עין טובה 👏 | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים
-
@ארי-רוזנבלט כרצונך...
||אנחנו מאוד נישמח!! ||
-
@ארי-רוזנבלט אולי צריך לפתוח נושא - "גברים כותבים בעולם החרדי"....
-
פוסט זה נמחק!
-
@ארי-רוזנבלט @שריוש @אריה-93 @לא-הכל-טוב-אבל-הכל-לטובה @הדרי @shoval @בוםםם
תודה על כל המחמאות וה.... זה פשוט מחמם את הלב לקבל כזה הרבה פידבקים, ועוד מכאלה כותבים גדולים....||ואגב ארי רוזנבלט כדאי לך להתחיל לשתף זה אולי לא ממש הולך, אבל כמו שכתבתי היום כולם מגיעים אלי ומבקשים לראות\שאכתוב עליהם, והפידבקים מגיעים בהתאם...
וזה כיף וזה עוד פן מהנה בכתיבה,|| -
@ארי-גולד אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
||ואגב ארי רוזנבלט כדאי לך להתחיל לשתף זה אולי לא ממש הולך, אבל כמו שכתבתי היום כולם מגיעים אלי ומבקשים לראות\שאכתוב עליהם, והפידבקים מגיעים בהתאם...
וזה כיף וזה עוד פן מהנה בכתיבה,||מצטרף לספויילר, מאז שחשפתי את הכתיבה שלי קיבלתי בקשות לכתיבה. כתבתי כמה שירי בת מצווה, שירים למשפחה, ברכות וכדו'.
זה גם מעלה את הביטחון, גם את הרמה העצמית, ואולי אפילו פרנסה קטנה... -
@ארי-גולד אתה משאיר אותי כל פעם עם פה פעור...עכשיו זה השיר השני- הראפ וואוו!!!
תן לי לפחות זמן לנשום בין שיר לשיר שלך...ו @ארי-רוזנבלט יש לך כתיבה מדהימה תתחיל בשיתופים קטנים ותצעד קדימה- אין שום ספק שיש לך את זה בגדול!!!
-
@ארי-גולד קראתי עכשיו את השיר האחרון שלך פלוס הספוילר ואני רוצה להגיד לך בקשר למה שכתבת שאני חושבת שבנים/גברים שכותבים ככה יש להם נפש מאוד עשירה ובריאה כי יש להם יכולת הבעה וגם הבנה רגשית ממה שאין לרוב לגברים וזה מאוד חשוב אז לדעתי זה מאוד חיובי שבנים כותבים ככה.
-
@ארי-גולד שיחקת אותה! איזה רעיונות וחריזה.
אהבתי ממש@ארי-גולד אמר בשירים לכתיבה וקריאה שימו לב לפני כתיבת פוסט לחוקי הקטגוריה:
רק בנות כותבות וכו' (אני משער שכמה מהבנים שכותבים פה עברו משהו כעין זה, כי מה לעשות כתיבה לא כזה זורם אצל בנים, זה פחות גברי)
עד כמה שהפורום והבנים שכותבים פה מראים לנו שזה הכי לא נכון שבעולם.
אתם מוכיחים תעצמכם, וצמאים ומחכים כל פעם מחדש לשירים שלכם!!||סורי שעדיין לא ללייקתי, מגיע לך ביושר כשהם יחזרו.. ||
@ארי-רוזנבלט האמת גם אני לא הראתי עד לפני חודשיים תשירים שלי לאף אחד.. חוץ מהפורום ועוד שירים שאני פשוט לא מפרסמת.. עד שזה איך שהוא יצא, ואהבו ופירגנו לי עד וזה היה כייף, וסיפוק ענק שאהבו.
ואפילו יצא לי לשבת עם איזה משורר אחד שכותב טירוף, שרצה לראות את השירים שלי, עכשיו שאני חושבת עלזה, אם הוא היה יושב עם כמה מהפורום הוא היה נחרד לגלות את הכישרון שעף בקרב הצעירים!!
מה שכן, זה יבוא מתי שהוא... ומי שיצא לו לקרוא יעיף אותך בפרגונים עד השמיים. כי יש לך אתזה! רק אל תחביא את הכישרון, שעוד אנשים יוכלו להנות...@shoval אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@פונץ-בננה את גדולה מהחיים!!!!
רואים שאת כותבת מהלב, הכתיבה שלך כנה ונוגעת עמוק...האמנתי לכל מילה!תודה.
אין על הפרגוניישן של מקצב!!! -
@ארי-גולד @אריה-93 @עדי-3 @פונץ-בננה
תודה על העידוד, אבל אין לי למי להראות את השירים שלי... זה פשוט לא מעניין אף אחד בגזרה שלי... חוץ מחבר אחד אף אחד לא רואה את השירים האלה...
וזה לא כל כך מפריע לי..||אגב, מה נסגר עם השמות של ה"משוררים" הגבריים פה? ארי רוזנבלט, ארי גולד, ואריה 93?||
-
@ארי-רוזנבלט אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
אגב, מה נסגר עם השמות של המשוררים הגבריים פה? ארי רוזנבלט, ארי גולד, ואריה 93?
אשכרה
כנראה זה אומר עליכם, ולא מעט..@ארי-רוזנבלט אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
תודה על העידוד, אבל אין לי למי להראות את השירים שלי... זה פשוט לא מעניין אף אחד בגזרה שלי... חוץ מחבר אחד אף אחד לא רואה את השירים האלה...תראה למשפחה. אין לך מושג כמה זה נותן...
-
@פונץ-בננה
האמת בבית אני כן מראה קצת, לנקבות שבהם כמובן... -
@ארי-רוזנבלט אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
תודה על העידוד, אבל אין לי למי להראות את השירים שלי... זה פשוט לא מעניין אף אחד בגזרה שלי... חוץ מחבר אחד אף אחד לא רואה את השירים האלה...
וזה לא כל כך מפריע לי..||אגב, מה נסגר עם השמות של ה"משוררים" הגבריים פה? ארי רוזנבלט, ארי גולד, ואריה 93?||
כמו שכבר אמרו- המשפחת נותנת המון!
וכמובן תעלה גם לנו..נשמח לעוד טעימות שלך!
(ונפרגן כמובן ) -
פוסט זה נמחק!
-
@ארי גולד
ת'שמע ארי אתה מטורף, כתיבה רמ"ג.
תאמין לי שכל הפידבקים שקיבלת עד עכשיו הם כאין לעומת מה שמגיע לך עכשיו.
ומי יודע אולי נזכה לעוד שיר בהלחנה של @אילן-פ ,
הפורום הזה הופך את כולם ליותר מוכשרים משיר לשיר.
ואגב, אני דווקא כן מכיר כמה חברים שכותבים שירים ומראים את זה לאחרים, וגם כמה כאלה שהלחינו להם את השיריים שלהם.
מה שכן, בדרך כלל אלה שמראים את השירים שלהם הם מהכותבים המוכשרים יותר. -
@ארי-רוזנבלט
אני לא יודעת אם התגובה
הזאת מתאימה לכאן..
אבל מה שכתבת פה מאוד ריגש אותי
השיר ומה שעומד מאחוריו
https://miktzav.com/post/234628יש לך כישרון מטורף וכתיבה מרגשת ..
וכל שיר שלך פשוט יצירה !
תמשיך לעלות עוד שירים מחכים.. -
https://miktzav.com/post/234628
אבאלה. אמאלה.
וואו.
אין מילה אחרת.מבטא את התחושות טוב!!!!
צחקתי וכמעט בכיתי ביחד. -
@כ-פ מצטרפת לגמרי @ארי-רוזנבלט השיר מוששששששששששששלם, לא הייתי מדמיינת שמישהו בגיל 14 כתב.
אומנם אני לא בחורת ישיבה( ) אבל אתה כותב את זה בצורה מהממת שאני כבר חושבת שהייתי שם
בקיצור וואאווווו אין מילים, אל תפסיק לכתוב לעולםםםםם
תודה רבה שאתה משתף אותנו בשירים שלך -
@מ-קוק וואו איזו השקעה!
כתיבה זורמת, כיפית, עם כל שם הסתקרנתי לראות מה תכתוב עליו יפהפה!
ואסולין טוען שיש לו הכל - ידעת שזה שמו האמיתי|| לינק: https://miktzav.com/topic/349/שירים-לכתיבה-וקריאה-שימו-לב-לפני-כתיבת-פוסט-לחוקי-הקטגוריה/2201 ||
-
ממש אהבתי את השיר הזה שלך-
@פונץ-בננה אמר בשירים לכתיבה וקריאה שימו לב לפני כתיבת פוסט לחוקי הקטגוריה:
כָּל הַזְּמַן הַזֶּה הִתְאַפַּקְתִּי.
אֶת הַפֶּה שֶׁלִּי שָׁתַקְתִּי.
חָזָק הֶחְזַקְתִּי,
לֹא הִתְיָאַשְׁתִּי,
אֶת הַלְּקָחִים הֵפַקְתִּי.
לְכֻלָּם הִסְבַּרְתִּי,
שֶׁיְּרִידָה לְצֹרֶךְ עֲלִיָּה, וְעָלִיתִי.
אֶת הַחוֹמוֹת שָׁבַרְתִּי.
כִּי- בַּסּוֹף שֶׁל כָּל סִפּוּר ,
הַכֹּל חוֹזֵר לִהְיוֹת בָּרוּר.
אֲנִי אוֹהֵב אוֹתְךָ יוֹתֵר,
מַרְגִּישׁ חָזָק כְּמוֹ פַּנְתֵּר .
הַכֹּל חוֹזֵר לְהִתְבַּהֵר,
וַאֲנִי עִם חִיּוּךְ בּוֹעֵר.אין עלייך!! אלופה
ודרך אגב-
@פונץ-בננה אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
אין על הפרגוניישן של מקצב!!!
ואת בראשם!!!
||כל הזמן מפרגנת..