-
@שמעון-2 אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
@פייביש אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
@אלעזר-כהן-0-2 אני חושב שרוליק (אל תגיב שהתבלבלתי עם הזמר כי אני מודע למה שקורה סביבי )
השם שלו בטוח שרוליק והוא בן דוד ראשון גם של הזמר וגם של בנצי !
איזה זמר
-
מי שיכול להשיג את ההקלטה של הבר מצווה מצביקי רובין אני יודה לו מאוד מאוד!!!
-
גלריה מסכמת: בנצי קלצקין התברמץ ותעשיית המוזיקה נהרה
https://www.kore.co.il/viewArticle/128034 -
@דודו-בלוקה אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
גלריה מסכמת: בנצי קלצקין התברמץ ותעשיית המוזיקה נהרה
https://www.kore.co.il/viewArticle/128034וואו איזה בר מצווה מיוחדת בלי עין הרע...
רק מישהי יודעת אם הוא ממשיך עכשיו לשיר באירועים ?
מקווה שהמראה של הבחור לא יפריע לו... למה אני חושבת שיש משהו שהקהל אוהב ילדי פלא ופחות בחורי פלא -
@כ-פ אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
@שריתוש מסתבר שגם ככה הוא יפסיק לשיר בגלל ישיבות וכאלה
סה"כ הם משפחה מעולה ממודיעין עילית, והוא כנראה ירצה להתקבל לישיבה טובה........||או שאולי אצל החסידים כולם מתקבלים לישיבה של החסידות? לא מבינה בזה..........||
@כ-פ למה את חושבת שלא יתנו לו לשיר מטעם הישיבה ?
וכמו שהם משפחה טובה ונתנו לו עד היום להסתובב מסביב העולם בהופעות חתונות וכו' למה שהם לא יאפשרו לו הלאה לשיר בתור בחור ? -
לא הבנתי מי היה שם הקלידן הראשי, צביקי או יענקי רובין?
-
@דודו-בלוקה אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
@שריתוש אתמול היה אירוע בפתח תקוה והוא שר בו
למה שהוא לא ימשיך?קראתי את הכתבה בקול פליי של פנחס ביכלר והוא אמר חד משמעית שבנצי ימשיך בכל הכוח ולא יעצור - -
וזה הלשון:מה יהיה ביום שאחרי בר המצווה? אז זהו, שבנצי הולך לנפץ את המיתוס לראשונה.
הוא ילד הפלא הראשון שהולך להופיע 'כנער פלא', עם כובע רחב תיתורא וחליפה מהודרת כנאה וכיאה 'לחסידישע בחור'
תמשיכו לראות את אותו בנצי רק בלוק חדש. לא יאמר עוד ילד הפלא בנצי קלצקין אלא אמור מעתה 'נער הפלא בנצי קלצקין'. -
@מיוזיקפון ????????????
מישהו פה למעלה אמר שהוא גר בק"ס. טוב, לא יודעת.......... -
עיתוני החג חוגגים עם בנצי:
בעיתון משפחה כתבה עם מוטי ויזל ובנצי קלצקין, ובעיתון בקהילה דיסק עם שירים של בנצי... -
@ראשיב-ע-חסידי אמר בילד הפלא בנצי קלצקין:
עיתוני החג חוגגים עם בנצי:
בעיתון משפחה כתבה עם מוטי ויזל ובנצי קלצקין, ובעיתון בקהילה דיסק עם שירים של בנצי...בעיתון לפסח?
-
הייתי אתמול בפתח תקווה איזה מופע הוא נתן חבל על הזמן
-
@יואל-מעצב-תמונות הוא שר אם הכובע והחלאט ?
-