עדכוני מוזיקה וסקופים
-
@מיאה-ב אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@אחות-קטנה אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@גילה אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
צפו בבלעדיות בקומזיץ פרטי וספונטני של שמילי אונגר ונפתלי קמפה יחד עם המפיק שלום וגשל והמלחין איצי ברי
צפו בבלעדיות בטעימה לשיר "לכו למים" של הזמר דוד בן ארזה שאוטוטו אצלכם...
הגיטריסט אבי סינגולדה נצפה באולפנים של יואלי דיקמן להמשך עבודות טובות ומשובחות צפו להפתעות!!
צפו בבלעדיות איך המלחין והמעבד אלי קליין מפתיע את נפתלי קמפה בשירה משותפת על הבמה
הזמר איציק וינגרטן נצפה בניו יורק לצילום קליפ חדש שעל הלחן אחראי לא אחר מאשר אלחנן אלחדד יש למה לחכות!!!!
הזמר נהוראי אריאלי נצפה לצילומי קליפ חתונה חדש, צפו
יש סיכוי לקבל את הסירטונים הללו
משתלם לך יותר כבר להתחבר לקבוצה שלהם ולא לבקש כל פעם, כך גם תהיי מעודכנת בזמןן
איזה קבוצה זאת?
-
@הודיה-1 אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@גילה אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
צפו בבלעדיות בקומזיץ פרטי וספונטני של שמילי אונגר ונפתלי קמפה יחד עם המפיק שלום וגשל והמלחין איצי ברי
צפו בבלעדיות בטעימה לשיר "לכו למים" של הזמר דוד בן ארזה שאוטוטו אצלכם...
הגיטריסט אבי סינגולדה נצפה באולפנים של יואלי דיקמן להמשך עבודות טובות ומשובחות צפו להפתעות!!
צפו בבלעדיות איך המלחין והמעבד אלי קליין מפתיע את נפתלי קמפה בשירה משותפת על הבמה
הזמר איציק וינגרטן נצפה בניו יורק לצילום קליפ חדש שעל הלחן אחראי לא אחר מאשר אלחנן אלחדד יש למה לחכות!!!!
הזמר נהוראי אריאלי נצפה לצילומי קליפ חתונה חדש, צפו
יש סיכוי לקבל את הסירטונים הללו
משתלם לך יותר כבר להתחבר לקבוצה שלהם ולא לבקש כל פעם, כך גם תהיי מעודכנת בזמןן
איזה קבוצה זאת?
מיוזיק סקופ
את שולחת למייל שלהם בקשת הצטרפות ואז כבר הם מחברים אותך...
-125478music+subscribe@googlegroups.com -
רבוס'י תתכונננו!!
היום במהדורת מוזיקה VIP הצצה ראשונה לסינגל החדש של שמואל הררי.
בין היתר ישלח 30 שניות מהשיר ועוד פרטים מעניינים.
כל הסקופים - כל העדכונים!
להצטרפות: musika12121212@gmail.com -
חשיפה ראשונה: בוגר הקול הבא שמואל הררי ביום ראשון הקרוב בסינגל חדש 'משיח בן דוד' אותו כתב והלחין יאיר שובל, על מלאכת העיבוד שמואל כהן. הסינגל מדבר על הכמיהה העזה לביאת משיח צדקנו, השיר מלווה בקליפ מילים מרהיב ומיוחד. צפו בהודעה הנפרדת שנשלחה.
https://send.magicode.me/sen***d-file/file/f12ddf12327909d761c84639f14f0b09a9bda299/viewמרדכי שפירא עובד בימים אלה בהקלטות אינטסביות באולפנים לקראת הוצאת הסינגל קליפ החדש 'יש לי סיבה', כמו להיטיו הקודמים מרדכי מבטיח שיצא סיגנל משובח לצד קליפ מושקע שיצולם בין היתר בחו"ל.
אחד מגדולי הזמר נצפה מצלם קליפ בכותל המערבי לפני זמן מה, לצורך דיוק העניין נברר את הפרטים ונעדכן אתכם ראשונים, לפני כולם.
מי ששאל היכן נמצא עדי נתנאלי שלא היה לא בגמר של כוכב המג'ק קאס ולא בפרקים האחרונים. אז קבלו את הסיבה ישירות מעדי: "אני שוהה בימים אלה בחו"ל לצורך השלמת הדגמים לאורגני YAMAA שיעדכנו את התפעול באורגנים".
אלחנן אלחדד בימים אלה במשא ומתן עם הזמר נחמן גולדברג לקראת שיר חדש. ימים יגידו.
(מוזיקה VIP)
-
הם כן שלחו אני יעלה לכם את זה!!!!!!!!!
אני מחוברת לקבוצה ממש מההתחלה ובכל זאת לא קיבלתי
והקישור ששמת שלך קמפה חסום לי יש אפשרות שאת מעלה בצורה שונה? -
הם כן שלחו אני יעלה לכם את זה!!!!!!!!!
אני מחוברת לקבוצה ממש מההתחלה ובכל זאת לא קיבלתי
והקישור ששמת שלך קמפה חסום לי יש אפשרות שאת מעלה בצורה שונה?אני בכייף יעלה אבל איזה דרך נוספת יש??
-
-
-
-
ציפור לחשה לנו שיואלי דיקמן יוצא בקרוב למסע של הישיבשיר במקסיקו... צפו בפרומו
-
הזמר והיוצר אייל אביב בקרוב משחרר להיט חדש, צפו בפרומו של השיר בבלעדיות
-
משה קליין נצפה באולפן להמשך עבודות על האלבום השני שלו, הציצו בבלעדיות אל תוך האולפנים
-
אמרו מזל טוב למלחין אלי לאופר לרגל יום הולדתו שחל היום!!
-
אמרו מזל טוב לזמר נתנאל ישראל לרגל יום הולדתו שחל היום!!
-
שיתוף פעולה חדש ומעניין נרקם בימים אלה בין שוקי סלמון לזמר שמחה ליינר, צפו להפתעות חדשות בקרוב!
-
הזמר שמואל הררי בימים הקרובים ישחרר סינגל חדש שיקרא "בן דוד" בלחנו של אלחנן אלחדד ובעיבודו של שמואל כהן
-
השבוע בתכנית מדברים תרבות בהגשת המפיק פנחס בן נאים יתארח הזמר והיוצר איתי עמרן, צפו בפרומו
-
השבוע בתוכנית שבוע טוב יתארח הזמר יניב מדר להופעה חיה באולפן
-
מוצ"ש חי כל הפרטים
-
לילה מנצח כל הפרטים
-
-
@סודי-ביותר אבל איכן הפרטים הצפיה וכו'....
-
שימו לב!!!
השבוע בעיתון 'משפחה' ראיון נרחב עם הזמר המיתולגי ר' מיכאל שטרייכר.
-
ישיבשיר מקסיקו
https://send.magicode.me/send-file/file/3dd4b43664384e6d404a6d96fa8d88***************7eb8e1629b/viewמשה קליין בעבודתו
https://send.magicode.me/send-file/file/cf37c327431a10d05ad49041441155b2ccef***********e595/viewאייל אביב פרומו
https://send.magicode.me/send-file/file/b9790e5daefdc0ebb5dea************29d417190b8d4917538/view -
הידעת? נתנאל ישראל ושרולי ברונכר- 'צמד המוזיקאים' שהיו עד לא מזמן ונפרדו, אז הסיבה למה הם נפרדו, כך חושף נתנאל ישראל, זה בגלל שהיה משקיע, שהשקיע בהם המון כספים שיהיו ביחד עד שהגיע הזמן שהוא הפסיק להזרים כספים, ובגלל שכל אחד רצה את דרכו במוזיקה ורצה להשקיע מה שהוא רוצה בשבילו, החליטו להפרד, אבל חברים טובים בהחלט הם נשארו. (בניגוד לשמועות שווא)
-
@יוסי-הגאון אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
הידעת? נתנאל ישראל ושרולי ברונכר- 'צמד המוזיקאים' שהיו עד לא מזמן ונפרדו, אז הסיבה למה הם נפרדו, כך חושף נתנאל ישראל, זה בגלל שהיה משקיע, שהשקיע בהם המון כספים שיהיו ביחד עד שהגיע הזמן שהוא הפסיק להזרים כספים, ובגלל שכל אחד רצה את דרכו במוזיקה ורצה להשקיע מה שהוא רוצה בשבילו, החליטו להפרד, אבל חברים טובים בהחלט הם נשארו. (בניגוד לשמועות שווא)
ידוע ממזמן
-
אסף שפר בסינגל מרגש אסף שפר, מגמגם בעבר שנולד לו בן מגמגם, בסינגל מרגש.mp3