-
||האמת היא שגם אני סובר כמוך
אבל...
מה לעשות שזה הדור שבו אנחנו חיים....
|| -
@אלעזר-כהן-0-2 נראה לי שהרעיון שעומד מאחורי הסרטון הוא לעשות פרסומת לחברת הביגוד בה קלצקין הולבש, אז אל תרחם עליו כי זה מיוזמתו(או מהמפיק שלו )
-
@חובב-המוזיקה-2 זה באמת פירסומת
יכול להיות שבגלל זה קיבל את כל הבגדים חינם היה כבר מי שאמר שמפורסם לא מרויח הרבה כסף הוא רק חוסך **המון..**כסף -
רואים בברור שזה פרסומת, אבל מה אתם לא יודעים שהיום כל דבר צריך לפרסם
אם לא אז אתה לא מקובל בחברה יאני -
@חובב-המוזיקה-2 ארי היל בקטן
-
אוי משעשע!!! לכו תדעו אולי עוד 15 שנה בנצי יעזוב את המפיק שלו ואז יוציא שיר על זה......
-
דווקא אהבתי את הסרטון הוא נראה חמוד ככה .ומעניין לחשוב אם כשיתחלף לו הקול הוא יהיה במקהלת מלכות ומעניין איזה קול יהיה לו.
-
@shoval אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
@אלעזר-כהן-0-2 נראה לי שהרעיון שעומד מאחורי הסרטון הוא לעשות פרסומת לחברת הביגוד בה קלצקין הולבש, אז אל תרחם עליו כי זה מיוזמתו
לא הבנתי אם זה פרסומת זה אומר שזה מיוזמתו
-
@מיוזיקפון אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
לדעתי זה כבר מוגזם לקחת ילד צעיר וטהור ולהפוך אותו לסלב בכזה גיל?
נראה לי שאחרי 5 שנים של שירה ברחבי העולם הילד ה"צעיר" כבר לא כל כך "טהור" את זה היית צריך לומר כשהוא התחיל לשיר
-
-
@אלעזר-כהן-0-2 יכול להיות
אבל הפעם הראשונה בה הוא פורסם (בהסרטה של ויהי זרעי עם זאנוויל מתוך איזה דינר) היא פורסמה בר"ח סיוון תשפא והדינר ההוא יתקיים בחנוכה באותה שנה כלומר חנוכה לפני שנתיים אז הוא היה כמעט בן 11 (כשהוא שר) ובן 11 וטיפונת -
@אלעזר-כהן-0-2 צודק
אבל עדיין להפוך אותו גם לדוגמן?? -
@אחות-קטנה וואי וואי איזה חשבונות הפעם נכנעתי לגמרי
@מיוזיקפון תקרא את הפוסטים הקודמים ושים לב אני באותה דעה בדיוק!
-
-
שרוליק קלצקין - שרוליק קלצקין - בנצי קלצקין#anchor("שאבעס" - מקהלת קאפלה במחרוזת שבת live עם בנצי ושרוליק קלצקין & יענקי לנדאו orchestra)
שם השיר: "שאבעס"
זמר: מקהלת קאפלה במחרוזת שבת live עם בנצי ושרוליק קלצקין & יענקי לנדאו
מילים : מקהלת קאפלה במחרוזת שירי שבת מתוך אירוע live - יענקי לנדאו ותזמורתו יחד עם בנצי ושרוליק קלצקין.אחרי מעל שנתיים על הבמות מידי יום והשתתפות בעשרות קליפים וסינגלים, הגיע הזמן לקליפ רשמי ואותנטי של קאפלה choir
שימו לב ואוזן - תתחברו, תתרגשו ותהנו..
קרדיטים:
קונספט, ניצוח ועיבוד קולי - נותי רוטמן.
עיבוד, ניהול מוזיקלי ומיקס - יענקי לנדאו.
סולנים - בנצי קלצקין ושרוליק קלצקין.
מקהלות - קאפלה choir.
תזמורת - יענקי לנדאו orchestra.
צילום ועריכה - לירן שמש.
הפקה - ישראל הירשמן "אקורד".תודות:
יענקי לנדאו, נותי רוטמן, מוטי פרידמן, פנחס ביכלר, אברימי גולדשטיין, שרוליק קלצקין, בנצי קלצקין, יוני בלוי, יענקי כהן, לירן שמש, אלחנן קרליץ, חברי המקהלה, נגני התזמורת, מאטעס דוידוביץ.יוטיוב:
-
פוסט זה נמחק!