-
אני לא יודעת מה דעתכם אבל לדעתי זה השיר הכי טוב שלו שיצא אי פעם!!!
פשוט אהבתי בטרוףףף!!! שיר מטורף עם מסר עוצמתי ושירה מרגשת שסוחפת
פשוט הביא אותה שאפו!!!!!! -
@hiush-its-me נכון זה שיר מדהים עם מסר מרגש ומטורף,אבל הציק לי שהוא שר את המילה "יהודי" בהפסקה הוא עשה את זה :י-----הודי,זה קצת הפריע לי אבל אני צכה להתרגל לזה...
אבל השיר שלו הכי יפה והי מטורףףף זה "כמה טוב ה" -
@אניייי תעלה בקישור כאן
https://send.magicode.me/
ולפני שאתה מעלה לפורום אתה נכנס לקישור תוקע כמה כוכביות ומי שמוריד ג"כ נכנס לקישור ואז עולה הודעה שזה חסום ואז מורידים את הכוכביות ואפשר להוריד -
@המחבל-המחופש כולם עפו על זה בגלל המסר של המילים,סבבה גם אני אומרת טירוף של מסר אבל לא טירוף של שיר-הלחן לא מטורףףף כמו שעושים את זה ,שיר יפה ומחזק...
-
@המחבל-המחופש
היום אנשים התחילו לעוף על שירים ישראלים
גם ים של דמעות נות{ס}י ליברמן קיבל הרבה ריגושים מחמאות והרבה עפים על השיר -
@chagit03 אמר בקובי ברומר!!!!:
@המחבל-המחופש כולם מעפו על זה בגלל המסר של המילים,סבבה גם אני אומרת טירוף של מסר אבל לא טירוף של שיר-הלחן לא מטורףףף כמו שעושים את זה ,שיר יפה ומחזק...
גם ךא יותר מדי חיזק לא יודעת לא מתחברת
אולי ביגלל שזה קובי לא יודעת לא מתחברת לשירים שלו -
@אליהו-הנביא אמר בקובי ברומר!!!!:
@המחבל-המחופש
היום אנשים התחילו לעוף על שירים ישראלים
גם ים של דמעות נות{ס}י ליברמן קיבל הרבה ריגושים מחמאות והרבה עפים על השירזה באמת שיר יםה הבנתי למה אהבו
-
@המחבל-המחופש נראה לך שאני הבנתי אני פשוט [מנסה] להצדיק ולהבין אחרים {גם שאני לא מבין}
-
@hiush-its-me אמר בקובי ברומר!!!!:
הוא לא הפריד הוא פשוט שר יה יהודי אף פעם לא לבד (כמו מילת קישור כזאת... שימי לב תשמעי טוב...) ו
שמעתי את זה והוא כע מפריד...תסתכלי על השפתיים שלו ותראי מה הוא אומר...
-
@אליהו-הנביא אמר בקובי ברומר!!!!:
@המחבל-המחופש נראה לך שאני הבנתי אני פשוט [מנסה] להצדיק ולהבין אחרים {גם שאני לא מבין}
מצוין זה טוב
-
@המחבל-המחופש אמר בקובי ברומר!!!!:
@chagit03 אני לא יודעת מה כולם התלהבו מהשיר
שיר יפה בסדר יש שירים יותר יפים לא עפתי על זה
וכנל בקליפ קליפ קלאס בלי שום חידוש רגיל
לא עפתי לא הבנתי על מה כולם התלהבו
סורילא יודע מה אתם חושבים לדעתי זה אחד השירים המטורפים שהוא הוציא זה עבר את כמה טוב ה'
יש שם מילים חזקות לחן אדיר עיבוד מטורףף מה חסר??@chagit03 אמר בקובי ברומר!!!!:
אבל הציק לי שהוא שר את המילה "יהודי" בהפסקה הוא עשה את זה :י-----הודי,זה קצת הפריע לי
ואני ממש מסכים זה טיפה הפריע לי, לא ממש, אבל בסה"כ שיר פיצוץ
-
תגידו גם אתם שמעתם את החישמול שיש במילה "כל" בשיר החדש לקראת הסוף?
דווקא ממש הפתיע אותי שקובי שיש לו קול טוב השתמש בחישמול כדי לטשטש זיוף או צרידות,
לא שזה מוריד מהערך של השיר בעיניי, אבל זמרים ברמה גבוה לא יצטרכו להשתמש באפקט הזה, הם אולי יעשו טייק חדש או לא יאריכו את השירה. תשימו אוזן על הקטע המצורף ומעניין אותי אם גם אתם שמתם לב לזה או שרק אותי זה הפתיע... -
@מיאה-ב אמר בקובי ברומר!!!!:
תגידו גם אתם שמעתם את החישמול שיש במילה "כל" בשיר החדש לקראת הסוף?
דווקא ממש הפתיע אותי שקובי שיש לו קול טוב השתמש בחישמול כדי לטשטש זיוף או צרידות,
לא שזה מוריד מהערך של השיר בעיניי, אבל זמרים ברמה גבוה לא יצטרכו להשתמש באפקט הזה, הם אולי יעשו טייק חדש או לא יאריכו את השירה. תשימו אוזן על הקטע המצורף ומעניין אותי אם גם אתם שמתם לב לזה או שרק אותי זה הפתיע...בדרך כלל אני מזהה קול חשמלי
ודווקא בשיר הזה לא זיהתי קול חשמלי
אבל אם אתם אומרים אני לא מתוכח -
@chagit03 אמר בקובי ברומר!!!!:
@hiush-its-me נכון זה שיר מדהים עם מסר מרגש ומטורף,אבל הציק לי שהוא שר את המילה "יהודי" בהפסקה הוא עשה את זה :י-----הודי,זה קצת הפריע לי אבל אני צכה להתרגל לזה...
אבל השיר שלו הכי יפה והי מטורףףף זה "כמה טוב ה"הוא אומר יה- כן באנגלית ואז יהודי....
שיא אהבתי