משה קליין - ניצוץ יהודי
-
@בנימין-לוריא @ברדק הראיון עם משה קליין מוקלט! הרי איך יש תמונה? אבל חמישיה מנצחת ושאר הפינות בשידור חי...
-
@בנימין-לוריא זה ממש שקר לאור היום בגלל שאני עכשיו שומעת את השידור והוא כל הזמן אומר שזה בשידור חי, ממש מעצבן!
-
@ברדק אמר במשה קליין - ניצוץ יהודי:
@בנימין-לוריא זה ממש שקר לאור היום בגלל שאני עכשיו שומעת את השידור והוא כל הזמן אומר שזה בשידור חי, ממש מעצבן!
זה לא נקרא שקר... התוכנית בשידור חי ברדיו. כרגע זה משודר בתדר לראשונה.
שידור חי - מדומה. -
@בנימין-לוריא אמר במשה קליין - ניצוץ יהודי:
@ברדק תכירו את יואלי... הוא גם אומר שמאזין מבאר שבע ומאזין מנתניה שלח לו שאלה...
! זה ידוע!, יואלי מדבר הרבה
גם יש לו שיר חלום לגדול שאמור לצאת אחרי פסח, אה אחרי לג בעומר, אה סליחה, אחרי שלושת השבועות, בסוף זה אחרי בין הזמנים, ...... -
לדעתי הוא עשה טעות כשלא הוציא את הדיסק מיד אחרי לילה מנצח
-
@בנימין-לוריא אמר במשה קליין - ניצוץ יהודי:
@ברדק תכירו את יואלי... הוא גם אומר שמאזין מבאר שבע ומאזין מנתניה שלח לו שאלה...
ככה זההה ... הוא חייב להראות שזה שידור חיי , והוא עושה את זה בצורה מוצלחת .....
-
-
אגב לא הבנתי את הקטע של הדיסק יש שם כמה שירים יפים אבל עיבודים לא משהו...
למשל בשיר מה טובו השיר עצמו יפה ויהיה להיט אבל מה קשר שהוא נותן ליוחנן אורי לעבד ממתי נותנים לאורגניסט.. לעבד שיר זה נשמע כמו איזה סינגל של בחור ישיבה.. הוא קנה שיר פצצה מנפתלי שניצלר שגם יתן לו לעבד את זה ...
לא מובן!.... -
האלבום שלו ממש יפה
אבל יש שם יותר מדי אלקטרוני
חבל... -
משה קליין - בונה ירושלים
הזמר משה קליין בסינגל נוסף מתוך אלבומו החדש 'ניצוץ יהודי'. לחן:יהודה בן משה. עיבוד והפקה מוזיקלית: בני לאופר.
||באמת שלא מובן מה הרעיון שלו להוציא את כל שירי האלבום (אלה שלא יצאו לפני) כסינגלים חינמיים אחרי שאנשים שילמו על האלבום מחיר מלא
שלא לדבר על זה שבערב ראש השנה הוא מוציא שיר שמתאים לימי בין המצרים|| -
@שירה-1
https://www.jumbomail.me/j/bmLtJJ3GLE265xo
אפשר להוריד מכאן [שימו לב זה מקבץ שירים]
באדיבות ציצו במייל -
@תהילוש אמר במשה קליין - ניצוץ יהודי:
סתם שאלה, מה הקטע שהוא מוציא בחודשים האלו את כוווול השירים שיש באלבום?
למה הוא לא מחכה לפחות חודש או משהו בין לבין?@משה-0527 אמר במשה קליין - ניצוץ יהודי:
אני לא מבין מה הקטע להוציא סינגל
אחרי שכבר יצא הדיסק לא ראה לי שזה מקדם מכירות
או משהו כזה אולי מישהו פה שמבין בדברים
כאלה יחכים אותיבאמת מעניין