחבר וכל רגש של חיזוק שיגרם, שיהיה לעילוי נשמתה הטהורה של רנה הי"ד".![אוהד מושקוביץ שר יצחק מאיר לחודש אלול 'דרוש נא'.mp4_snapshot_00.07_2021.08.11_00.39.jpg
שרוליק רוזנטל בסינגל בכורה ''ויברכוני''
רגע לפני שמסתיימת השנה והשבתות שעמה ומתחילה שנה חדשה שכולה שבת, מגיש הזמר שרוליק רוזנטל סינגל בכורה שקט אך מלא בעוצמות ואפוף בניחוח שבתי בשם "ויברכוני".
בתקופה האחרונה מופיע ב"ה שרוליק בחתונות ואירועים שונים כשבינתיים הוא כלל לא חשב על הוצאת סינגל, רוזנטל תכנן קודם כל להתברג היטב בתעשייה, אך בעקבות האסונות שניחתו על עם ישראל לאחרונה והמחשבות בראש נחה עליו באחד מן הימים ההשראה ללחן המיוחד הזה של "ויברכוני", ולמרות כל מיני תזות שונות והתלבטויות כאלה ואחרות החליט לצאת איתו כסינגל בכורה.
"עם ישראל מייחל ומתפלל לישועת ה' במהרה" - מתפייט רוזנטל - "וגם אני בתוכם מתחנן ברחמים שיבואו המלאכים הטובים ויפקדוני - ויברכוני".
חיים ציפל בסינגל חדש מתוך המזמור של חודש אלול שמע השם
חיים ציפל, ילד הפלא שגדל והיה לנער, בסינגל חדש מתוך המזמור אותו מוסיפים בתפילה במהלך חודש אלול, בלחנו של נחמן סלצר • עיבוד והפקה מוזיקלית: דוד איכילביץ'
ברק כהן בסינגל חדש ''תפילתי''
הוא החל את דרכו המוזיקלית בגיל 14 במקהלת ילדים ולאחר מכן הוציא ששה אלבומים. לאחרונה חזר ברק כהן לעשייה המוזיקלית בסגנון ייחודי ורב גווני, כשהוציא את השיר "לב אחד גדול" לפני מספר חודשים.
כעת משחרר הזמר ברק כהן סינגל חדש בעיתוי ובאוירת חודש הסליחות בשם - "תפילתי" שכתב והלחין עבורו בריו חקשור כשעל העיבוד וההפקה המוזיקלית אחראי יואלי דיקמן.
נועם רמתי בשיר תשובה חדש ימי הרחמים והסליחות
לרגל ימי הרחמים והסליחות, משחרר היוצר והזמר נועם רמתי סינגל חדש בשם "תשובה", אותו כתב והלחין בעצמו • עיבודים והפקה מוסיקלית: נדב ביטון
כמובן קרדיט למוזיקה מכל הלב
-
תהנווו
-
@yael אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
תהנווו
-
עופר הלוי - אדון הסליחות
יונתן שחר - ויהי אור
יששכר שמואל בוקשפן - אבא שלי
שמעון בר יוחאי - לך אלי
חיים אורי קוטלר - תפילה לראי"ה
ישראל גברא - אור חדש
חנוך בן משה - לסלוח ולמחול
מנחם לוי & יוני שלמה - וידעו כי אתה- כל השירים הנ"ל מובאים כאן!