כמות צפיות ביוטיוב לשירים הפופולארים ביותר שיצאו בחצי שנה האחרונה
-
אני לא חושב שצפיות זה המדד להצלחתם של שירים ולהכנסתם לפלייליסט ענקי הזמר החרדי כמו: המלך מרדכי בן דוד, אבריימל פריד, ואפי' יעקב שוואקי, שהמוזיקה שלהם נכסי צאן ברזל בכל בית יהודי.,לא המובילים בכמות הצפיות בין הזמרים החרדיים. ישי ריבו שכן מוביל השיר הכי נצפה אצלו זה לשוב הבייתה אפי' שהוא לא מהשירים הכי מוצלחים שלו.
אבל בכל אופן ישנה איזו שהיא פרספקטיבה על השירים המדוברים ביותר בחצי שנה האחרונה ועל הצלחתם (למרות שא"א להשוות בכמות הצפיות בגלל שכל שיר יצא בזמן שונה).
סידרתי בערך את השירים המוצלחים במיוחד מידד טסה רציתי לגדול (יצא לפני חודש) 1,660,000 צפיות. מרדכי שפירא ובני פרידמן ומאט דאב לחי עולמים (לפני חצי שנה) 1,000,000 צפיות. שמואל נקודות (יצא לפני חודש) 280,000 צפיות, ישי ריבו אני שייך לעם (יצא לפני שבועיים) 675,000 צפיות. דוד בן ארזה תכלת ולבן (יצא לפני חודשים וחצי) 103,000 צפיות. משה פלד אחים (יצא לפני שבועיים) 218,000 צפיות. אבי אילסון מקום לחלום (יצא לפני ארבע חודשים) 440,000 צפיות. נותי ליברמן ים של דמעות (לפני שלוש וחצי חודשים) 180,000. מלכות, זאנוויל וינברגר, נפתלי קמפה, לוי פולקוביץ, דובי מיזעלס ואהרון רזאל-מחרוזת לכה דודי - 300,000 מחרוזת אבות ובנים– מקהלת מלכות, אייזיק האניג, אהרלה סאמט, מענדי הרשקוביץ, בנצי קלצקין (יצא לפני ארבע חודשים) 124,000 צפיות. חיים ישראל חברתי מנגינות (לפני חודש) 95,000 צפיות. ארי היל קל מסתתר (לפני חודשים) 65,000 צפיות. -
@ford-0 סליחה מראש אבל לדעתי כמות הצפיות על תוכן מסוים לא בהכרח מעידה על כך שהוא אכן פופולארי (או אפי' ראוי להיות פופולארי)
יכול מאוד להיות שבגלל שהשירים הספציפיים האלו קיבלו יחצו''ן מקצועי אזי הם קיבלו תודעה גבוהה בציבור
מתוך כל המיליוני צפיות שהם קיבלו, כמה נראה לך באמת ישבו עליו ברצינות, שמעו אותו מתחילתו ועד סופו, ואף התלהבו עליו????? נקודה למחשבה.......(או לסקר )
לדעתי אם אתה רוצה לעשות כזה סקר של מה הכי פופולארי אתה צריך לבדוק את התגובות ומשובים על השיר (ולמען האמת, גם זה אני לא יודע עד כמה יכול להיות מדויק)ממליץ לעבור על הנושא הזה