עדכוני מוזיקה וסקופים
-
@גיל אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
מזל טוב לזמר הענק נהוראי אריאלי לרגל חתונתו היום!!
התראיין היום לטוקר...
גם ברומר התראיין על השיר החדש, ואביגדור מאיר על התאונה שממנה ניצל... (אגב, שמתם לב שגם משה קליין ניצל מתקלה ברכב שלו ולכן גם שחרר את "נס" וגם אביגדור מאיר מפיקו של קליין ניצל מתאונה...) -
אז סקופ אדיר ממקור מוסמך שראו את ישי ריבו בכותל ואמר ככה השבוע זה קורה השיר שכולם חיכו לו בצירה מוזיקאלית מושקעת ויוצאת דופן ישי ריבו בדואט משותף לא אחר מאשר אם שני גדולי זמר נתן גושן יחד עם עקיבא
-
-
-
@בנימין-לוריא לא פרסמו קצת תמונות?
-
איתן גדליה באלבום בכורה: "גאולה"
באלבום האולפן הראשון שלו – "גאולה" , הזמר והיוצר איתן גדליה, כתב ניגונים למילים הקדושות מתוך המקורות היהודיים – התנ"ך, התפילה ודברי חז"ל. המטרה שלו היא להעביר את המסר על הרצון המשותף של כל היהודים מסביב לעולם שהשם יענה על תפילותיהם על המשיח, על הגאולה, על בית המקדש ועל כך שכל אחד בעולם יצהיר שהשם אחד ושמו אחד.
השירים מסודרים על פי רצף התפילה, חוץ מהשיר הראשון והאחרון. הראשון, "אני מאמין" מתוך 13 עיקרי האמונה שלימד אותנו הרמב"ם, ואילו השיר האחרון, "קול ברמה" מתאר כיצד רחל אימנו הוזילה דמעות על העם היהודי בעת שהובל לגלות ואיך בעקבות תחינתה העזה מהשם היא קיבלה את ההבטחה של "ושבו בנים לגבולם".
שיר "תקע בשופר" מתוך האלבום - המחדש
-
דואט חדש ליפא שמלצר עם יעקב שוואקי
-
"טאטע, טאטע, טאטע איך וויל זיין, יא איך וויל זיין, א ירא שמים":
במסגרת אירוע בנערך בבריטניה, בביצוע לייב, ריגש הזמר שמילי אונגר יחד עם ילדי הפלא את הקהל בביצוע השיר המרגש אותו ביצע במקור ללחן של הרשי ויינברגר.
![snapshot_04.57_2021.08.24_23.11.jpgמוטי וייס, יחיאל ברוין, מוטי גולדמן, עדי רן, הראל טל, ארז יחיאל, משה לוי, איתי בראל, אסי לבובסקי - החזיקו עצמכם יחד
לקראת ראש השנה תשפ"ב מיטב זמרי ברסלב מכל המגזרים מתאחדים לביצוע מיוחד של קריאתו של רבי נחמן: 'החזיקו עצמכם יחד', לחן והפקה מוסיקלית: ניסן רוטמן.
שדרן קול חי מיוזיק, הזמר והיוצר קובי ברומר משחרר סינגל נוסף בשם 'קול דודי' היוצא כחלק מהשקת אלבום הבכורה שיוצא טיפין טיפין. השיר שהולחן במיוחד לרגל הימים הנוראים, נוגע בליבת הימים הנשגבים הבאים עלינו ועוסק במעלת התשובה. המילים המיוחדות משיר השירים זכו ללחן מיוחד של נפתלי שובל ועובדו ביד אמן על ידי אהרל'ה נחשוני, בהפקתו של דוד פדידה.
"פָּשַׁטְתִּי אֶת כֻּתָּנְתִּי, אֵיכָכָה אֶלְבָּשֶׁנָּה" כתוב בפסוק, ומסבירים המפרשים כי כנסת ישראל כביכול אומרת בפני הקב"ה כי איחרה את המועד ושערי התשובה ננעלו בפניה, ועל זה משיב הקב"ה: "קוֹל דּוֹדִי דוֹפֵק פִּתְחִי לִי אֲחֹתִי, רַעְיָתִי".
"שלא כמו בכל השירים אחרים, 'קול דודי' תפס אותי מהפעם הראשונה ששמעתי אותו", מספר קובי ברומר. "המסר העוצמתי שעולה מהמילים שלו, בשילוב הלחן המיוחד, נגעו בי הכי עמוק שאפשר. אני מתרגש להוציא את השיר בימים האלה, כשהוא נוגע לכל אחד ואחת מאיתנו.
הזמר והיוצר ירון בר מחדש את שירו של הרב עקיבא המניק למילות תפילת מוסף של ראש השנה ויום הכיפורים על העיבוד וההפקה המוסיקלית אלי קליין ואיצי ברי.
-
דואט מרתק בין גדולי הזמר החסידי. ליפא שמעלצר מארח את יעקב שוואקי לביצוע נוסטלגי מחודש לשירו "השיבנו", שביצע לראשונה באלבומו 'בלי עין הרע'. הביצוע הנוכחי מושר בשלוש שפות; אידיש, אנגלית ועברית, כאשר חלק מהמילים בעברית שונו מהביצוע המקורי. המילים והלחן הינם של ליפא.
מילים:
דער סבא קדישא
דער רבי ר׳ זושא
האט יעדע נאכט
זיך זייער פארטראכטמיט טיפע חשבונות
די ספר זכרונות
זיך איבער געקלערט
זיינע אויגען פארטרערטאיך וועל זיין ערליך
אלעס שוין פאררעכטן
בעהט איך באשעפער
השיבנואיי איך האב שוין געזאגט פאר דיר
די זעלבע ווערטער נעכטן
יעצט מיין איך עס אמתדיג
איך זאג דיר צוThe Saba Kadisha
The Rebbe Reb Zisha
Used to say, Each and every dayOh! Father in heaven
I beg you please listen
תשובה שלימה - החזירנוI wanna be ערליך
אבינו מלכנו
בתשובה שלימה החזירנוI know you hear me every day
Now and forever
Now I truly mean it
I promise youוהחזירנו
בתשובה שלימה
לפניךאבא תשמע בקשתי
תחזיר אותי אליך
בתשובה שלימה
לפניךאבא
איך וויל זיין ערליך
איך וויל זיין... ערליך -
@אחות-קטנה אתמול במופע בבית שמש
אם אני לא טועה -
@סודי-ביותרררררררר
יש לך הסרטות? -
@מחשב-נייד לא
אני רק יודעת שהיה מופע של פריד אתמול בבית שמש -
עכשיו בקול חי הדלפה של שיר חדש של גד אלבז!!! השיר נקרא גאולה https://www.93fm.co.il/radio/players/שידור-חי/?utm_source=site&utm_medium=radio-box