עין טובה 👏 | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים
-
@מ-קוק ברוך הבא לפורום!
וואווווווווווו
ריתקת אותייייייייייייי
כתבת בשיר-
"אפשר לקבל תדריך
כי ללמוד אני צריך"
לא אי אפשר, תכין לנו אתה מדריכים נראה לי שזה יהיה יותר יעיל...
"על מה כותבים שיר"
נראה שהראש שלך שופע רעיונות...
"האם כל אחד כשיר"
לא יודעת , אבל אין ספק שאתה כן!!!!
אז תמשיך לשתף אותנו, מחכים! -
פוסט זה נמחק!
-
@המחבל-המחופש
וואו אני חושב שכל אחד ואחת יזדהה עם השיר כי כל אחד עבר איזה משהו בגיל ההתבגרות, (ואם לא אז הוא עוד יעבור) תמיד יש איזה מישהו לידך שלא טוב לך להיות אותו, והבאת את המסר בצורה קולעת, שאפו ענק -
@רבקה אמאל'ההה איזה כתיבה נוגעת גרמת לי
המסר כ"כ חד ונוקב ויש לך כתיבה משגעת!!!
אני מכירה ת'סיפור בכמה וריאציות,
וגם את הבאת אותו קצת שונה ממה שהכרתי.
יש לך מקור מוסמך לסיפור?
שווה לכם להציץ https://miktzav.com/topic/9465/חיבור-סיפור-למה-חשוך-לי-כאן -
@רבקה התחלתי לבכות!!!! מה זה???? זה פשוט לא נורמלי, כל השירים שלך מושלמים ברמות(גם השיר השיתופי) פשוט מושלםםםםםם!!! זה כ''כ נכון, אין מה לומר, פשוט לבכות
-
@shoval @מרב @חצי-הכוס-המלאה
תודה רבה לכם!!!
שמחה [כמה שאפשר...] שהצלחתי לגעת ככה, ולחבר אתכם לסיטואצייה הכואבת הזו@shoval אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
אני מכירה ת'סיפור בכמה וריאציות,
וגם את הבאת אותו קצת שונה ממה שהכרתי.
יש לך מקור מוסמך לסיפור?בכיתה ו' המורה שלי סיפרה לנו אותו, והשבת אחד האחים שלי הזכיר אותו. לא הפסקתי לחשוב על זה כמה שזה מזעזע. טוב, בתור ילדה את מזדעזעת לשנייה אבל בתור בוגרת כבר את מקבלת את זה באור שונה לגמרי. בחשיבה ממשית על החיים. שזה כואב בטירוף.
הדרך היחידה שלי בפריקה זה כתיבה, אז החלטתי לכתוב על זה חיבור... -
@משורר-מבולבל
(וּבַפַּעַם הָרִאשׁוֹנָה מֵאָז
בָּכִיתִי
בָּכִיתִי כְּמוֹ שֶׁלֹּא בָּכִיתִי מֵעוֹלָם,
וְנַעַר צָעִיר שָׁאַל אוֹתִי לְתֻמּוֹ בַּעֲלִיצוּת יֶתֶר:
"תַּגִּיד, אֵיפֹה זֶה קָרָה בְּדִיּוּק, שָׁם?)
אימא'להההההה, גם אני בכיתי כמו שלא בכיתי אף פעם משיר כתוב(בלי מנגינה אני מתכוונת)
ווואוווו, השיר שלך סובב לי משהו בראש, משהו שלא קרה מהרבה דברים אחרים, מה שיש רק להגיד זה שהכתיבה שלך מושלמת, הרגשתי כאילו הייתי שם ממש, ולא רק קוראת משהו שמישהו מ"שם" כתב.
שהשם יתן הרבה כוחות.
תודה רבה רבה, ריגשת ברמות מטורפות( לקח לי זמן לצאת מההלם ולהגיב)
תודה -
@ארי-גולד
ממש תודה
וחוץ מזה השיר שלך מטורף גם המילים וגם הלחן של @אילן-פ זה הזוי שיתופי הפעולה פה , יצא לכם ממש מדהים
השיר דולק אצלי בחדר בישיבה כל הזמן (כנראה שיש עוד כמה חברים שאהבו את זה חוץ ממני...)
תמשיכו ככה, ותביאו לנו עוד שירים מושלמים כאלה
נ.ב.
ברכותיי על זכייתך באתגר השבועי , באמת הגיע לך כי מה שכתבת זה נושא כאוב שצריך לעלות אותו למודעות של כולנו||מחכים לראות אותך כותב בבמה לספרות מקצועית||
-
@המחבל-המחופש
וואו השיר שלך מטורף כתיבה מרגשת באופן לא רגיל
מזכיר לכל אחד את עצמו ונותן לנו לדעת שיש סיכוי גם להתגבר על זה ולצאת מזה
כי אלו החיים והם מזמנים לנו הרבה נסיונות בין היתר.||תאמיני לי שאם כל האתגר היה רק בשביל השיר הזה, דיינו... ||