כמה מקום תופסת מוזיקה בחיים שלך?
-
חשבתי שזה מענין יש איזה מקום ממלא המוזיקה אצלנו ואיך ההינו מסתדרים בלעדיה...
(אני לא יודעת אם כבר יש על זה נושא פתוח) -
@הגיטריסת
גם אני חשבתי על השאלה הזאת -והאמת גם אם קשה לקבל
שלפי ש"ע - לשמוע ולנגן היום בשביל הכיף - זה בדיעבד גמור
הבעיה שכל החיים שלנו היום הם בדיעבד --ולכן אם לא תהיה מוזיקה היינו שוקעים בדכדוך ללא מוצא
ןלכן --ממלא --ממלא ---וממלא .......... וקשה אפילו לדמיין איך מסתדרים בלי -
בתור אחת שעוסקת במוזיקה אני יכולה לומר שזה החיות שלי, אני תמיד עם ווליום בבית, ובלילה עם אוזניות, אני חושבת שמוזיקה זה תרופה הכי טובה, וממש ככה!!!, אני לא יודעת את האמת איך אני יסתדר עם ווקאלי עד אחרי לג בעומר?!, בקיצור הדר ומוזיקה חברים טובים
-
ואוו מענין באמת איך החיים שלנו היו בלי המוזיקה...
קשה לדמיין... זה הזוי איך המוזיקה תופסת אצלנו המון -
המוזיקה תופסת המון מקום לפחות שעה ביום
-
החיים שלי זה מוזיקה כל הזמן אני לא יכולה דקה בלי משהו שקשור למוזיקה
לא הייתי מסתדרת בלי -
אני לא יכולה לומר שמוזיקה זה החיים שלי- ולא בגלל שהעיסוק שלי לא קשור למוזיקה באופן יומיומי.
אבל אני כן יכולה לומר שהמוזיקה צובעת לי את החיים בכל מיני גוונים, מעיפה אותי למחוזות רחוקים, ממריצה ומחברת אותי לאלוקים, וגם נותנת לי מצב רוח בזמנים קשים. -
א. המוזיקה נמצאת בכל מקום בעולם נקודה. בין חילונים, חרדים, דוסים או ארסים, יהודים או גויים יש תמיד מוזיקה.
לגבי עצמי לא עבר עלי יום כמדומני שלא שמעתי מוזיקה ואם תגידו מה אם שבתות וחגים שומעים במוצאי השבת וכו -
@אילה-הזמרת אז מה עושים בזמנים שאסור מוזיקה? כי אני אישית שונא וואקאלי
-
@שימי-המוזיקלי משתעממים
-
@שימי-המוזיקלי מיתכתבים במקצב!!!!!!!
-
אצלי זה ככה: אמרת מוזיקה אמרת הכל!!!
ולא סתם ידועים הדברים שאם הקב"ה לא היה נותן את חכמת התורה אז היו עוסקים במוזיקה כי זה הכי קרוב לנפש -
@הדרי תכלס
-
@המבין-0 עם כל הכבוד וההשקעה שמשקיעים בווקאלי עדיין אין בכלל מה להשוות למוזיקה רגילה
-
@שימי-המוזיקלי צודק, אני אישית מרגישה שדרך מוזיקה אפשר להתחבר גם לרוחניות שבנו...
-
@הדרי זה לא אני צודק זה אני לא זוכר מי אומר את זה, אולי ר"ח מוואולוז'ין? או הרב אלישיב?...
לא נעים... -
ברור, הרבה פעמים מוזיקה מרגשת מאוד ויכולה להוריד דמעות או לגרום לרצון ללמוד עוד ולקירבה לה'
-
@שימי-המוזיקלי כן, היתכוונתי שאמרת את זה בזמן הנכון ובמקום הנכון...
-
@שימי-המוזיקלי אני יגיד לך עלי מרב שהחיים שלי סביב מוזיקה ומעצבן ווקאלי הייתי שנה אחת שפשוט הייתי 4 ימים המיטה--אין שאלות ואין הסברים (אני יודעת שזה מוגזם...)אבל זאת המציאות --ה' יעזור הלאה...
10/130