Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אניייי כי הוא רוצה אלקטרוני
@מאיר-f אז שיראו את הקליפ. טוב נשגב מבינתי. באמת לא מצליחה להבין את זה.. אולי זה מענין ילדים. לא יודעת..
@מאיר-f גם מלמדים את הילדים עמידה והתנהגות על במה שזה מוסיף מאוד כי יש זמרים מתחילים ששרים יפה אבל מעצבן לראות אותם מופיעים... אז כל ההופעה של הקינדרלעך+הריקודים עושה את העבודה...
@אניייי אז את באה לראות הצגה. לא הופעה
@ד19 זה חלק מהופעה במופע יש מליון חלקים!!!
@ד19 ההופעות שלהם מפוצצות באנשים ולא רק ילדים ריקוד מי שהואב (אני) את זה הוא מאופנת לזה
@אניייי אני אישית בחייייים לא הייתי הולכת לכזה מופע. המטרה המרכזית של המופע היא לשמוע את השיר בצורה שונה מהמקור- רוצה לראות אותם רוקדים- תסתכלי בקליפ
@מאיר-f לא קשור רק לריקוד גם בשירים שקטים שהם לא רוקדים אתה עדיין עליהם להיות על במה טוב צריך לדעת! והם עשו את זה בגדול!
@ד19 אני לא יודעת מה איתך אבל אני די גדלתי עליהם אז מעצבן אותי לדוש עליהם... אז גמרתי פה...
@אניייי אין הופעה שלא רוקדים ולדעתי בגלל זה הלך להם והיום אין אותם בכלל הרבה זמן לא שמעתי עליהם
@אניייי אמרתי כבר שאולי זה מעניין ילדים. כנראה צדקתי (אמרת שגדלת עליהם)..
@ד19 דווקא היום אני ממש "מתגעגעעעת" אליהם... אם היה הייתי הולכת...
באו נעצור זה לא הנושא הקינדרלעך (וחוץ מזה תפסיק/י כי את מעצבנת אותי...זה חלק מהילדות שלי אז תעזבי אותם לנפשם...חחחחחחחחחחח.)) סורי...
@אניייי מתנצלת.. יודעת כמה זה מעצבן שמתווכחים איתך על הפייבוריט שלך, אז אני עוצרת פה וגם גלשנו..