-
קובי ברומר בסינגל חדשש!!!!!!!!
תהנווווו יש מי מה!!! -
קובי ברומר - הבחירה
מילים: רבי נתן מברסלב.
לחן: אלי קליין.
עיבוד והפקה מוזיקלית: אלי קליין ואיצי ברי.
הבחירה.mp3 -
@נתנאל כתב בקובי ברומר!!!!:
קובי ברומר - הבחירה
מילים: רבי נתן מברסלב.
לחן: אלי קליין.
עיבוד והפקה מוזיקלית: אלי קליין ואיצי ברי.
הבחירה.mp3זה שיר חדש? כי הוא לא יצא
-
קצת מרחשי ליבי...
-
@מיוזיקפון
זה מצחיק...
כי בטקסט שכתוב בתמונה זה...אתה רוצה להגיד לי שאף אח לא שם לב שהפתיח של קובי ברומר החדש זה לך קלי המרוקאי
והפזמון גרש את העצבות בול ???
מה נסגר עם העולם
קובי ברומר הוציא את שיר הקיץ לפני חודשיים
ועכשיו הוציא את השיר של החורף
מה נסגר עם העולם ??
-
-
הבית של השיר הנ"ל מזכיר קצת שיר של אברהם שלום - סוף הדורות
-
קובי ברומר - בא לי - רמיקס
מילים: יאיר שובל וקובי ברומר.
לחן: יאיר שובל.
עיבוד והפקה מוזיקלית: חי אוחיון - DJ נשמת קול חי.
בא לי - הרמיק הרשמי.mp3
-
פוסט זה נמחק!
-
קובי ברומר & אבי דרור - כוכבים
קובי ברומר & אבי דרור - כוכבים.mp3 -
רגע לפני כולם: קובי ברומר באלבום EP חדש 'פרופורציה' לרכישה מוקדמת: https://kobibrummer.com/product/אלבום-פרופורציה
-
לאחר ציפייה ארוכה משיק הזמר קובי ברומר את אלבום הבכורה שלו, אלבום EP המכיל 5 רצועות מסקרנות ומגוונות - "פרופורציה"
את קובי ברומר אין צורך להציג, עם שורת להיטי רדיו ורחבות, מיצב קובי את עצמו כאחד מהאמנים הבולטים בסצנת המוזיקה בישראל, את אלבום הבכורה שלו "פרופורציה" בחר קובי להגיש באלבום בן 5 רצועות חדשות לגמרי, שנוצרו ע"י טובי המוחות במוזיקה היהודית.
קובי כותב: "לפעמים החיים מכריחים אותנו לעצור, להביט מסביב, ולתת לעצמנו פרופורציה. בתוך הכאב, בתוך השמחה, בתוך הרגעים הקטנים שמרכיבים את הסיפור שלנו – יש לנו את הזכות לבחור איך להסתכל עליהם.
האלבום הזה הוא מסע של חמישה שירים – חלקם מרגשים, חלקם מקפיצים, וכולם מזכירים לי (ולכם) את מה שחשוב באמת. בתוך ימים של חוסר ודאות, בתוך עולם של סערות, המוזיקה היא העוגן שלי, והמילים האלו הן הדרך שלי להגיד תודה. לאשתי והמשפחה, לצוות המיוחד שעוטף אותי, לאנשים הטובים שבדרך, ובעיקר לכם, הקהל האהוב שעובר איתי את המסע המיוחד הזה".
(כיכר השבת)