כמה מקום תופסת מוזיקה בחיים שלך?
-
סתם ככה בימים רגילים ברור שעדיף לשמוע רק שירים שמחים וזה עושה את כל היום יותר שמח
-
תדעו שבדקתי את זה שיש הרבה שירים מדכאים ומכניסים למצב פחות...
תקופה לא שמעתי שירים שקטים שמדברים על כל מה שקשה וכו וראיתי שינוי מטורף!!
לדעתי כדאי לנו לסנן שירים
(לא בקטע דתי...)@הגיטריסת ברור סתם ביום בהיר בשיגרה למה לשמוע שירים מדכאים?
עדיף לשמוע שירים שמחים! -
שירים עצובים ומדכאים עושים לך את הכול יותר אפור
-
@הגיטריסת ברור סתם ביום בהיר בשיגרה למה לשמוע שירים מדכאים?
עדיף לשמוע שירים שמחים!@hi-it-s-me לא התכוונתי שירים דכאונים
הרבה שירים לא עושים טוב אני אישית מעדיפה שירים שנותנים תחושה טובה -
@הגיטריסת אוקי תקשיבי יש שירים שקטים שהם דווקא לא שירי נשמה שהם בידיוק להפך ,הם יותר מרגיעים ונותנים תקווה..(כמו השירים של דוד בן ארזה שהם מרגיעים חושבים כמוני?)
-
@הגיטריסת אוקי תקשיבי יש שירים שקטים שהם דווקא לא שירי נשמה שהם בידיוק להפך ,הם יותר מרגיעים ונותנים תקווה..(כמו השירים של דוד בן ארזה שהם מרגיעים חושבים כמוני?)
@הדרי יש משהו
אבל אני חולה על עקיבא וחנן בן ארי לשירי דיכאון -
@הדרי יש משהו
אבל אני חולה על עקיבא וחנן בן ארי לשירי דיכאון@שימי-המוזיקלי מה?
-
אפשר לומר ששירים שקטים מכל סוג הם פחות משמחים יכול להיות שהם מעודדים ,אבל כדי להיות שמח צריך לשמוע שירים קצביים
-
אפשר לומר ששירים שקטים מכל סוג הם פחות משמחים יכול להיות שהם מעודדים ,אבל כדי להיות שמח צריך לשמוע שירים קצביים
-
@שימי-המוזיקלי מה?
@הגיטריסת שירים שקטים ומכניסים לדיכאון אבל בצורה שיש תקווה... זה של עקיבא וחנן בן ארי, אני חולה עליהם.
כן אני יודע שאתם מרימים גבה "מי רוצה לשמוע שירים בשביל להיכנס לדיכאון?" אבל זה לא הכוונה שלי אלא לפעמים שהמצב רוח קצת בקאנטים ורוצים רק לברוח מהעולם וגם סתם ככה שבא לנו קצת שקט בחדר או משהו כזה, נסיעה שקטה וכ"ו לא חסר סיטואציות אז זה השירים המומלצים!! -
@הגיטריסת אל תחשבו לרגע שאני לא שומעת שירים שמחים אני תמיד שומעת, אבל תסכימו איתי ששיש תמיד את הרגעים אחרי יום עמוס, כיף ומטורף שצריך להיכנס קצת לחדר ולישמוע את השירים האלה!!!!, הם נותנים לי כח להמשיך ליום של מחר...
-
לא לשכוח שיש גם שירים שקטים שהם לא עושים דיכאון כמו נפתלי קמפה תביאו עוד דוגמאות
-
@צוציק
לעקיבא תורג'מן וחנן בן ארי יש את כל המגוון, עופו עליהםQ!!! -
@הגיטריסת אני לא טיפוס דיכאוני ביכלל!!!(האחרונה...
), אבל אני בהחלט אחת שצריכה את השקט שלה לפחות שעה ביום(זה גם בריא לנפש להיות קצת עם עצמך...), וזה ממש לא מדכה אותי ודוגמאות לשירים לא מדכים יש הרבה ישי ריבו, עקיבא דוד בן ארזה ועוד המון... -
@הגיטריסת שירים שקטים ומכניסים לדיכאון אבל בצורה שיש תקווה... זה של עקיבא וחנן בן ארי, אני חולה עליהם.
כן אני יודע שאתם מרימים גבה "מי רוצה לשמוע שירים בשביל להיכנס לדיכאון?" אבל זה לא הכוונה שלי אלא לפעמים שהמצב רוח קצת בקאנטים ורוצים רק לברוח מהעולם וגם סתם ככה שבא לנו קצת שקט בחדר או משהו כזה, נסיעה שקטה וכ"ו לא חסר סיטואציות אז זה השירים המומלצים!!@שימי-המוזיקלי נכון גם אני אוהבת אבל ניסיתי תקופה בלי זה וראיתי שנהיתי הרבה יותר חיובית ושמחה לכל זמר יש תחששות שלו תפחדים תסריטות וזהמשפיע ויכול להיכנס חבל...
-
יש לך הכול זה שיר שנותן לך כוח ועוצמות בטירוף !!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
הייתי משתגעתתת בלי המוזיקה.