עין טובה 👏 | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים
-
@שמעק אמר בשירים לזכרו של מרן הגרי"ג אדלשטיין זיע"א:
איך בחטף נלקחו כל רבותינו
בשצף קצף נעלמו מנהיגינו,
עוד ביכינו את פטירת שר התורה
ועכשיו נלקח הארי שבחבורה,זאת ההרגשה!
והיא כ"כ עצובה ומפחידה שאנחנו אפילו לא קולטים את זה וממשיכים בחיים...
כמו תמיד-הפצצת!!! -
@משורר-מבולבל
וואו איזה שיר איכות של מילים ומסר יפיפה אני מוצא את עצמי קורא אותו שוב ושוב שאפו גדול!!! -
@ארי-גולד אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@משורר-מבולבל
וואו איזה שיר איכות של מילים ומסר יפיפה אני מוצא את עצמי קורא אותו שוב ושוב שאפו גדול!!!כן גם אני בדיוק בדך לומר עליו
פשוט מטורף קראתי כבר פעמיים בדרך לשלישית
פשוט מטורף!!!!! -
@הלל-1 אני כבר לא יודעת על איזה שיר לפדבק כי שני השירים המטורפים והאחרונים שהעלית גרמו לי לגלול בפרופיל וגיליתי שם עוד כמה אוצרות.
בכל מקרה אצטט את השיר שגרם לי לדמוע, לדעתי הוא חופשי יכול להפוך לשיר של ממש.זיכרון בחלון
כבר שנים בלי דמעה
נתק מתמשך
אהבה ושנאה
חורק שיניים ונושךאח אוהב
שאותך כואב
מחכה לך בבית
באמת, מכל הלב
אין מקום כבר לכאבשוב הביתה
ואם אתה אותי שומע
תראה עכשיו אני דומע
פתאום אני בך נזכר
והלילה, הלילה קראז אח יקר
אח מוכר
שוב אלינו
לבית שאותך זכר
תשוב, אף פעם לא מאוחר.אני מאוד מקווה שאת "עתות משבר" 1 ו-2 כתבת מהדמיון ולא מניסיון אישי כי זה כ"כ עצוב...
אז תמשיך לכתוב ולרגש אותנו, אתה עושה את זה פשוט מושלם! -
@הדרי https://miktzav.com/topic/349/שירים-לכתיבה-וקריאה-שימו-לב-לפני-כתיבת-פוסט-לחוקי-הקטגוריה/2290#
וואו איזה שיר
ריגשת אותי -
@shoval אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
אני מאוד מקווה שאת "עתות משבר" 1 ו-2 כתבת מהדמיון ולא מניסיון אישי כי זה כ"כ עצוב...
אז תמשיך לכתוב ולרגש אותנו, אתה עושה את זה פשוט מושלם!תודה על המשוב, מחמם את הלב, ובנוגע לזה שזה יכול להיות שיר אני ישמח מאד אם זה יקרה, אם יש לך דרך לעשות את זה אז תעשי.
את עתות משבר כתבתי בעקבות מקרה שקרה לחבר קרוב, וזה כאב לי כך שפשוט התיישבתי ליד המחשב וזה יצא ממני, אגב, אם שאלתם, הוא בדרך לצאת מזה ברוך ה'. -
@אילה-הזמרת אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@הדרי https://miktzav.com/topic/349/שירים-לכתיבה-וקריאה-שימו-לב-לפני-כתיבת-פוסט-לחוקי-הקטגוריה/2290#
וואו איזה שיר
ריגשת אותישמחה לישמוע...
את השיר הקדשתי לך!!
שהיה במזל טוב לכל החתנים והכלות... -
@הלל-1 אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@shoval אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
אני מאוד מקווה שאת "עתות משבר" 1 ו-2 כתבת מהדמיון ולא מניסיון אישי כי זה כ"כ עצוב...
אז תמשיך לכתוב ולרגש אותנו, אתה עושה את זה פשוט מושלם!ובנוגע לזה שזה יכול להיות שיר אני ישמח מאד אם זה יקרה, אם יש לך דרך לעשות את זה אז תעשי.
הלוואי אבל לא...אולי לח'ברה המקצוענים פה יהיה איך לעזור לך.
לאחרונה קורים פה שיתופי פעולה מצויינים!את עתות משבר כתבתי בעקבות מקרה שקרה לחבר קרוב, וזה כאב לי כך שפשוט התיישבתי ליד המחשב וזה יצא ממני, אגב, אם שאלתם, הוא בדרך לצאת מזה ברוך ה'.
רואים שזה יצא מהלב!
וב"ה שהוא עומד לצאת מזה!!!||אולי תכתוב לחבר המשך לעתות משבר והפעם משהו אופטימי ומלא תקווה...||
-
@אילה-הזמרת הרבה מזל"ט שיר מדהים שתזכי לבנון בית נאמן בישראל (ובכל זאת תמשיכים לכתוב דבירים במקצב)
-
https://miktzav.com/user/יוס-yos אתה כותב ממש ממש יפה, נוגע ואמיתי.
אין לי מושג איך עושים קישור לשיר האחרון אבל מילים מהממות באמת -
@כולם-אוהבים-אותי
תודה! -
פוסט זה נמחק!
-
@יוס-yos אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@כולם-אוהבים-אותי
תודה!השירים שלך מטורפים!!!!
אתה כותב פצצה
סגנון מאוד ראפ ויפה ממש אהבתי
מסוג השירים שלא בא לך שיגמרו
תמשיך לעלות שירים שלך