המלצה לנגן
-
@כשרון @מוזיקה-זה-בדם עושה רושם טוב.
בהמחסלים, בכל מקרה, לא נמצאו תוצאות (אולי זה נגמר) -
@גיטריסט-מתחיל כן אני איש שיווק של סאמויקס!
סתם... אני חושב שזה שזרמה עליו יותר אינפורמציה לא אומר כלום כי יכול להיות שיותר קנו את זה כי יש את זה ביותר חנויות או משהו בסגנון בכל אופן אם אתה רוצה מצלמה יש את זה רק באולטרא מקס או בכל מיני נגנים של חברות חדשות. -
-
@מוזיקה-זה-בדם אמר בהמלצה לנגן:
יש נגן סמארטגו עם כל מה שרצית כולל עריכת שירים ועולה 250 בהמחסלים
@מוזיקה-זה-בדם יש בנגן הזה גם רדיו ?
-
@אבי-לוי אמר בהמלצה לנגן:
בכל אופן אם אתה רוצה מצלמה יש את זה רק באולטרא מקס או בכל מיני נגנים של חברות חדשות.
אני לא מעונין במצלמה. כתבתי למעלה את המפרט הטכני שאני רוצה.
בינתיים רק מה ש @פשוט-שבפשוט הביא נראה כעונה על הדרישות@אבי-לוי אמר בהמלצה לנגן:
אני חושב שזה שזרמה עליו יותר אינפורמציה לא אומר כלום כי יכול להיות שיותר קנו את זה כי יש את זה ביותר חנויות או משהו בסגנון
אם זה הדגם הנמכר ביותר זה מעיד משהו על הנגן, לא?
||וסתם מענין, למה כל כך בוער לך שאני לא קונה קיו 4, הרי אישרת שאתה לא סוכן שיווק ואין לך שום אינטרסים ורווח מכך שאני אקנה דוקא אותו, אני מבין שלך יש אותו, אבל אין צורך להילחם דוקא עליו, אני מבקש המלצות, זה לא אמור לגעת לך אישית מה אני יבחר בסוף.......||
-
פוסט זה נמחק!
-
@גיטריסט-מתחיל הכל טוב
תקנה מה שבא לך והעיקר שתהנה ותערוך לנו שירים...
בהצלחה... -
אפשר בעיקרון להזמין בעלי אקספרס נגנים מעולים של אנדרואיד, הבעיה שיש וייפיי... אני הזמנתי שם את M390 שזה נגן מצוין ונתתי לחבר שלי שקצת מבין בזה לחסום.
-
-
||נראה לי כדאי לך להוריד את בתמונה, אסור תמונות בפרופיל...||
-
@חצי-הכוס-המלאה| זה בסדר, זה לא תמונה שלי...
-
פוסט זה נמחק!
-
סליחה שאני מגיב באיחור, אני לא יודע אם יש עכשיו עניין להגיב, אבל בכל זאת. דבר ראשון הנגן Q4 הוא מאכזב מאוד בשמע, ואפשר לומר שהוא גרוע מאוד בשמע. ואני יכול להמליץ על נגן, שהוא לא זול בלשון המעטה אבל הוא מטורף, אמנם אין לו העתקה, והקלטה, ושינוי שמות אבל יש לו עריכת שירים ומשפר סאונד לשירים ישנים ושמע טהור ונקי. ויש לו גם nfc-שזה טכנולוגיית טווח אפס. ובאמת, עברתי הרבה נגנים, ונראה לי שעכשיו הגעתי לנגן הטוב ביותר. והנה תמונה:|| ספויילר||
-
@מני-מיוזיק לא חשבתי שזו התמונה שלך, אבל לפי מה שהבנתי כל תמונה אסורה, לא משנה אם זה שלך או של דמות כלשהי (אבל אם אתה חושב שזה לא בעיה אז לא אכפת לי, אני לא צוות פיקוח)
-
@חצי-הכוס-המלאה אין לי מושג, אני די חדש, אבל ראיתי כמה שיש להם גם תמונה ומשהו שיותר הגיוני שזה שלהם...
-
פוסט זה נמחק!