-
תגידו גם אתם שמעתם את החישמול שיש במילה "כל" בשיר החדש לקראת הסוף?
דווקא ממש הפתיע אותי שקובי שיש לו קול טוב השתמש בחישמול כדי לטשטש זיוף או צרידות,
לא שזה מוריד מהערך של השיר בעיניי, אבל זמרים ברמה גבוה לא יצטרכו להשתמש באפקט הזה, הם אולי יעשו טייק חדש או לא יאריכו את השירה. תשימו אוזן על הקטע המצורף ומעניין אותי אם גם אתם שמתם לב לזה או שרק אותי זה הפתיע... -
@מיאה-ב אמר בקובי ברומר!!!!:
תגידו גם אתם שמעתם את החישמול שיש במילה "כל" בשיר החדש לקראת הסוף?
דווקא ממש הפתיע אותי שקובי שיש לו קול טוב השתמש בחישמול כדי לטשטש זיוף או צרידות,
לא שזה מוריד מהערך של השיר בעיניי, אבל זמרים ברמה גבוה לא יצטרכו להשתמש באפקט הזה, הם אולי יעשו טייק חדש או לא יאריכו את השירה. תשימו אוזן על הקטע המצורף ומעניין אותי אם גם אתם שמתם לב לזה או שרק אותי זה הפתיע...בדרך כלל אני מזהה קול חשמלי
ודווקא בשיר הזה לא זיהתי קול חשמלי
אבל אם אתם אומרים אני לא מתוכח -
@chagit03 אמר בקובי ברומר!!!!:
@hiush-its-me נכון זה שיר מדהים עם מסר מרגש ומטורף,אבל הציק לי שהוא שר את המילה "יהודי" בהפסקה הוא עשה את זה :י-----הודי,זה קצת הפריע לי אבל אני צכה להתרגל לזה...
אבל השיר שלו הכי יפה והי מטורףףף זה "כמה טוב ה"הוא אומר יה- כן באנגלית ואז יהודי....
שיא אהבתי -
-
יש לו שידור לצפיה במיוזיק?
-
-
@חובבת-מוזיקה-צעירה פעם הוא עשה משהו שנקרא דרייבר (או שטוקר עשה ואירח אותו)
-
למה אמרתם שהוא עזב את דוד פדידה?
בסוף הקליפ שלו רואים FDD...
אז הוא לא עזב...
@דודו-בלוקה אני חושבת שאתה אמרת על זה משו לא? -
פוסט זה נמחק!
-
@כ-פ חחחחחחחחח
נכון אני גם...
לגבי חתונות הוא אצל אלי לב (חלק מהשינוי שאפשר לקחת אותו עם כל תזמורת ולא רק נחשוני...)
ומופעים הוא אצל פדידה...
(לגבי השירים אני לא יודעת על שם מי זה יכתב בהמשך-כי את השיר הזה ספציפית הם התחילו לעבוד עליו מזמן עוד הרבה לפני כל הסיפור שהיה לו עם פדידה... אז יכול להיות שבגלל זה...
מעניין לראות בהמשך... -
הוא עזב את פדידה רק לחתונות בגלל שהוא לו הוציא לו שירים אחרי שהוא הוציא את השיר הענקקקקקק הזה הוא נשאר אצלו
-