האם האופי של זמר /יוצר -- משנה משהו לגבי הצלחתו?
-
@אילן-פ נושא מדהים!
חשבתי על העניין לא פעם,והגעתי למסקנה שאנחנו לא באמת יכולים להכיר את האישיות של הזמר.
החשיפה שלנו לזמרים היא לא ברמה האישית, וגם אם נתקלתם בזמרים חסרי סבלנות בהופעות ואירועים, אין טעם להרחיק לכת ולסמן עליהם תוויות שליליות.
בעקבות שירים שנגעו לנו עמוק בלב אנחנו יוצאים במסקנות חיוביות על האופי של הזמר, וזה לא נכון.(כמה פעמים לקחתי שירים למקום שלי ולאחר שגילתי מה עומד מאחורי השיר הבנתי כי לא לכך התכוון המשורר...)
יש זמרים שקופים יותר(שולי רנד וכד') ופחות, ואנחנו לא מנתחי התנהגות... לכן ברוב המקרים אנחנו נהנים מהמוזיקה שאנחנו מתחברים אליה -ובעצם אוהבים את מה שהזמר מייצר ולא אותו בעצמו.
הצלחה- תלויה בהרבה גורמים, ואין ספק שגם בתכונות נפש.(כמו עקביות ונחישות,דימוי וביטחון עצמי וכ'ו...) -
-
אני בטוחה שכן!
במיוחד אחרי שראיתי שנהוראי אריאלי סיפר שיש לו פלאפון כשר- בבת אחת יותר ויותר אנשים התחילו להתחבר אליו, שמרגישים שהאדם ששר לנו גם הוא מתגבר, גם עובר דברים, ישר אנחנו מרגישים הזדהות ומתחברים.
יש הרבה זמרים שדווקא בגלל שהם רגועים או דווקא בגלל שהם סוערים- הם סוחפים המון אנשים שמרגישים כמוהם.
בטוחה שאופי משנה, ובטוחה שהשיר שהזמר מוציא- משקף את אופיו ואת חייו. -
@אילן-פ 96% לא.
-
@מיוזיקפון אמר בהאם האופי של זמר /יוצר -- משנה משהו לגבי הצלחתו?:
אברהם פריד הוא הדוגמא בעיני איך האופי שלו כובש את הקהל
זה נכון לאברהם פריד יש אישיות מיוחדת מאוד והוא אדם מאוד ישר ואמיתי.
-
לדעתי צריך שילוב של מס' אלמנטים מרכזיים כדי להפוך לזמר אהוב,
ברמת המוזיקה-קול טוב, סגנון עדכני שמדבר לקהל, שירים על רמה ,עיבוד איכותי וכו.
בפן השני -שהוא חשוב לא פחות!!!זהו אכן מיהו הזמר שעומד מאחורי המיקרופון.
בוא נגיד שיש השפעה פסיכולוגית גדולה להתחבר לזמר בגלל האישיות מאשר החיבור לקול כשלעצמו בלי לדעת מיהו הזמר,או בלי להתחבר לאישיות ולאופי הזמר כלל.
אם תשמעו שיר יפה ותראו זמר לא נעים, ,מתנשא משונה וכו'-ירד לכם 90% מהאהבה לשיר.
בדוקק. ולהיפך גם- יכול להיות סגנון שפחות התחברתם ומאז שראיתם איזה אישיות עומדת מאחוריו ניהיה לכם חשק לשמוע אותו.--נסכם, בסוף וודאי שזה ס''ד. אין אפס
אבל גם אי אפשר להיות זבל(סליחה) ולצפות שיאהבו ויפרגנו. תיהיה בגובה העינים, תכבד כל אדם-זה יחזור אליך חזרה פי אלף.
בהצלחהההה
(אני מניחה שהשואל זה זמר מתחיל שהנושא מעסיק אותו,אני טועה?), -
ברור שאישיות כמה אנשים ששרים מוכשרים .יש יותר מאחד שנקרא "זמר"
הכל תלוי מי מתאים להיות זמר והגענו שצריך אישיות !!!!!!!!!!!!!!! -
@זה-אני-ולא-אחר אמר בהאם האופי של זמר /יוצר -- משנה משהו לגבי הצלחתו?:
@אילן-פ אתה רואה עליהם רק כסף, התכונתי שהם רוצים רק כסף..
ותכלס' בסוף לא מקבלים את זה.. ודאי שההצלחה זה כסף וגם כבוד ואהדה והכל..נראה שזמרי חתונות עם כל האהבה שלהם לעיסוקם --גם אם לא יודו בכך
בסוף זה נהיה משעמם וחוזר על עצמו כל ערב מחדש
ולכן באיזה שלב --זה רק נהיה עניין של כסף
להבדיל זמר יוצר כמו ישי ריבו או תורגמן למרות שמופיעים הרבה --נראה שנהנים כל הופעה מחדש
למרות שלא שאלתי אותם ----ככה לפחות זה מרגיש לי -
@אילן-פ סורי על הדוגמא הנדושה, אבל קחו למשל את קובי ברומר.
יצא לי כמה פעמים לראות אותו בחתונות. כמובן שמלא בחורים צופים בו ורוצים את קרבתו. שמתי לב שהוא מחייך להרבה בחורים, טופח על שכם, והגעתי למסקנה שזו פשוט האישיות שלו! הוא אוהב חברה, אקשן, חיוכים.........
בטוח האופי הזה הופך אותו להרבה יותר ממה שהוא, בלי קשר למוזיקה.