הפורום הגיע ל 8000 משתמשים
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 לא הכרתי אותו..., אבל הייתי רוצה שהיו פה עוד נושאים חוץ ממוזיקה...
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 ברור, לא התכוונתי להגיד שצריך להוסיף, טוב לי ככה, תאמינו לי מוזיקה זה הדבר שהכי מענין אותי בעולם!!!
-
@מחפשת-שם-מגניב אולי שמישהו יכתוב גם עלינו שמה דברים?
או שנשאיר את זה ל @צוות-פיקוח שיחלטו
עריכה: ראיתי שכתוב שמה אבל זה לא מעודכן (ציטוט:"נכון ל 2023 ישנם בפורום למעלה מ-7200 משתמשים."
מי אחראי על זה? -
@משורר-מבולבל אמר בהפורום הגיע ל 8000 משתמשים:
אני מסכים איתך שיש המון בוטים וספאמרים.
אני לא יודע אם חוקי הפורום מאפשרים לפרסם א"ז, אבל אחד התחביבים שלי כשמשעמם זה למצוא רשתות כאלה (יש כאן אנשים שמחזיקים ב10 פרופילים ויותר)
אחת האפשרויות לעלות ע"ז זה אלו שלא פרסמו שום פוסט, ומשום מה יש להם עוקבים...
והעוקבים שלהם ג"כ עוקבים אחד אחרי השני...
ולסיום כולם נרשמו לפורום באותו תאריך.
צירוף מקרים?אם יש לך הוכחות אולי תעביר ל @צוות-פיקוח ואז יוכלו לחסום אותם כי הרי אסור לפי חוקי הפורום לפתוח שני ניקים.............
-
פוסט זה נמחק!
-
@המבין אמר בהפורום הגיע ל 8000 משתמשים:
@משורר-מבולבל אמר בהפורום הגיע ל 8000 משתמשים:
אני מסכים איתך שיש המון בוטים וספאמרים.
אני לא יודע אם חוקי הפורום מאפשרים לפרסם א"ז, אבל אחד התחביבים שלי כשמשעמם זה למצוא רשתות כאלה (יש כאן אנשים שמחזיקים ב10 פרופילים ויותר)
אחת האפשרויות לעלות ע"ז זה אלו שלא פרסמו שום פוסט, ומשום מה יש להם עוקבים...
והעוקבים שלהם ג"כ עוקבים אחד אחרי השני...
ולסיום כולם נרשמו לפורום באותו תאריך.
צירוף מקרים?אם יש לך הוכחות אולי תעביר ל @צוות-פיקוח ואז יוכלו לחסום אותם כי הרי אסור לפי חוקי הפורום לפתוח שני ניקים.............
בעיקרון אנשים כאלו כבר מזוהים אצלנו, מורחקת להם כתובת אי פי וכד'.
וגם אם יש אנשים שפתחו 2 ניקים, כתובת אחת שלהם אנו מבטלים לה את אימות המייל, וכד'...בכל מקרה, גם אם אדם פתח 10 ניקים, והוא לא עושה אם זה כלום- אמנם זה אסור על פי חוקי הפורום אך כל עוד זה לא מזיק אנו לא נחפש אותם בנרות.. כי קורה שאדם פתח 3 ניקים עד שהסתדר עם ההרשמה...
-
@שריתוש אמר בהפורום הגיע ל 8000 משתמשים:
@הדרי אמר בהפורום הגיע ל 8000 משתמשים:
@מאיר-f אשריכם, אבל מה היה שתחזרו לישיבות??, יהיה פה ניראה לי רק בנות...
@הדרי נו ומה אמר שזה כזה גרוע ?
אולי זה יעזור שקצת יותר יתגמשו פה בכל מיני דברים שכרגע לא מורשים לעלות כאן לפורום....מה פיתאום, תמיד יש בנים שניכנסים..., וצוות פיקוח בחיים לא יסכימו...