-
-
ילד מתוק במיוחד ראיתי אותו שבוע שעבר בחיפה וממש נהנתי מהשירה שלו כאן ובכלל לדעתי הוא הילד פלא ההכי טוב בתקופה האחרונה חינני כזה ועדין ממש לטעמי
-
בנצי הופיע לאחרונה בכמה ארועים,
ביניהם בדינר של חסידי נדבורנא,
חנוכת הבית של חסידות שטפנשט,
איזשהו ארוע של ארגון "בנות צילה".אם למשהו יש תיעוד מהאירועים הנ"ל,
נשמח לקבל.
תודה. -
עכשיו באירוע של דירשו
-
בעיני הוא הילד שמגיע ליכולות הכי גדולות שראיתי עד כה וראיתי מלא
ראיתי איזה קטע שלו עם ליפא באיזה ארגון של נכים והוא שר מטווורף הוא מגיע לטונים הזויים -
-
-
נראה לכם שהוא יהיה שמר שיהיה גדול? ואם כן! אז עד כמה גדול בכל אופן דעתי שהוא יקרה ילד הפל בכל הזמנים כשיהיה גדול
-
@ברוריה אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
@איצלה וואו איזה יופי מה גם איתו אתה עובד? אני כל כך אוהבת לשמוע את הילד הזה הוא פשוט שובה לב לגמרי איזה קול יש לו ואם הוא שר יחד עם זאנוויל אז בכלל זה תענוג גדול
אני משתדל לעבוד עם כולם.
לאחרונה נכנסו מלא הפקות מכל מיני כיוונים מעניינים... -
@איצלה אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
בקרוב ממש!!!
עוד משהו קטן שאני עובד עליו בימים אלה...
'בנצי קלצקין 1' בקרוב אצליכם.רגע, גם איתו אתה עובד? אולי תיתן לנו איזה פרופיל קטן עם מה אתה עובד וכו'?!
אגב מישהו כבר הציעה ל @רבקה לראיי אותך, אני בטוח שתסכים, אבל הגבתי שלא בטוח שיהיה לה משהו לחדש יותר בראיון חוץ ממה שאתה מחדש לנו פה באתר (ובשביל זה לא צריך ראיון), אבל אחרי שראיתי שאתה עובדגם עם קלצקין כן התעניינתי. -
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
בקרוב ממש!!!
'בנצי קלצקין 1' בקרוב אצליכם.רגע, גם איתו אתה עובד? אולי תיתן לנו איזה פרופיל קטן עם מה אתה עובד וכו'?!
אגב מישהו כבר הציעה ל @רבקה לראיי אותך, אני בטוח שתסכים, אבל הגבתי שלא בטוח שיהיה לה משהו לחדש יותר בראיון חוץ ממה שאתה מחדש לנו פה באתר (ובשביל זה לא צריך ראיון), אבל אחרי שראיתי שאתה עובדגם עם קלצקין כן התעניינתי.בשביל זה צריך לפתוח עוד פרום רק עלי...
סתם.
פשוט לא חושב שזה נכון לפ. וח כאן עלי כשהאשכול זה על בנצי בלבד -
בקרוב ממש!!!
'בנצי קלצקין 1' בקרוב אצליכם.זה גם אוסף של שירים והופעות כמו אצל מוטי גרינבויים?
-
-
-
-
@איציק-1 https://send.magicode.me/send-file/file/a93ff8329d7***9193c634d9ef9c7e350245ea81a7c/view
בבקשה אל תשכח להוריד כוכביות...