עין טובה 👏 | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים
-
@רות-רפפורט אמן תודה!!!
-
@ארי-גולד ואואו! במילה אחת- מטורף!!
אנחנו למדנו נראלי יותר.. מהשירים שלך.
אהבתי תמשחקים שם, איך שהצלחת להכניס כ"כ הרבה שמות של כותבים..
מחכה בקוצר רוח לעוד שירים .||זה יכול להיות רעיון לאתגר כתיבה... לכתוב שיר, נורמאלי, ברעיון שלך... להכניס כמה שיותר שמות של משתמשים בשיר אבל שיהיה כתוב על רמה, ולא שטותי .. @טיטו ||
-
פוסט זה נמחק!
-
@מאיר-ג אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
@ארי-גולד כישרון לא רגיל אחלה שיר||למה אני לא כתוב שם? ||
סורי אני יודע שיש כמה שהשמטתי, אבל לא כתבתי את זה ליד מחשב אלא בישיבה בחדר שלי אז כתבתי רק את השמות שאני זוכר, כמובן שהקרדיט הוא גם לך ולאחרים אשר כותבים פה ויחד מעלים את הרמה בפורום,
||ואגב הזכרתי רק כותבים ואתה לא אחד מהם, יש עוד אלפים בפורום שלא הזכרתי||
-
@ארי-גולד
ארי איזו יציאה הזויה!! שאפוו!!
אם יורשה לי גם אני מצטרף להנ"ל, באמת שכל החבר'ה בפורום הזה בין מי שהזכרת וגם מי שהוזכר בין השורות (ואולי לכן לא רואים אותם)
יש להם כישרונות בענק, והם גורמים לי ולכל אחד להקפיץ את הרמה בכתיבה של כל שיר....||כשאני משווה בין השירים שכתבתי לפני שנכנסתי לפורום ובין מה שעכשיו אני בהלם, ואני יודע שהכל בזכותכם||
-
-
@ארי-רוזנבלט שיר מהמם!
עדיין בתוך כל אחד יש את הילד שבו, אפילו שהוא גדל... זה טבעי||אני לא יודעת מה נהוג אצלכם... אבל 20 זה בהחלט ילד. תהנה מהחיים...
גם אם יש כאלה שנשואים ועם ילדים בגיל כזה צעיר.
הקב"ה כבר כתב לכולנו מתי יבוא הרגע... || -
@ארי-גולד
וואוו!!
איזה רעיון מקורי! איזה השקעה! ואיזו הרגשה טובה ומחזקת נתת פה לכולם- והכל בשיר אחד.
כמה שאפשר ללמוד מאנשים כמוך
ישבת התאמצת וכתבת שיר רק בשביל להעלות חיוך ולהודות לכמה שיותר "ניקים" שוודאי את רובם אתה אפילו לא מכיר....
אליפות בכתיבה ובבן אדם לחבירו
שאפו ענק!!!!!! -
פוסט זה נמחק!
-
@ארי-גולד גדול!!!!!!!!!!
וואוווו אתה מפתיע כל פעם מחדש!הקדשתי שיר בשבילכם אני חייב שתראו אותו לא סתם עבדתי...
כמה יפה מצידך!
זה ממש ריגש ולרגע הרגשתי שאני מכירה פה את האנשים(המיוחדים!!!) באמת ולא רק מהמסך...
יש פה באמת מוכשרים שמלמדים את משתמשי הפורום כתיבה מהי, ולא רק...ואתה חלק נכבד מהם.
אז שאפו ענק על השירים המדהימים שלך
תמשיך לתת בראש -
@פונץ-בננה אמר בעין טובה | פידבקים, הארות והערות לשיריי המשתמשים:
||אני לא יודעת מה נהוג אצלכם... אבל 20 זה בהחלט ילד. תהנה מהחיים...
גם אם יש כאלה שנשואים ועם ילדים בגיל כזה צעיר. ||גם אני רציתי להגיד את זה..........
||
אבל קטע, שמתם לב ששידוכים זה נושא ממש בוער כאן? || -
@כ-פ אשכרה
-
@פונץ-בננה @כ-פ
זה לא שיש לי בעיה להרגיש ילד, להפך...
הקטע הוא הפוך, שמלחיץ אותי להתבגר....||לפני שבועיים נכנסתי לשידוכים, אמאלה...||