מי אני?
-
@חיים-אלחנן-עידן תעלה את זה לפה אתה יכול ?
-
פוסט זה נמחק!
-
@חיים-אלחנן-עידן אמר במי אני?:
איך לשלוח?
אתה יכול להעתיק את זה בתור קובץ ואז להדביק בתוך התגובה.
תודה מראש. -
-
@חיים-אלחנן-עידן זה לא קובץ תקין,תוכל להעלות שוב??
-
@יהודי-קדוש מי?
-
@חיים-אלחנן-עידן אתה ומשה קליין...
-
@חיים-אלחנן-עידן אולי כדאי שתעסוק בגרפיקה ותוך כדי תשתלם בלימודי מוזיקה אלקטרונית? זה תחום שמעניין אותך? אתה מסוגל מבחינה טכנית לעסוק בזה?
לגבי גרפיקה פניתי לכמה מקומות מקווה שתהיה לי תשובה חיובית בהקדם.
ואשמח שתעלה כאן מידי שבוע את העלונים שלך -
@יהודי-קדוש השיר האהוב עלי ביותר ''שיר פשוט''
-
אמאלה חברה אני פשוט עם דמעות בעינים אחרי שאני קוראת את התגובות של האנשים כאן, לפעמים הרבה יותר נח להמשיך הלאה ולא לשאת בעול עם אנשים שקצת יותר קשה להם, ואני בהלם מטורף לראות שיש כאן אנשים ,שמפנים זמן, רצון ואכפתיות למישהו שהם בכלל לא מכירים. רק כדי לעשות לו טוב על הלב!! אין על הלב שלכם, עם ישראל חי!
-
חיים אלחנן עידן תהיה חזק המשיח בפתח ובעזרת ה' שיהיה לך רק טוב בחיים
-
@חיים-אלחנן-עידן אמר במי אני?:
שלום וברכה לכל חברי הפורום המצליח והמיוחד ביותר!
קוראים לי חיים אלחנן עידן,
אני בחור מוגבל פיזית מסוג CP, שיתוק מוחין, שמקליד את הפוסט הזה בעזרת האף שלי.אני לומד בישיבת מש"י שנמצאת ברמת שלמה בירושלים, הישיבה היא - ישיבה לחינוך מיוחד עם רמה קוגניטיבית תקינה, לגילאי הבגרות עד גיל 21.
אני מתקשר בעיקר בהתכתבויות כי אין לי דיבור ברור.אני חיי ממוזיקה ושירה, זה הפיזיותרפיה הנפשית האישית שלי.
כל פעם שאני שומע/רואה את הסרטונים/קליפים/הופעות של מוזיקה וכו' זה עושה בי אהבה והתקשרות לבורא העולם.אני למדתי עד לפני כ4 שנים בתלמוד תורה רגיל לכל דבר ועניין, תלמוד תורה 'רוממה' בכניסה לעיר, במשך כ10 שנים. החיים שמה היו החיים היפים בחיי לעת עתה, כשנה לאחר שניכנסתי לישיבת מש''י התחלתי להרגיש את החסר העצום שיש לי מהחברה הרגילה, ועד כמה שהיא נתנה לי טעם לחיים.
וכעת, כאשר אין לי כמעט את החברה הרגילה מסביבי אני יותר ויותר נכנס לתוך עצמי, הן בדיכאון, והן באי טעם לחיים לצערי הרב.
לכן, לפני כשנה התחלתי ברוך ה' לארח זמרים ואומנים האהובים עלי, כעת ב''ה אני עומד על בערך כ30 זמרים שאירחתי, מכל גווני המוזיקה.
לצערי זה לא מעסיק אותי בכל ימות השבוע, לכן כעת אני מחפש עבודה כלשהי בתחומי המוזיקה או הגרפיקה.זהו, מה יש לכם לומר לי??? ️
הרבה הצלחה!
והמשך ערב נעים.
חיים אלחנן עידאןחיים היקר והאהוב !!
שיהיה לך רק טוב... מהטקסט שלך ניכר כמה אתה באמת מוכשר וברוך כישרונות
אני ממליץ לך להתעסק עם עיבוד מוזיקה/כתיבת שירים / הלחנה או כל דבר כזה
זה יכןל בהחלט לתת לך סיפוק גדול..
מאחל לך חג שמח ואת כל הטוב שבעולם,
ישי. -
@חיים-אלחנן-עידן חיים אין עליך!!!
ממך אנחנו לומדים איך להתמודד עם הקשיים שיש לנו בחיים, אם אתה עם כל ההתמודדיות שיש לך ככה מצליח לעשות כזה הרבה דברים טובים עם כזאת שמחה, זה מלמד אותנו כמה אנחנו צריכים להתגבר כל אחד על הקשיים שיש לו...
אני מאחל לך שתצליח עם הכוחות האדירים שיש לך לעשות רק טוב כל הזמן.
תודה רבה וברוכים הבאים (לפורום) -
@חיים-אלחנן-עידן
אין לי שום מילים
ריגשת אותי ברמות
והלוואי שאני יכולה לעזור במשו
והלוואי שכל מי שמתמודד יהיה עם כאלה כוחות נפש!!
אני מעריצה -
@חיים-אלחנן-עידן תוכל בבקשה להעלות חומרים שעיצבת, סוג של תיק עבודות כזה?
פשוט דיברתי עם כמה גורמים וכולם רוצים לראות איזה תוצרים אתה מפיק. -
@חיים-אלחנן-עידן לצערינו
לפי חוקי הפורום אסור להעביר מיילים בפורום -
פוסט זה נמחק!