המלצה לנגן
-
סליחה שאני מגיב באיחור, אני לא יודע אם יש עכשיו עניין להגיב, אבל בכל זאת. דבר ראשון הנגן Q4 הוא מאכזב מאוד בשמע, ואפשר לומר שהוא גרוע מאוד בשמע. ואני יכול להמליץ על נגן, שהוא לא זול בלשון המעטה אבל הוא מטורף, אמנם אין לו העתקה, והקלטה, ושינוי שמות אבל יש לו עריכת שירים ומשפר סאונד לשירים ישנים ושמע טהור ונקי. ויש לו גם nfc-שזה טכנולוגיית טווח אפס. ובאמת, עברתי הרבה נגנים, ונראה לי שעכשיו הגעתי לנגן הטוב ביותר. והנה תמונה:|| ספויילר||
-
@מני-מיוזיק לא חשבתי שזו התמונה שלך, אבל לפי מה שהבנתי כל תמונה אסורה, לא משנה אם זה שלך או של דמות כלשהי (אבל אם אתה חושב שזה לא בעיה אז לא אכפת לי, אני לא צוות פיקוח)
-
@חצי-הכוס-המלאה אין לי מושג, אני די חדש, אבל ראיתי כמה שיש להם גם תמונה ומשהו שיותר הגיוני שזה שלהם...
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אני-ואני ממליץ על קיו 4 יש לי אותו והשמע מעולה, @יענקל-לוי לא יודע על מה אתה מדבר, @מני-מיוזיק סתם לידיעתך M200 שמוכרים באלי אקספרס זה אותו דגם של קיו 4 רק שסאמויקס חוסמים אותו הרמטית.
-
@אני-פנתרה אמר בהמלצה לנגן:
האם יש פה כאלו שקנו נגן בעליאקספרס ויכולים להמליץ על נגן איכותי עם שמע טוב עם רדיו ?
אשמח אם יצרפו קישור או תמונה של הנגןיגיע לך עוד 100 שנה מאלי אקספרס
יש את הנגן ללא השם
אחלה נגן!!
לכל חנות ממוצעת יש -
@אני-פנתרה
אני לא ממליץ להזמין מוצרים כאלו מעליאקספרס.
חבר שלי הזמין פלאפון של שיואמי. דוקא עלה לו דיי זול....וזה היה בשפה סינית!!!!!
ולא היתה לו אפשרות לשנות את זה.....
בשיא הרצינות!!!!היום אני כבר לא יודע מה איתו.........
-
@חיה-בקליפ אמר בהמלצה לנגן:
@אני-פנתרה אמר בהמלצה לנגן:
האם יש פה כאלו שקנו נגן בעליאקספרס ויכולים להמליץ על נגן איכותי עם שמע טוב עם רדיו ?
אשמח אם יצרפו קישור או תמונה של הנגןיגיע לך עוד 100 שנה מאלי אקספרס
יש את הנגן ללא השם
אחלה נגן!!
לכל חנות ממוצעת יש@חיה-בקליפ למה, דווקא כשאני מזמינה בד"כ עד חודש זה אצלי,
@הראל-1 אמר בהמלצה לנגן:
נגן עם מקלדת זה בד"כ טאצ אם אתה רוצה יש כמה שאני יכול להמליץ
ומותר תמונה אבל לא של בנות||בכל זאת גסטין בביר לא כ"כ מתאים אז אולי בכל זאת תחליף||
@הראל-1 ||גסטין ביבר לא, ורן דנקר כן ?||
-
@אני-פנתרה ועוד מאיפה התמונה של "רן דנקר", אבל מה איתך?