אורגן קורג PA600 משומש ביד 2 שווה או לא?
-
-
@אספפרי לא כ"כ נראה לי שווה מבחינת המחיר, המחיר הממוצע של PA600 חדש זה 4,765, אז אני לא יודע כמה זה שווה אם זה אחרי 3 שנים
-
@אספפרי אם הוא במצב טוב, אין סיבה שזה יקרה
-
@אספפרי כמו שאמרתי, מבחינת המחיר, פחות, וזה לא אורגן שאני הכי ממליץ עליו, בפרט אם הוא אחרי 3 שנים, ומקצבים של סמט לא עושים את זה שווה יותר (אני מכיר את הסטים שלו), בקיצור, שווה לך להשקיע 1,000 שקל יותר, ולקנות PA700 יד שנייה
-
@המאסטרו-הנסתר יש 700 באלף יותר? (וגם זה יותר מידי לתקציב שלי)
-
@אספפרי יש דברים באזור, חפש ביד 2
-
@המאסטרו-הנסתר לא ראיתי מעולם בכזה מחיר, וגם באורגן הזה אני מכיר את המוכר, ואת האורגן (ראיתי אותו פעמים רבות).
-
@אספפרי
מרכז הסאונד
ודיאז מוכרים אותו במחיר הנ"ל ואורגן שהיה שלוש שנים בשימוש גם אם אתה מכיר אותו מאוד טוב לדעתי לא שווה את המחיר גם אם יש לו מקצבים מטורפים (במיוחד שלאורגן הזה יש כמויות של מקצבים חינמיים) -
@אספפרי חד משמעי שווה
לפני שבועיים אני מכיר מישהו שמכר את זה ב4700 ואם יש לך את זה ב4000 זה שווה
לא נראה לי שיש משהו שיכול להרס
ואם נגנת על זה זה שווה
ובעצם אולי כן שווה לךלבדוק את החיבורים של האורגן (שזה אומר כל היציאות) כי שמה לפעמים משהו נהרס
וכמו"כ הרמקולים של האורגן ככל שמשתמשים איתם הם יותר נשחקים
ובכל זאת זה אחלה אורגן ומחיר פצצה
עריכה : אני רואה שכתוב שזה היה באירועים אז צריך לבדוק אותו יותר אם זה היה כל יום ושוב אני אומר זה שווה
אלא"כ אתה יכול לחסוך לPA700שזה הבדל גדול בינהם -
@עולה-מן-הצללים אתה דברת איתם ???
תדבר איתם ותראה שאין את זה ומה שיש זה הזמנה של האורגן כשמשלמים עשר אחוז וזה מגיע (אולי) אחרי כמה חודשים אז אם יש לו את זה עכשיו זמין זה שווה (ואפילו בלי מקצבים)@שני-5 המחירים התיקרו בגלל חוסר בשבבים ויוקר עולמי והם מייצרים הרבה פחות
-
@אספפרי האמת שלאחי יש את האורגן הזה,
לפי מה שהבנתי ממנו, המחיר שלו ממש ירד (יש לו אותו 5 שנים)
ויכול להיות שתוכל להשיג במחיר ממש טוב אורגן חדש אפילו
לגבי מה שדיברו פה על התבלות משימוש יתר, בגדול קורג זה אורגן ממש חזק שלא אמור לההרס במהרה..
תלוי אם הבנאדם שמר עליו או לא.
שווה לך לברר יותר לעומק -
@סטופל-המלך @אספפרי כמו שכבר אמרו אין דרך להשיג בארץ כזה חדש וודאי שלא בזמן הקרוב כיוון שיש בלאגן בייצור של הקלידים של קורג כבר המון זמן וזה כולל את ה700 שגם יש כל הזמן בעיות של מחסור והמחיר שעלה לאיזור 6500 שאני זוכר זמנים שזה עמד על 4300
לענינו ב4000 זה קצת יקר יש לי 2 חברים שקנו את האורגן הזה לאחרונה עם מקצבים ועלה באיזור 3500 לכל אחד וודאי שהשימוש לא הורס כל עוד הוא במינון טוב ולא מתפרעים על האורגן (סתם בהערת אגב אם תשאל אותו כמה זה עלה לו תגלה שזה עלה לו באיזור ה3500 - אם הוא קנה בסמט לפני שלוש שנים) -
@עולה-מן-הצללים במרכז הסאונד כתוב למטה שאין במלאי ואני בטוח שגם דיאז, וגם התקשרתי לכל החניות ואין לאף חנות.