להקת שלשלת ג'וניור של יצחק רוזנטל
-
כאן המקום לכל החומרים של להקת הילדים שלשלת ג'וניור
כמה פרטים על הלהקה- שמה הוא שלשלת ג'וניור אך יש להקה נוספת שנקראת שלשלת, ההבדל ביניהם הוא ששלשלת זו להקת מבוגרים ושלשלת ג'וניור זו להקת ילדים.
- הלהקה מונה שלושה / ארבעה ילדים.
- הלהקה הוציאה ארבעה אלבומים במהלך השנים, ועוד אלבום מיני (EP) עם שני שירים. ובנוסף התארחה במספר אלבומים (כמו קול הכוכבים של צבי זילברשטיין, בשיר אנעים זמירות עם עילי אבידני. ועוד). וכן הלהקה הופיעה מספר פעמים במופע היקרתי האסק וכן במופע אוהל.
- את שירי הלהקה מלחין מייסד הלהקה יצחק רוזנטל (שבמקרה הוא בוגר של פרחי מיאמי).
- האלבום הראשון (שלשלת ג'וניור 1) יצא ב2005.
- באלבומים הראשונים העיבודים נעשו על ידי ישראל לאם ורון תיכון, אך בשנים האחרונות החל שיתוף פעולה עם דוני גרוס, כשהאלבום האחרון (שלשלת ג'וניור 4) עובד כולו על ידי דוני.
-
הנה הקליפ לשיר שירו להשם מהאלבום האחרון
והנה הקליפ לשיר זה היום
והנה ראיון של יצחק רוזנטל למנחם טוקר כיצא האלבום מיני ירושלים
-
@אייס אמר בלהקת שלשלת ג'וניור של יצחק רוזנטל:
את שירי הלהקה מלחין מייסד הלהקה יצחק רוזנטל (שבמקרה הוא בוגר של פרחי מיאמי).
מעניין. אגב, גם שמחה כץ ויוסי שיק שהיו בערך ב-2007, (האסק 20....) היו בפרחי מיאמי.
-
@כ-פ אמר בלהקת שלשלת ג'וניור של יצחק רוזנטל:
@אייס אמר בלהקת שלשלת ג'וניור של יצחק רוזנטל:
את שירי הלהקה מלחין מייסד הלהקה יצחק רוזנטל (שבמקרה הוא בוגר של פרחי מיאמי).
מעניין. אגב, גם שמחה כץ ויוסי שיק שהיו בערך ב-2007, (האסק 20....) היו בפרחי מיאמי.
אכן כמו שמופיע בויקי של פרחי מיאמי
-
חולה עליהם, (תשאלו את חברי חדר שלי...) מקשיב להם כל השנה!
-
@גיטריסט-בינוני כנ"ל. לא אומרת שאני מקשיבה להם כל השנה, אבל בבית הם מושמעים מלא.
-
@yedidya אין עלינו!! אני מכירה את שלשלת.
אני מכירה גם את 'החברה', יש גם 'מנוחה' נראה לי גם מבית היוצר של אלי גרטסנר.....
חוץ מסדרת האלבומים של אש עם שלמה שמחה יש את 'דביקות' או 'ג'ורניס' (Journeys), 'לב טהור', 'עמודי שיש', צליל וזמר..........אבל זה גולש לגמרי מהנושא, רוצה לפתוח על זה נושא חדש? נראה לי שבכותרת הנושא צריך להיות כתוב: 'לאמריקאים בלבד'