האם האופי של זמר /יוצר -- משנה משהו לגבי הצלחתו?
-
@זה-אני-ולא-אחר אמר בהאם האופי של זמר /יוצר -- משנה משהו לגבי הצלחתו?:
@אילן-פ אתה רואה עליהם רק כסף, התכונתי שהם רוצים רק כסף..
ותכלס' בסוף לא מקבלים את זה.. ודאי שההצלחה זה כסף וגם כבוד ואהדה והכל..נראה שזמרי חתונות עם כל האהבה שלהם לעיסוקם --גם אם לא יודו בכך
בסוף זה נהיה משעמם וחוזר על עצמו כל ערב מחדש
ולכן באיזה שלב --זה רק נהיה עניין של כסף
להבדיל זמר יוצר כמו ישי ריבו או תורגמן למרות שמופיעים הרבה --נראה שנהנים כל הופעה מחדש
למרות שלא שאלתי אותם ----ככה לפחות זה מרגיש לי -
@אילן-פ סורי על הדוגמא הנדושה, אבל קחו למשל את קובי ברומר.
יצא לי כמה פעמים לראות אותו בחתונות. כמובן שמלא בחורים צופים בו ורוצים את קרבתו. שמתי לב שהוא מחייך להרבה בחורים, טופח על שכם, והגעתי למסקנה שזו פשוט האישיות שלו! הוא אוהב חברה, אקשן, חיוכים.........
בטוח האופי הזה הופך אותו להרבה יותר ממה שהוא, בלי קשר למוזיקה. -
@כ-פ לדעתי, האישיות של הזמר פחות משפיעה. מה שיותר משפיע זה החיבור של הזמר לשיר-ובזה גם סוג של יוצא האופי שלו, אבל לא לגמרי.
נגיד, את הבאת את קובי למשל, אז נכון-רואים עליו שהוא חברה'מן אוהב צחוקים וטיפוס אופטימי ואנרגטי וגם מצד שני רואים גם שיש לו הרבה רגש ושיש לו נשמה טובה אבל-אף אחד לא יודע בגלל השירים שלו אם הוא עוזר למשל הרבה בבית, או אם הוא אוהב לישון הרבה וכו' אפילו לא יודעים כמה הוא אוהב לשיר דואט עם אנשים אחרים או דברים כאלו שהם קצת יותר קשורים למוזיקה. מה כן יודעים-שקובי מחובר לשירים שהוא שר ולכן הוא אוהב לקפוץ בשירים קצביים ולהתרגש בשירי נשמה...
בקיצור מה שהתכוונתי לומר-כשלזמר יש אישיות טובה זה לא ישפיע אלא אם יודעים עליה (כי אנשים אוהבים טיפוסים טובים) מה שכן ישפיע זה כמה הזמר מחובר לשירים שלו (גם ריבו למשל-כולם יודעים שיש לו נשמה, אבל מי יודע איך הוא מתנהג ביום יום? אוהבים אותו או איך שהוא ממתג את עצמו?) -
לזמר, כמו לכל בעל מקצוע שנותן שירות ומתעסק עם אנשים, חשוב שיהיה אופי חביב על הבריות. כמו שנעדיף לקנות מחנות שהמוכר בה חייכן אדיב וחבר'מן על חנות שהמוכר בה סנוב וקר מזג. תחשבו על על נותני השירות שאתם מכירים החל מאינסטלטור וכלה בעו"ד ברור שתעדיפו אחד כזה שהאישיות שלו נוחה!
-
לאנשים נחמדים יותר קל להתחבר. ברור!
אבל מי מכיר זמרים באופן אישי?
אולי יש... אבל זה ממש נדיר.
נגיד עומר אדם אין לו קול מטורף אבל הוא מצליח כי הוא בנאדם טוב. -
אני חושבת שזה ממש משנה, אם האופי שלו יותר נוח אז גם אם קורים מצבים לא נעימים אז הוא יכול להחליק אותם יותר בקלות וזה גורם לאנשים לאהוב ולהעריך כאלו אנשים...
-
פוסט זה נמחק!
-
בלי להכיר זמרים באופן אישי,
אם הזמר הוא אדם עם מידות, וטוהר, רואים את זה בשירה שלו, זה מקרין
באופן כללי האופי משפיע - תכונות אופי מקרינות על היצירות...
וזה אצל כולם, לא רק אצל זמרים
כל מלאכה/אומנות שאדם עושה מושפעת מהאופי שלו, האדם מוציא מעצמו את עצמו...
בדר"כ...
זו דעתי בכל אופן... -
@ציפה-קלאסיק אמר בהאם האופי של זמר /יוצר -- משנה משהו לגבי הצלחתו?:
בלי להכיר זמרים באופן אישי,
אם הזמר הוא אדם עם מידות, וטוהר, רואים את זה בשירה שלו, זה מקרין
באופן כללי האופי משפיע - תכונות אופי מקרינות על היצירות...
וזה אצל כולם, לא רק אצל זמרים
כל מלאכה/אומנות שאדם עושה מושפעת מהאופי שלו, האדם מוציא מעצמו את עצמו...
בדר"כ...
זו דעתי בכל אופן...מאוד אהבתי את הגישה - וזה כלכך נכון עד כדי כך
שלפעמים שאני שומע זמר יוצר שמבצע את השירים של עצמו אני יכול להרגיש מצוין
מאיזה מקום זה בא ומה הנסיונות שלו בחיים ובכלל מה עובר עליו
כי אדם קרוב אצל עצמו --כי מה שהוא כותב נובע מהפנימיות שלו לטוב ולמוטב -
@אילן-פ
זה ודאי נכון לגבי יוצר אבל לגבי זמר סתם שייך לזייף רגש וטוהר,
ואגב אם מדברים רוב הזמרים הם פחות טהורים משאר הציבור האברכי כי מה לעשות אם אתה יוצא וודאי לכזה מקצוע קשה לשמור על עצמך לגמרי, ולכן בדרך כלל זה מזוייף כל הדבייקוס' המוגזמת שיש, -
טוב, אז לא ברור לי איך לא כתבו את זה עד עכשיו , אבל יש לי דוגמא חיה מול העינים, @shin !! עד שהגעתי לכאן עוד לא שמעתי עליו, כך שלא היו לי דעות קדומות לטוב ולרע
אבל רק מלקרוא מהצד את התגובות שלו ,לראות את היחס שלו ,גם לאלו החדשים ,עניו ורק מפרגן, נעים הליכות ומכבד , לא פוגעני ולא מתנשא
פשוט האופי הטוב והנח ניכר בו כבר מהרגע הראשון!
וואלה, זמרים כאלה הכי מצליחים, ובגדול.