פלייבק בהופעות
-
@מאיר-f כשהזכרתי את קינדרלך התכוונתי שאצלם זה ממש בולט, כי הם אפילו לא שרים באמת, שזה בכלל דבר שאני לא מבינה מה אנשים הולכים להופעה שמדליקים את השיר ועושים כאילו, יאללה תדליקו את השיר לבד..
מזכיר לי מסיבת סידור, על מי אתם עובדים??? -
@ד19 נכון הופעה זה הופעה
@אילה-הזמרת אבל עדיין יש הופעות שיש בפהם פלייבקים לדוג מרדכי שפירא יש גם פלייבק על התזמורת!!!!
-
@אילה-הזמרת אבל עדיין יש הופעות שיש בפהם פלייבקים לדוג מרדכי שפירא יש גם פלייבק על התזמורת!!!!
-
@מאיר-f גם מלמדים את הילדים עמידה והתנהגות על במה שזה מוסיף מאוד כי יש זמרים מתחילים ששרים יפה אבל מעצבן לראות אותם מופיעים...
אז כל ההופעה של הקינדרלעך+הריקודים עושה את העבודה... -
@מאיר-f אז שיראו את הקליפ.
טוב נשגב מבינתי. באמת לא מצליחה להבין את זה..
אולי זה מענין ילדים. לא יודעת.. -
@אניייי אני אישית בחייייים לא הייתי הולכת לכזה מופע. המטרה המרכזית של המופע היא לשמוע את השיר בצורה שונה מהמקור- רוצה לראות אותם רוקדים- תסתכלי בקליפ
-
@מאיר-f לא קשור רק לריקוד גם בשירים שקטים שהם לא רוקדים אתה עדיין עליהם
להיות על במה טוב צריך לדעת! והם עשו את זה בגדול! -
@ד19 אני לא יודעת מה איתך אבל אני די גדלתי עליהם אז מעצבן אותי לדוש עליהם...
אז גמרתי פה... -
@ד19 דווקא היום אני ממש "מתגעגעעעת" אליהם...
אם היה הייתי הולכת...באו נעצור זה לא הנושא הקינדרלעך (וחוץ מזה תפסיק/י כי את מעצבנת אותי...זה חלק מהילדות שלי אז תעזבי אותם לנפשם...חחחחחחחחחחח.)) סורי...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות