תגובות לדברים שאני מעלה בבלוג שלי !
-
@אברהם-עטיה למה קיובייס 12 לא פולט קול?
-
@אברהם-עטיה
תעיין פה אולי זה יעזור לך:
||רוב הפעמים שנתקלתי בבעיה הזאת זה היה בגלל שלא היה כרטיס קול טוב
נדמה לי שיש איזה תוכנה למחשב שמהוה ככרטיס קול || -
שלום לך איש יקר!
חיפשתי משהו בגוגל והגעתי איכשהו לפורום הזה, אחרי טיפה חיטוט הבנתי שאתה הסופר מקצוען פה ומייד נרשמתי לפורום כדי להגיב פה!
אני מפיק מוזיקלי כבר הרבה שנים, אני מאמין שהרבה משתמשים פה מכירים אותי או את ההפקות שלי (מעדיף לא להזדהות כרגע) ואחרי שנים של עבודה על קיובייס עברתי לאבלטון ומצאתי את האור, ייקח זמן עד שיבינו את זה פה בארץ אבל אין ספק שאבלטון זה הדבר הבא!
קראתי את המאמר שלך על אבלטון ואני מסכים עם כל מילה שכתבת, בלי קשר עברתי על דברים שלך ואני חושב שאתה יודע המון ואפשר לומר שאתה נכס פה לפורום!
הלוואי שהתעשייה שלנו תהיה מלאה באנשים כמוך! -
פוסט זה נמחק!
-
@Ablton-Live
קודם כל ברוך הבא לפורום!! אתה הולך להינות פה בכל רגע!!
דבר שני אתה צדקת לגמרי @SHLNX הוא באמת מציאה לפורום
ממליץ לך לקורא את החוקים של הפורום ככה שלא יהיה לך בעיות ושירחיקו אותך סתם
ממליץ לך לעקוב אחרי @SHLNX ידידי שלא תפספס שום דבר מהדברים שהוא מעלה
שיהיה לך בהצלחה ואני מוזמן לעזור תמיד!|| אם תזדהה תודיע לי ||
-
אין עליכם!
-
@טיטו אמר בתגובות לדברים שאני מעלה בבלוג שלי !:
@SHLNX יש מצב שוב לקורס קיובייס שפירסמת? ראית שהקובץ נמחק משם...
העליתי שוב, בהצלחה !
-
האמת היא, שאני לא מתמצא לגמרי ב -FL לצערי (מכיר את הבסיס וקצת יותר..) אבל תשאל את מי שעובד עליה,
אולי @SHIMIX או @Y-A-M-music יוכלו לעזור לך ! -
@חכם_בלילה אין אפשרות לעדכן גרסה מבלי למחוק את הגרסה הקודמת (או להתקין מבלי למחוק ואז יהיו לך את שני הגרסאות על המחשב)
לי יש FL מקורי, וגם הגרסאות החדשות והעדכונים שאני מקבל דורשים התקנה מחדש של התוכנה, ואין כפתור כלשהו של "עדכן".אם אתה רוצה למחוק ולהתקין גרסה פרוצה, אני ממליץ לך או על גרסת 20.7 או על גרסת 20.9 שהם מההתנסות שלי הפריצות שהכי פחות קורסות. ניסיתי את 20.8 לדוגמה, והתוכנה הייתה קורסת בתדירות של כל 5 שניות...
זה מאוד תלוי מאיפה אתה מוריד... אבל אני חושב שכל הפריצות הם פלוס מינוס אותו דבר...
-
@Y-A-M-music הבעיה שאני עבדתי עם כמה אנשים שיש להם FL (אהם אהם ) ואם הם שולחים לך קובץ FLP הוא לא עובד לי כי אני בגירסה ישנה..
איך אני רואה באיזה גירסה אני?? -
@חכם_בלילה בתוך התוכנה סוגר את כל החלונות (פיאנו רול, חלון הפלייליסט, צ'אנל ראק וכו'...) ואז כתוב לך למטה כתובית בצבע אפור את הגרסה
או אפשרות שניה;
בסרגל השמאלי למעלה תכנס לHELP ואז ל About
שם גם אפשר לראות מה הגרסה.ובאמת אי אפשר לפתוח פרויקטים מגרסאות חדשות יותר בגרסאות ישנות... (אני זוכר שיש דרך כלשהי אבל היא כ"כ מסובת שעדיף לך כבר להתקין fl חדש וזהו)
-
@Y-A-M-music אז הגירסה שלי זה 20.8.4? לאיזה גירסה עדיף לי לשדרג??
@SHLNX אם יש לך פרוץ בגירסה עדכנית ש@Y-A-M-music ימליץ אני מאוד אשמח.. -
-
@חכם_בלילה לא צריך להסתבך יותר מידי....
כנס להגדרות של המחשב, חפש אפליקציות מותקנות,
ותסיר משם את הFL אחרי זה תתקין מחדש...כמובן לפני שאתה מסיר את ההתקנה לגבות את כל הפרויקטים שלך במקום בטוח, וגם את הסאמפלים שלך שהוספת במידה והעברת אותם לתוך התיקיה של fl...