עדכוני מוזיקה וסקופים
-
זוכרים שדיווחתי לכם בעבר על סינגלקליפ שיקרא 'עננו' של שרולי ברונכר יחד עם זמר בשם "שלומי שטרן"?
מייד אחרי ט' באב זה קורה!
ציפור (דווקא גדולה מאוד) לחשה לי: "זה להיט!".
(אם היה אפשר טכנית - הייתי מעלה סרטונים, בכל אופן תוכלו להאזין להצצה במספר שרשום בחתימה של סקופר) -
דיסק חדש "קינדערלעך" - אוסף ווקאלי חדש לרגל קמפיין 'תחיית המתים'
אלבום אוסף ווקאלי חדש מבית 'אידישע וועלט' לרגל קמפיין ההתרמה 'תחיית המתים'
עבור אחד מחברי פורום 'אייועלט' אברך יקר בן 23 שהרופאים ל"ע לא נותנים לו סיכוי לילדים ה"יהאלבום מופץ ללא זכויות יוצרים עם חוברת מיוחדת במיוחד
תהנו ותתרגשו ותודו להשם יתברך אבינו שבשמים שאנחנו שייכים לכזה עם קדוש שתורמים להוספת קדושה בלי להכיר את הזולת רק בכדי שלהשני יהי' יותר טוב בע"ה
אשרינו מה טוב חלקנו ושכל אחד יזכה לכל מה שהוא צריך
יבנה המקדש עיר ציון תמלא בב"אמצורף העטיפה ופירוט השירים
רק נציין שחלק מהשירים הם ממש וקאלים עם עיבוד וקאלי וחלק זה סתם שירים שהורידו מהם את המוזיקה
-
@השקדן אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
דיסק חדש "קינדערלעך" - אוסף ווקאלי חדש לרגל קמפיין 'תחיית המתים'
אלבום אוסף ווקאלי חדש מבית 'אידישע וועלט' לרגל קמפיין ההתרמה 'תחיית המתים'
עבור אחד מחברי פורום 'אייועלט' אברך יקר בן 23 שהרופאים ל"ע לא נותנים לו סיכוי לילדים ה"יהאלבום מופץ ללא זכויות יוצרים עם חוברת מיוחדת במיוחד
תהנו ותתרגשו ותודו להשם יתברך אבינו שבשמים שאנחנו שייכים לכזה עם קדוש שתורמים להוספת קדושה בלי להכיר את הזולת רק בכדי שלהשני יהי' יותר טוב בע"ה
אשרינו מה טוב חלקנו ושכל אחד יזכה לכל מה שהוא צריך
יבנה המקדש עיר ציון תמלא בב"אמצורף העטיפה ופירוט השירים
רק נציין שחלק משהירים הם ממש וקאלים עם עיבוד וקאלי וחלק זה סתם שירים שהורידו מהם את המוזיקה
מה הקטע שקוראים להם קינדרלעך? יש כבר קינדרלעך....
-
קובי ברומר בביצוע ווקאלי: 'עוסק בתורה'
לרגל ימי בין המצרים משחרר קובי ברומר גרסה ווקאלית לשיר 'עוסק בתורה' שיצא לאחרונה כסינגל מתוך אלבומו הראשון את השיר המיוחד כתב והלחין המוזיקאי גיל ישראלוב על בסיס סיפור חייו של הרב שך זצוק"ל. על ההפקה הווקאלית: יונתן אבידני
-
@סקופר שלומי שטרן זה זמר חדש??
כי לא מצאתי שירים שלו... -
@פונץ-בננה הבנתי שהוא במאי/מפיק. לא כל כך מוכר. כשיוציא את הקליפ ניתן לו צ'אנס...
-
@nbhgv אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
מרדכי שפירא אמר בתוכנית המבקר שהשנה באלול הוא יוציא אלבום חדש
רצה להוציא באלול וראה שלא יספיק .. אז הוא יוציא בחנוכה , שימו לבב !!
-
@טליה אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
@רותושש
אני שמעתי את זה ממרדכי שפירא בעצמו , היה לו ראיון אתמול בכיכר השבת במבקר ....
וטוב לדעת על הראיון של מעוז עבדי , אני מאמינה שתוך כמה ימים יהיה שידור חוזר של התוכנית באמת שלהם ....תוך כמה ימים? לא היתי בונה על זה מהר.....
-
@תהילוש
אפילו שאם תבדקי עכשיו באתר של קול פלי , תראי שיש שם את התוכנית של אתמוללל
https://kol-play.co.il/program-category/מאסטר-פליי/