עין טובה 👏 | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים
-
@shoval אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
אני מאוד מקווה שאת "עתות משבר" 1 ו-2 כתבת מהדמיון ולא מניסיון אישי כי זה כ"כ עצוב...
אז תמשיך לכתוב ולרגש אותנו, אתה עושה את זה פשוט מושלם!תודה על המשוב, מחמם את הלב, ובנוגע לזה שזה יכול להיות שיר אני ישמח מאד אם זה יקרה, אם יש לך דרך לעשות את זה אז תעשי.
את עתות משבר כתבתי בעקבות מקרה שקרה לחבר קרוב, וזה כאב לי כך שפשוט התיישבתי ליד המחשב וזה יצא ממני, אגב, אם שאלתם, הוא בדרך לצאת מזה ברוך ה'. -
@אילה-הזמרת אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@הדרי https://miktzav.com/topic/349/שירים-לכתיבה-וקריאה-שימו-לב-לפני-כתיבת-פוסט-לחוקי-הקטגוריה/2290#
וואו איזה שיר
ריגשת אותישמחה לישמוע...
את השיר הקדשתי לך!!
שהיה במזל טוב לכל החתנים והכלות... -
@הלל-1 אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@shoval אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
אני מאוד מקווה שאת "עתות משבר" 1 ו-2 כתבת מהדמיון ולא מניסיון אישי כי זה כ"כ עצוב...
אז תמשיך לכתוב ולרגש אותנו, אתה עושה את זה פשוט מושלם!ובנוגע לזה שזה יכול להיות שיר אני ישמח מאד אם זה יקרה, אם יש לך דרך לעשות את זה אז תעשי.
הלוואי אבל לא...אולי לח'ברה המקצוענים פה יהיה איך לעזור לך.
לאחרונה קורים פה שיתופי פעולה מצויינים!את עתות משבר כתבתי בעקבות מקרה שקרה לחבר קרוב, וזה כאב לי כך שפשוט התיישבתי ליד המחשב וזה יצא ממני, אגב, אם שאלתם, הוא בדרך לצאת מזה ברוך ה'.
רואים שזה יצא מהלב!
וב"ה שהוא עומד לצאת מזה!!!||אולי תכתוב לחבר המשך לעתות משבר והפעם משהו אופטימי ומלא תקווה...||
-
@אילה-הזמרת הרבה מזל"ט שיר מדהים שתזכי לבנון בית נאמן בישראל (ובכל זאת תמשיכים לכתוב דבירים במקצב)
-
https://miktzav.com/user/יוס-yos אתה כותב ממש ממש יפה, נוגע ואמיתי.
אין לי מושג איך עושים קישור לשיר האחרון אבל מילים מהממות באמת -
@כולם-אוהבים-אותי
תודה! -
פוסט זה נמחק!
-
@יוס-yos אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@כולם-אוהבים-אותי
תודה!השירים שלך מטורפים!!!!
אתה כותב פצצה
סגנון מאוד ראפ ויפה ממש אהבתי
מסוג השירים שלא בא לך שיגמרו
תמשיך לעלות שירים שלך
גם באתגר ממש אהבתי
שאפו תמשיך!!! -
אני מבטיח לא גונב,
מאף יוצר במאי כותב.אתה לא צריך אפילו לרמוז על משהו כזה, כי זה כל כך ניכר שלא!!!
כמה עומק, כמה כישרון ואווווווווו
באמת שאין לי מילים...
רק להצטרף לדבריה של @המחבל-המחופש כי ריתקת אותי משהו לא רגיל והתבאסתי שהשיר נגמר (והשירים שהעלית ארוכים...וכמה כיף שזה!!!)
אז אשמח אם תמשיך להעלות פה עוד שירים בסגנון, העברת אותי חוויה וזה היה משהו מרפא כזה,שאפו!!!! -
@יוס-yos איזה כיף שאנחנו הבמה!
אני שמה לב שאתה חדש פה, אז סתם שתדע שאפשר להעלות פעם בחמישה ימים שיר ,חוץ מהאתגרי כתיבה שמועלים אחת לשבוע.||בשיר האחרון שהעלית ציינת שמות של זמרים לא דתיים , לדעתי כדאי שתשנה את זה. הם לא ראויים שנזכיר את שמם,באמת.
לא יודעת אם ירחיקו אותך בעקבות זה, אבל הם סתם מורידים לך את הרמה של השיר ויש לך רמה גבוהה!!! ||