-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@צוות-פיקוח
היה לי עוד שירים שלו 3-4 אבל נמחק לי הכרטיס זיכרון, אבל אני יכול לנסות לבדוק אצל חברים, אבל זה שירים שלא פורסמו זה מותר בפורום או שאני לא יעלה? -
@ארי-גולד אסור לפרסם עליו דברים אישיים, אבל את השירים שלו מותר להעלות (זה נמצא ביוטיוב, היה כתוב פה שחבר מעלה לו)
לגבי שירים שלא פורסמו, אני לא יודעת (זכור לי שיש פה איזה משתמש/ת שמכיר/ה אותו, תחפש בשרשור למעלה ואפשר לשאול אותו/ה) -
אני לא אהבתי אבל כל אחד והטעם שלו שבת שלום!
-
@ארי-גולד אמר בהזמר מתניה | תוכן ודיון.:
הייתי בטוח שמזמן הוא פירסם את עצמו באופן רשמי
זכור לי שפעם חשפו אותו במיוזיק סקופ...
אולי יש כאלה שעוד יש להם את הסרטון ההוא. -
-
@ארי-גולד פרסמו פה בן כמה הוא ומה השם משפחה שלו ואיפה הוא לומד (כמו שאמרת) אבל אח"כ בקשו בשמו שימחקו את זה. גם השם של הנושא היה מתניה ##### ושינו את זה
-
לא הבנתי מה הסיפור?
כל יום וכל שבוע מחדש צריך להזכיר שאסור להעלות את שמו וגילו ואיפה הוא לומד ומה מספר נעלים שלו.
אני יודע בן כמה הוא איפה גר איפה לומד מי זה הוריו וכו
לכן אני יפרסם?????
הוא ביקש בכל לשון של בקשה לא לפרסם אותו אז מה לא מובן????
אין כזה דבר דברים אישים?
הוא כעת בשידוכים ואולי הוא לא רוצה שיותר מידי ידברו עליו לפעמים להיות זמר זה לא הדבר הנכון -
@דודו-בלוקה הכל טוב לא העלנו שום פרטים. פשוט הנושא קפץ כי מישהו שאל אם אפשר להעלות שירים שלו שלא התפרסמו
-
@דודו-בלוקה גם אפשר לדעת על ידי חיפוש פשוט בגוגל ... מה העניין ?
-
@ד19 רצו לכתוב!!!!!!
ובסוף לא ולא דיברתי דוקע על עכשיו דיברתי על כל הנושא שלו שמונים אחוז מהנושא עליו זה אם אפשר או לא
לא מצחיק? -
@דודו-בלוקה בהחלטט
אגב, @מישהי-מאמי מופיע עליו בקושי דברים רק בתגובות לשירים שלו ביוטיוב -
@מישהי-מאמי זה שכתוב זה לא אומר שהוא רוצה
-
@ד19 למה ?? חיפשתי בגוגל מה המשפחה של הזר מתניה וקיבלתי
-
מישהי מאמיהשיב לדודו בלוקה ב 29 באפר׳ 2023, 21:02 נערך לאחרונה על ידי מישהי מאמי 29 באפר׳ 2023, 21:03
@דודו-בלוקה לא אמרתי שלא, רק אמרתי שאין עניין לרוץ אחרי הרוח -הוא התפרסם וזהו...!
301/369