עדכוני מוזיקה וסקופים
-
@taly אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@מיאה-ב נכוון
אלי גם אמר באחת התכניות שלו שלא רק שדרני מיוזיק ישירו שם אלא עוד זמרים מהשורה הראשונה...
מגרההה
נראה לי יש למה לחכותכן האמת זה שיר שאני ממש מחכה לו ...
יש שם אנשים מענינים שלא יוצא לך לראות אותם סתם ככה או שהם לא קשורים למוזיקה או שהם מאחורי הקלעים של המוזיקה ופתאום נחשפים לקולות ולתמונות וזה מאווד מעניין -
אלי מרקוס ובני פרידמן (אחיינם של אברהם פריד) מצלמים קליפ חדש בקראון הייטס
-
פוסט זה נמחק!
-
@יעלה אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@חיפאי אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
עושים שמח: זמן אוויר בשידור חי
כעת בתכנית זמן אוויר בהגשת מנחם טוקר: הזמר דוד בן ארזה באולפן | בהמשך: מני הולנדר | צפו בשידור חייש איך לראות את זה שוב? באתר שלהם זה לא עובד
הנה הם העלו את זה:
https://www.93fm.co.il/radio/737375/?utm_source=site&utm_medium=timeline-side -
@מוזיקה תודה על העדכון ויש לי סקוף במוצאי שבת יתארחו בתוכנית בקול חי אלי ארצליך בהשקת השיר כל תפילותי וגם אברמי רוט ועוד....אגב פיני איינורן נמצא כרגע בצילומים לקליפ של קול חי מיוזיק אז לא יכול להיות שהוא נמצא בליב אצל יואלי ??
-
@בן-מנחם כנראה הוקלט לפני
ואגבב מי יהיה בלילה מנצח? -
@סודי-ביותרררררררר יש מידע לאיזה שיר או פרויקט???
-
פוסט זה נמחק!
-
כהרגלנו בקודש נמשיך בחשיפת הסקופים, והפעם מהזמר שמואל הררי:
א. מיד אחרי חנוכה הוא משחרר סינגל בשם 'משיח בן דוד' ישראל מיוחד שאותו כתב והלחין יאיר שובל (ממחילה, אבי אילסון), לאחר כחודשיים הוא ישחרר סינגל פופ ים תיכוני מאלחנן אלחדד, ובל"ג בעומר הוא ישחרר סינגל שאותו הלחין לא אחר מאשר איתי עמרן.
בנוסף, בימים אלה מתקיים משא ומתן על גבול הסגירה בין שמואל הררי לבין צמד בחורי ישיבות כשרוניים שהלחינו עבורו שיר חופה ששמו לא ייחשף בשלב זה אולי בשלב מאוחר יותר.
צפו להפתעות.!! -
בערב לזכר ר' בן ציון שנקר: החזן דוד וינבך שר "ממקומך"
ניגון ממקומך מלכנו תופיע לכ"ק אדמו"ר האמרי אש ממודז'יץ זצוק"ל, בביצוע ייחודי של החזן דוד וינבך, בערב נגינה לזכרו של הבעל מנגן המפורסם לבית מודז'יץ הרה"ח ר' בן ציון שנקר ז"ל, לרגל היארצייט, במלאות 5 שנה לפטירתו -
יואלי דיקמן חשף בלילה מנצח שבחנוכה תהיה הופעה של מרדכי שפירא
-
פוסט זה נמחק!