באים מבית אמריקאי? כנסו לכאן......
-
שוטטתי בפרוג, מצאתי את זה:
https://www.prog.co.il/threads/childhood-nostalgia-favorite-childrens-tapes-and-songs.841847/ -
@כ-פ הייתי בטיול , לא ראיתי את הבקשה, אז אני מעלה עכשיו
https://send.magicode.me/send****-file/file/994a77e0b2cfed900a126a1fecb55321b788aae4/view -
@yedidya אמר בבאים מבית אמריקאי? היכנסו לכאן......:
התאומים בסרטון אלופים
לאחד מהם קוראים ידידיה, זה אתה?
-
@גיטריסט-בינוני
אולי… 🤭 -
פוסט זה נמחק!
-
-
@כ-פ אמר בבאים מבית אמריקאי? היכנסו לכאן......:
ממשיכה את הנושא, מקווה שזה בסדר, @צוות-פיקוח .
גדלתם על מוזיקה אמריקאית? החל מפרחי מיאמי, שכולנו מכירים, עד עמודי שיש, או אפילו פרחי לונדון. (אפילו שזה לא אמריקאי...)כאן נדבר על זה. נדון על נוסטלגיות בניחוח ישן ואהוב. נעלה חומר עתיק שנדמה שקיים רק בקלטות מעלות אבק.
ואוו, איזה כיף זה להיכנס ופתאום לגלות את האשכול הזה!!!
אני אומנם לא אמריקאית אבל מקהלות ילדים ואני - זה אחד + אחד!!!
איזה כיף זה לדעת שיש אנשים שאכפת להם והם אוהבים מוזיקה ישנה וטובה!!אני אישית אוהבת מאוד מאוד מאוד (עוד מיליון פעם...) את פרחי מיאמי. אני חושבת שזו המקהלה הכי טובה שהייתה אי פעם!!
במקום השני - פרחי טורונטו שאותה אני אוהבת בגלל פרחי מיאמי (ירחמיאל התחיל את דרכו בפרחי טורונטו)||אני לא שומעת מוזיקה (חוץ ממה שנשמע באקראי) של זמרים וכו' רק מקהלות (וגם לא הרבה) אלא רק את פרחי מיאמי!!||
-
@yedidya אמר בבאים מבית אמריקאי? היכנסו לכאן......:
@מוטי-a החברה גם בדרך לאלבום חדש
ההבדל בין פירחי מיאמי לי YBC זה שאלי גרסטנר דוגל בקולות שניים משולשים (הרמוניה 3 ו-5) ולכן נוצר אפקט מדהים כשהמקהלה שרה.
לפרחי מיאמי לעומת זאת יש קולות שניים שונים. יוצר כמו תפקידים של קולולם. דהיינו מלודיות שונים מההרמוניה הקלאסית.
דבר אחרון זה שהסולנים של ישיבה בויס שרים עם סטייל, עם ׳מגניבות׳ ואנרגיה אבל אצל מיאמי זה פחות ׳מודרני׳ והסולנים יותר שמרניםדווקא אני חושבת שזה יפה...
פרחי מיאמי היא מקהלה שהיופי שלה זה השמרנות!! ירחמיאל עובד על זה מאוד חזק.
גם היום שהסטייל והכל משתנה ירחמיאל נשאר עם השמרנות! -
@כ-פ אמר בבאים מבית אמריקאי? היכנסו לכאן......:
אני כל הזמן אומרת - שמישהו חייב לעשות חידוש לכל השירים האלו.
צליל וזמר, פרחי לונדון - חייבים חידוש כל שהוא, שגם הצעירים יכירו.........אחרי שעשו לכמה מקהלות (מיאמי וצליל וזמר) חידוש אני לא יודעת כמה זה יפה...
לדעתי הכי כיף לשמוע את המוזיקה הזאת כפי שהיא בלי שינוי... (למשל שירים של פרחי מיאמי משנת 1977 עם רעש של סליל מה שעושה את השיר לא נקי...)