האם האופי של זמר /יוצר -- משנה משהו לגבי הצלחתו?
-
@אילן-פ אני חושבת שאדם עם אופי טוב יצליח בכל עבודה! לאו דווקא זמר!
זה פשוט שאנשים אוהבים לעבוד עם אנשים שנחמד להם איתם,
ואם שאלו פה אם ההצלחה זה הכסף אז כן גם, אבל מי שיקבל את זה- זה מי שיהיה טוב באמת אחד שאוהב ומחובר למה שהוא עושה, ואנשים יודעים להבחין בזה. -
@מלך-הקלידנים אמר בהאם האופי של זמר /יוצר -- משנה משהו לגבי הצלחתו?:
@אילן-פ
איזה סוג אחר של הצלחה אתה מכיר בעולם שלנומסכים שכסף זה מדד -משמעותי
אבל הצלחה ---זה גם עניין של פרשנות ?
זה יכול להיות הכרה בכישוריו
כמות צפיות והתעניינות בו
אהוב ומצליח לשמח בשיריו וכ"ו
סיפוק באופן אישי ממה שהוא עושה וכ"ו -
@חכם_בלילה אמר בהאם האופי של זמר /יוצר -- משנה משהו לגבי הצלחתו?:
@אילן-פ מה הכוונה?
אם הוא מתראיין חייבים להתנהל מולונכון - אבל הכוונה התרשמות מבחוץ ----לא אתה באופן אישי
-
@אילן-פ נושא מדהים!
חשבתי על העניין לא פעם,והגעתי למסקנה שאנחנו לא באמת יכולים להכיר את האישיות של הזמר.
החשיפה שלנו לזמרים היא לא ברמה האישית, וגם אם נתקלתם בזמרים חסרי סבלנות בהופעות ואירועים, אין טעם להרחיק לכת ולסמן עליהם תוויות שליליות.
בעקבות שירים שנגעו לנו עמוק בלב אנחנו יוצאים במסקנות חיוביות על האופי של הזמר, וזה לא נכון.(כמה פעמים לקחתי שירים למקום שלי ולאחר שגילתי מה עומד מאחורי השיר הבנתי כי לא לכך התכוון המשורר...)
יש זמרים שקופים יותר(שולי רנד וכד') ופחות, ואנחנו לא מנתחי התנהגות... לכן ברוב המקרים אנחנו נהנים מהמוזיקה שאנחנו מתחברים אליה -ובעצם אוהבים את מה שהזמר מייצר ולא אותו בעצמו.
הצלחה- תלויה בהרבה גורמים, ואין ספק שגם בתכונות נפש.(כמו עקביות ונחישות,דימוי וביטחון עצמי וכ'ו...) -
-
אני בטוחה שכן!
במיוחד אחרי שראיתי שנהוראי אריאלי סיפר שיש לו פלאפון כשר- בבת אחת יותר ויותר אנשים התחילו להתחבר אליו, שמרגישים שהאדם ששר לנו גם הוא מתגבר, גם עובר דברים, ישר אנחנו מרגישים הזדהות ומתחברים.
יש הרבה זמרים שדווקא בגלל שהם רגועים או דווקא בגלל שהם סוערים- הם סוחפים המון אנשים שמרגישים כמוהם.
בטוחה שאופי משנה, ובטוחה שהשיר שהזמר מוציא- משקף את אופיו ואת חייו. -
@אילן-פ 96% לא.