עדכוני מוזיקה וסקופים
-
@חיפאי יש מצב לנטפריים

@הברסלבר @שמחה-הגיטריסט
לא להתלהב זה לא משהו רציני -
@הברסלבר @שמחה-הגיטריסט
לא להתלהב זה לא משהו רציני@חיפאי ואז?ישמצב
-
@חיפאי ואז?ישמצב
@שמחה-הגיטריסט יש לך הצעה איך לעלות??
-
@שמחה-הגיטריסט יש לך הצעה איך לעלות??
@חיפאי מג'יקוד או כמו שסקופר ועוד מעלים סת'כלי
-
@חיפאי מג'יקוד או כמו שסקופר ועוד מעלים סת'כלי
@שמחה-הגיטריסט מג׳יקוד https://send.magicode.me/send-file/file/54ad70880eba34371d82b7174288b0560a4f5f0d/view
-
@שמחה-הגיטריסט מג׳יקוד https://send.magicode.me/send-file/file/54ad70880eba34371d82b7174288b0560a4f5f0d/view
@חיפאי שכייע'ח אבל זה כבר נחסח🤬🤬🤬
-
בבקשה:
הלהיט החדש של בן גביר.mp3 -
@חיפאי יש מצב לנטפריים

@שמחה-הגיטריסט
שולחת לבדיקה
יש מצב לטפרים -
@שמחה-הגיטריסט
שולחת לבדיקה
יש מצב לטפרים@נוי אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@שמחה-הגיטריסט
שולחת לבדיקה
יש מצב לטפריםזה פתוח:
@חיפאי אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
בבקשה:
הלהיט החדש של בן גביר.mp3 -
-
נמואל הרוש מודיע בחגיגיות סיימנו עוד שיר לאלבום החדש, והפעם בעיבודו של אהרלה נחשוני יש למה לחכות
-
אלי הרצליך נצפה בכיכר השבת להתארח בתוכניתו של נתנאל לייפר המבקר יש למה לחכות
-
הזמר יידל ורדיגר והמפיק יוסי טיברג נצפו באולפנו של יהודה גלילי להמשך עבודות על אלבומו החדש של יידל, הפתעות בקרוב
-
אבי אילסון נצפה יחד עם הצלם חיים עטון לצילום קליפ חדש שבדרך..
יש הפתעות!!! -
הזמר אברהם מרדכי שוורץ נצפה באולפן מקליט את האלבום החדש שלו בעשר אצבעותיו, צפו במאחורי הקלעים של ההקלטות
-
המעבד בני לאופר נצפה באולפן ממשיך לעבד לנו עוד חומרים טובים ואיכותיים, הציצו לניצוח המיוחד על הנגנים
-
יואלי מודיע בהתרגשות הסינגל החדש ממש בקרוב אצלכם, היום הסינגל ירד למאסטרינג וכנראה יראה אור בימים הקרובים צפו להפתעות
-
המלחין הרשי וינברגר נצפה ביחד עם הזמר אלי מרקוס לעבודה משותפת ומעניינת, יודעי דבר אומרים ששווה לחכות!
-
השער של קול פליי שמחר בעז"ה יהיה בחנויות
-
אבי אילסון בחשיפה בלעדית אל תוך האולפנים לשיר חדש ומקפיץ שבדרך בעיבודם של האחים אייל ויאיר שריקי צפו
- 6269e9d6-dc5e-4a10-b433-ea0e752403b8-אבי אילסון עם חיים עטון.mp4 2.90d1db8c-26eb-414a-850d-e96fcef346eb-אברהם מרדכי שוורץ באולפן.mp4 3.fda43303-8270-479b-b539-241bfe7736bb-בני לאופר באולפן.mp4 4.20343c40-8b9d-4feb-9819-438aa8d92710-אילסון 1.mp4 5.5f70e415-60da-4a92-a26c-b70dd5be28a7-אילסון 2.mp4 6.001cd436-ddf1-4a33-a505-c61c783a6fce-נמואל הרוש בהודעה נרגשת.mp4 תודה למיוזיק סקופ
@בן-מנחם אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
- יואלי מודיע בהתרגשות הסינגל החדש ממש בקרוב אצלכם, היום הסינגל ירד למאסטרינג וכנראה יראה אור בימים הקרובים צפו להפתעות
יואלי קליין?
-
-
@בן-מנחם אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
- יואלי מודיע בהתרגשות הסינגל החדש ממש בקרוב אצלכם, היום הסינגל ירד למאסטרינג וכנראה יראה אור בימים הקרובים צפו להפתעות
יואלי קליין?
@סאדיגורא דיקמן
-
כמה סקופים
1.שיר להיט לשמילי הונגר ''טאטע מאמע'' בקרוב ממש ......
2.אבי אילסון מעדכן שהוא הולך להופיע בחודש טבת בארץ ברזיל [מי יודע אולי גם עם מיכה גמרמן ??]
ועד כאן הסקופים ביינתים -
@דודו-בלוקה אמר במגזיני קול פליי:
קול פליי של חשון יצא בהמשך היום עכשיו הוא בדפוס ותנחשו מי בשער...............שלמה קרליבך!!!!!!!!
-
כמה סקופים
1.שיר להיט לשמילי הונגר ''טאטע מאמע'' בקרוב ממש ......
2.אבי אילסון מעדכן שהוא הולך להופיע בחודש טבת בארץ ברזיל [מי יודע אולי גם עם מיכה גמרמן ??]
ועד כאן הסקופים ביינתים -
@nbhgv לפי מה שאמרו לי פריד יוציא אלבום בשבוע הבא
-
@nbhgv לפי מה שאמרו לי פריד יוציא אלבום בשבוע הבא
-
@סאדיגורא אין אבל שמאתי את זה ממישהו אמין לי
-
@מנחם-רינמן אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
מתנצל, אבל זה נשמע לי סוג של פייק.
מקווה מאוד שאתה צודק...
-
במוצש הקרוב עונה2 של מדברים תרבות
מקור: המחדש
https://hm-news.co.il/213858/
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות