עדכוני מוזיקה וסקופים
-
חשיפה בלעדית! בראיון מיוחד שנערך עם הזמר הענק, שהשיק את אלבומו השני בחודש האחרון בראיון של 'מעניין מיוזיק' שנערך עימו הערב (לקראת פרויקט פסח חם...! שששש) במהלך הראיון למגזין חשף פיני כי הוא עומד להוציא קליפ מטורף!, לשאלתנו לאיזה שיר הוא מוציא קליפ, פיני כבר לא חשף אך יש למה לצפות!!! עוד נאמר בראיון שסיבת פרישתו משלום וגשל הפקות אינה בגלל השיר במסתרים וזה 'פייק ניוז' כך לטענת פיני הערב, "לא היה שום ריב, פשוט אין לי כוח לעבוד עם מארגן, וזה משהו שאף אדם לא יכול לומר למה!. עוד נאמר בראיון... (את זה כבר לא נוכל לגלות חשיפות בערב פסח הקרוב בבלעדיות למעניין מיוזיק!)
-
מקבץ עדכונים מאת מענין מיוזיק
הלהיט אידן אין אמריקע שצבר תאוצה: הרשי וינברגר: "עם סיומו של השבוע, אני רוצה להודות לכולכם על האהבה והתמיכה ב"יידן באמריקה". ההודעות שקיבלתי במהלך השבועות האחרונים זה משהו שאני לא לוקח כמובן מאליו. בין אם מאנשים שהגיעו כדי להודיע לי שהם קיבלו השראה להתחיל לשמור שבת שוב לאחר שנים רבות, או מאלה שאמרו שזה הגביר את אהבתם והוסיף משמעות לשבת שלהם - כל מסר ומסר מיוחד בפני עצמו. אני כל כך אסיר תודה להשם שבחר בי להיות שליח עם השיר הזה"
אברהם פריד הופיע אמש באירוע הוקרה לעיתון 'כפר חב"ד': לאחר מכן אמר פריד: "היתה לי אמש הזכות המיוחדת להתוועד עם הקהל הנפלא, שהגיע לחגוג את צאתו של גיליון ה 2000 של עיתון 'כפר חב"ד'.
אני זוכר חסד נעורים לעיתון שהיה הראשון לפרסם ראיון איתי, לפני למעלה מ 40 שנה. מזל טוב לעיתון 'כפר חב"ד'".
לקראת מחרוזת פסח המדוברת: נצפה הזמר שמחה פרידמן ביום צילומים בביתו לפסח.
פנחס בן נאים מעדכן: היום ישב המנהל פנחס בן נאים עם אלי לאופר לקראת הוצאת לחנים של אלי לאופר באלבום הבכורה של אבי מן.
ברכותינו: איש ההפקות החדש והצעיר, שלומי קרמר נצפה בחו''ל בהפקה עם אברהם פריד ו זאנוויל הערב.
מרגש עד דמעות: הזמר מנדל ראטה... הידוע משיריו 'מנחה' ועוד... בביצוע מרטיט יחד עם המפיק והמוזיקאי מני זי שאחיו נפטר באסון מירון....
הזמרים אבי פודולינסקי וקובי ברומר נצפו על במה אחת.
אמרו מזל טוב: הזמר נתנאל ישראל משיק את אולפנו החדש.שיר המיוחד שהולחן ע"י בנצי שטיין בביצוע מקהלת היוקרה 'נשמה' לכינוס הרבבות של בני הישיבות 'אשריך' בראשות מרן ראש הישיבה הגרי"ג אדלשטיין. הפקה: הלפרין הפקות.
ועוד מבנצי שטיין: נצפה בחזרות לקראת קולעלם ענק עם שטיין.
בעיתון חג הפסח של עיתון 'משפחה' צפוי להתפרסם פרויקט על ילדי פלא במוזיקה בין היתר ישתתפו בראיון הזמר מוטי ויזל וילד הפלא בנצי קלצקין. שידברו בנושא העבר והעתיד בחיי ילד פלא.
וגם מזל טוב לבנצי קלצקין לבר מצווה!, רכש חליפה בדסקל ועוד תיעוד מייד.
בהמשך החשיפה להקלטות לשיר חדש הזמר משה קליין חושף בשיחה מיוחדת: "המלחין והכותב שמו יוסף דודיאן מישיבת לנדאו, והפזמון מתחיל "במילים עוד לא מאוחר". אנחנו מצפים ללהיט היסטרי כמו שרק קלין יודע לתת. העיבוד של אהרלה נחשוני.
לזה חיכנו: גדול הזמר יעקב שוואקי עתיד לשחרר כבר השבוע סינגל חדש נוסף בסגנון החדש-ישן שלו ישראלי-חסידי.
גל העזיבות ממשיך וכפי שדיווחנו, והפעם זה סופית!: בעקבות סכסוך פנימי הזמר שלוימי גרטנר עזב את מנהלו האישי שלום וגשל. גרטנר מצטרף לשורת עזיבות במשרדו של וגשל שאט אט סוגר אחר דמותם של משפחת ורדיגר בלבד. מעניין לעקוב
בקרוב מחרוזת להיטים של שמואל יפת ונחמן גולדברג שאוטוטו תצא לאוויר העולם.
מתחדשים: קהלת הילדים משאלות בהרכב חדש.
לקראת אלבום הבכורה. נצפה בעבודות על הפרוייקט הראשון של הזמר חיים ציפל שבדרך....
הגירסה של ברומר לממלכת כהנים': בתיעוד שמתפרסם מאירוע לישיבת מבקשי השם, שם יצא קובי ברומר בגירסה משלו לשיר 'ממלכת כהנים'.
הזמר אבי אילסון מספק הצצה למאחורי הקלעים בצילומים לקליפ לשיר האחרון שלו
הזמר שלומי קצנלבוגן, בקטע מתוך קליפ לדינר שייצא בקרוב. בו האחרון נושא בתפקיד הזמר והשחקן בו זמנית. מספר סקופים שאסור לכם לפספס על הזמר אבי אילסון: אילסון מתכנן ממש בקרוב ואפילו בשנה הקרובה כבר להוציא לראשונה את אלבום הבכורה שלו. ויותר מזה, האלבום כבר מוכן. בנוסף, אילסון עתיד להוציא מיד לאחר ל"ג בעומר סינגל חדש והפעם בדואט עם זמר מוכר ומפורסם מאוד בארה"ב. הזמר יצלם בימים הקרובים את הקליפ בחו"ל במדינה די רחוקה ששמה עדיין לא הותר לפרסום!
בני פרידמן בקרוב בשיר על המילים 'ובאו האובדים בארץ אשור והנידחים מארץ מצרים' בקרוב הדלפה!...שיר האמונה של שוקי סלומון יבוצע בדואט יחד עם קובי ברומר ויוצא בל"ג בעומר
פריד על הגל: חיים ישראל בקרוב בדואט עם פריד!
הלחן של בנצי שטייו
וגם מרדכי שפירא בקרוב בדואט עם פריד עוד לא סגור
שוואקי אמור לשחרר השבוע השבוע שיר אם אני לא טועה (VIP)עד כאן עדכוני מעניין מיוזיק
פורסם בקבוצת צ'אט מוזיקה מכל הלב
(יש סיכוי שהרב מענין מיוזיק יתחבר לכאן בקרוב עובדים על זה!) -
מוצ"ש זה קורה - מחרוזת פסח חדשה יחד עם נתנאל ישראל - שמחה פרידמן - מלודי ועוד... - הקליפ בבימוי של שרולי ברונכר - צפו בפרומו: https://drive.google.com/file/d/1ghQH7gVsO3j***wLlulx5J1ig0vpUq28-7S/view?usp=sharing
-
סודי !!!!!
הצצה לצילומי המאסטרו
20230322_181600.mp4
20230322_175355.heic -
@עקיבא-12345678 אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
סודי !!!!!
הצצה לצילומי המאסטרו
20230322_181600.mp4
20230322_175355.heicאפשר במיג'יקוד לחסומים
-
-
@עקיבא-12345678 מצויין תודה
יש לך עוד סרטונים -
-
@עקיבא-12345678 חסום
היית צריך להוסיף כוכביות לפני שהדבקת את הקישור -
@מומחה-לקליפים עדכנתי כוביות
תנסה עכשיו
עוד סרטון https://send.magicode.me/send-file/file/c14fab99583c47eb3eccac**da00ed2ffea628ecfc/view -
לאחר ההצלחה המסחררת עם הסינגל 'תאמין' - פיני איינהורן עובד כעת על תאמין בשתי גרסאות בספרדית ובאנגלית, כמו כן יצאו גם שני קליפים שונים כך חושף פיני בראיון למעניין מיוזיק (ואל תשכחו את הסקופ הבלעדי שפיני עובד על קליפ מטורף כלשונו)
קרדיט מענין מיוזיק
שמחה טכובר-STODIO BIT מתחדש באולפן חדש!
עיצוב תכנון ובניה בני ברזל
קרדיט ש. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
סקופים בלעדים למקצב!!!!!!
רולי דיקמן בקרוב בשיתוף פעולה עם המעבד בני הורביץ
עוד נציין שאלבומו של רולי על פי המתוכנן אמור לצאת בשבועות אלו ממש!!
באלבום החדש של רולי הקרב ובא יהא 2 לחנים זהים רק אחד מקפיץ ואותו אחד בגירסא שקטה!פפארצ'י: רגע לפני המופע הגדול בפסח של שולי רנד נצפו שולי ומפיקו דוד פדידה במסעדת:דיויס
פפראצ'י: שלוימי קנצלנבוגן נצפה בסוד שיח עם הרב גלאי
קרדיט מענין מיזיק -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!