עדכוני מוזיקה וסקופים
-
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
חשיפה למקצב!!!!
הזמר נמואל הרוש מעדכן אותנו על סינגל חדש עליו הוא עמל בחודשים האחרונים שייצא במוצ"ש הקרוב בדואט נדיר אותו לא ניתן עדיין לחשוף !מיוזיק סקופ
ואני חושף בלעדי למקצב שזה סינגל עם יאיר שובל!!!!
קרדיט ש.ל.
מחר בדוכני העיתונים, כתב עיתון בקהילה ומנהל מוזיקה VIP דניאל בן משה בכתבה מרתקת על הזמר שמעון לוי ועל הסיפור חיים החדש שנחשף בשבועיים האחרונים. רוצו לרכוש!
מוצ"ש בהמחדש: "מדברים תרבות" בעונה חדשה!
בוא תספר לי אתה הבחור מאשדוד, שכולם חושבים שהוא יודע, מה אתה לא יודע?" "מוטי וייס" בשיחה פתוחה ומרתקת על הקריירה, הרגעים הקשים, ההצלחות, והפריצה הגדולה.
"מדברים תרבות" בהגשת פנחס בן נאים, מוצ"ש 20:00 באתר המחדש ובערוץ 2000 -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
חשיפת דודו בלוקה!!!!!!!!!!! דרמטי ביותר בלעדי למקצב!!!!!!!!!!
נמואל ויאיר שובל ~אבא אוהב!
מי שזוכר זה היתה חשיפה שלי לראשונה במקצב לפני חודשים....! -
חשיפה ראשונית ובלעדית לפורום, הזמרים- חמישה זמרים ובניהם דוד בן ארזה צפויים להסריט היום בקבר יוסף הצדיק קליפ לשיר משותף שככל הנראה יהיה עם בעלי מנגנים מישיבת רמת גן. את שאר המידע כרגע אני מעדיף שלא לחשוף כי זה ממקור אישי ולא פרסומי. מקווה שזה באמת יצליח ללא תקלות🤫🤫🤫
-
מחר ישחרר גדדול הזמר החסידי שמילי אונגר סינגל קליפ חדש שיקרא "רחם בצדקה", שיר רגש מיוחד.
-
-
ניגון חדש עולה בצפת... הפקת ענק עם גדולי הזמר!
בקרוב...
מלכות, עם זמרים נוספים... אהרן רזאל נפתלי קמפה וכו דובי מיזלעס, , לוי פלקוביץ, זאנוויל וינברגר ומקהלת מלכות בניצוחו של פנחס ביכלר
הקליפ של קבלת שבת יוצא ביום רביעי בעז"ה
במוצ"ש הקרוב בתוכנית 'מוצ"ש חי" עם מנחם טוקר: פרק חדש ומפתיע בשלב קדם האודישנים של תחרות 'המאסטרו'.
♫ עוד במוצ"ש: הזמר ארי גולד בלהיט חדש בשם 'חיזוקים'. שיר מבית היוצר של המלחין והכותב אלחנן אלחדד.
♫ הזמר יעקב שוואקי נצפה השבוע בצילומים לסינגל קליפ חדש אותו ישיק בקרוב. בנוסף, שוואקי בשלבים האחרונים בהפקת אלבום חדש שיצא בקיץ.
♫ ר' חיים בנט, המלחין החסידי המיתולוגי ומנצח מקהלת 'רננו חסידים' ישיק בקרוב אלבום חדש מלחניו.
♫ הזמר מוטי שטיינמץ ומנהלו רובי בנט שוהים בימים אלו בארה"ב, שטיינמץ אף השתתף בחתונה יחד עם ליפא שמעלצר.
♫ גם המפיק פנחס בן נאים נמצא בסבב פגישות בארה"ב לצורך עבודה על אלבום הבכורה של הזמר אבי מן.
קרדיט קול חי מיוזיק -
-
פוסט זה נמחק!