עדכוני מוזיקה וסקופים
-
ליפא שמעלצר נצפה באירוע יושב על הרצפה ושר "אמן על הילדים שלי" של חנן בן ארי
https://send.magicode.me/send-file/file/7402***369faa186dcc789663d71498682e6ad1cfe7/view -
התחרות שעוד ידובר עליה רבות בימים הקרובים בעולם הישיבות: הג'ינגל הבא. הפקה חסרת תקדים שטרם נראתה כמותה, עם שיתוף פעולה חוצה אתרים וקבוצות...
פרטים בקרוב...
-
@מוח-שליט-על-הלב יש גם וגם.
-
נהוראי אריאלי עובד כרגע על סינגל קליפ- "תלוי בנו"
בעז"ה פרטים בקרוב .. -
|- חשיפה ראשונית -|
|-יוני Z האלבום השני עוד חודש אצלכם פרטים נוספים בהמשך ....-|
|-13 שירים באלבום-|
|-11 שירים לחן של Z עצמו שהולחנו בזמן הקורנה-|
-
@פונץ-בננה אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
בעז"ה פרטים בקרוב ..
נהוראי אריאלי מאחורי הקלעים 2.mp4
נהוראי אריאלי מאחורי הקלעים 1.mp4
#מיוזיק סקופ# -
היי חברה מוזיקה VIP עושים תחרות מטורפת לבחורי ישיבות על סינגל תת המקום הראשון נחמן גולדברג באולפנו של עדי נתנאלי הנה כל הפרטים
רוצים לזכות בג‘ינגל ת“ת מתנה?
תמיד רציתם לארח זמר בג‘ינגל?
עכשיו זה הזמן!שלחו אלינו את מילות הג‘ינגל שכתבתם, בצירוף הסיבה: ”למה דווקא לכם מגיע“, ואולי אתם תזכו!!
כללי המיזם:
חובה לציין בשליחה את שם הישיבה, מיקום הישיבה, מספר הבחורים והוועד השולח.
טל“ח | המבצע יבוצע ע“פ התקנון הנמצא בידי האחראים
הרישום יסגר לקראת סוף חודש אדר א‘במקום הראשון: נחמן גולדברג בסינגל הת"ת שלכם בהקלטות באולפנו של עדי נתנאלי.
במקום השני: הזמר ארי ברמן בסינגל הת"ת שלכם באולפן חשוב ומוכר!
להצטרפות ניתן לפנות לדרכים הבאים:
במייל: musika121212@gmail.com![כיתוב בבעיות טעינה]
-
@איצלה אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
טוב, אחרי כמה סקופים שכבר הבאתי בעבר, ואחרי עבודה של לא מעט שנים החלטתי לפרוץ ולהתקדם קצת יותר...
פרויקט חדש שאני מפיק בימים אלו יחד עם האנשים החזקים בתעשיה מתחיל לרקום עור וגידים...
אני מנוע מלתת פרטים אבלאני כן יכול לומר שבפרויקט הזה משתתפים מקהלת ילדים, 5 ילדי פלא ביניהם חדשים שלראשונה משתתפים בהקלטות, בוגרי המגיקאס ועוד...אני מעלה כאן קטעים קצרים מתוך הפרויקט, ממש בראשוניות סקיצות ממש ללא עיבוד מיקס וכו, לחדי השמיעה בפרום וודאי יוכלו לזהות שמדובר במשהו שישבור את השוק.
אני לא יכול לתת תאריך מתי הדיסק ייצא, מדובר על חודש אדר ב אבל כמו שאתם יודעים תמיד יש עיקובים.
הקלטות הראשוניות לקראת סיום ואז נתחיל עיבודים הקלטות שניות וכו זה תהליך לא קצר בכלל.
כמובן שברגע שאני יוכל לתת פרטים נוספים מיד אעלה.
הפרסום ראשוני ורק כאן באתר המכובד הזה.[במהטובו.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [ברחמים.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [ברבישעיהבןרבמשה.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [באיןקדוש.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [בבאשבת.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [ברחםנא.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [ב דרוש נא.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר)
מה קורה עם זה איצלה כולנו נשמח לדעת וגם קצת יותר פרטים
תודה מראש -
@שלומי-0 אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
ליפא שמעלצער ביום חמישי הקרוב באלבום חדש בבליפא[אלבום כפול]
הנה תמונה של האלבום
-
יעקב שוואקי בקרוב בשיר החדש עם הזמר שמעון לוי
-
פוסט זה נמחק!
-
ועד ראשון דרכי דוד ונהוראי אריאלי-נהג חדש פורים תשפ''ב
המשך עדכון וטעימה מהשיר...
פרומו..נהג חדש ז אדר תשפב (1).mp3 -
הדלפה בלעדית: לשיר של אבי אילסון החדש יקראו יש לי הכל.
-
|-צפו בפרומו לשיר של יוסף חיים בוסקילה בשם תן לי אור .....-|
-
|-באזור ראש חודש אדר ב' הולך לצאת "המחרוזת" של פורים בעיבודו של ענק האלקטרוניקה יוחנן אורי עם הזמרים מנדי וויס, מוטי ויזל, שמוליק קליין, ועוד חכו להפתעות מטורפות!!!!-|