באילו סוגי אירועים בנות צעירות שרוצות גם להתפתח ושיכירו אותן יכולות לנגן?
-
@מחפשת-מקום מה זה ללהקות מאורגנות אני מנגנת באורגן ואני רוצה להתחיל יותר בפרטי כזה לא עם תזמורת...
-
@Organ דווקא באורגן?
כי לכינור שמעתי שיש להקה בניהול לא זוכרת מי (אני יכולה לברר)
שהן מגיעות להופעות
אבל שמעתי שיש הרבה סינון להיכנס ללהקה הזו -
@כמעט-מפורסמת כן אבל שוב אני חושבת שכדאי להתחיל בפפרטי כאילו רק אורגן ואז לבנות להקה( אני גם עוד קטנה בשביל להתחיל להפיעה אני סתם שואלת בשביל שאדע לעתיד
-
זמרות נראה לי יותר צריך כי כל תוכנית בסמינר זה זמרת, וכל ערב נשים שעושים זה עם זמרת, ושיש זמרת טובה בד"כ יש איתה מנגנת באורגן ולפעמים גם כינור.
אבל אין לי מושג איך להיכנס לשוק.
אולי יש תיכון או סמינר שיש שם מכרה/ קרובת משפחה, מבקשים ממנה שאם ההנהלה מחפשת זמרת/ מנגנת- אז את יכולה.... -
זה באמת נושא חשוב כי כולנו (כל מי שמנגנת או שרה) רוצות להביע את הכשרונות שלנו ואולי גם להרוויח מזה על הדרך אך הבעיה שיש עם זה הרבה עניינים שצריך לקחת בחשבון כמו צניעות וכל מיני אצלנו בסמינר נגיד יש קבוצה של בנות (אני בתוכן) שדווקא יודעות לנגן טוב ומנגנות במגוון כלים יש לנו פה ושם במה בהופעות או ערבים אבל לא יותר מזה וכמובן שזה בהתנדבות וחבל... כי החלום שלי זה להופיע מול קהל ולנצח על כלים אפילו בלי תשלום- רק ההנאה הזאת שיש בלנגן כהרכב. צריך מישהו שיקדם את זה בציבור החרדי בצורה צנועה וכשרה.
-
@עלא אמר בבאילו סוגי אירועים בנות צעירות שרוצות גם להתפתח ושיכירו אותן יכולות לנגן?:
זמרות נראה לי יותר צריך כי כל תוכנית בסמינר זה זמרת
אני לא יודעת על סמך מה אמרת את זה, אבל נגיד בסמינר שאני למדתי, שהוא מהסמינרים המובילים בארץ, בחיים לא הביאו ולא יביאו זמרת, זה כאילו לא מתאים....
-
@אפרת-גלבוע את צודקת, לפי דעתי אין לזה במה בכלל בציבור שלנו, ואפשר כמובן לתת לזה מקום, אמנם זה יהיה מורכב אבל אני בטוחה שאפשר..
כי באמת מי שיש לה את זה ביד, הכישרון הזה בוער באצבעות ובפה וא"א להתעלם ממנו.. -
@ב-ב אמר בבאילו סוגי אירועים בנות צעירות שרוצות גם להתפתח ושיכירו אותן יכולות לנגן?:
@עלא אמר בבאילו סוגי אירועים בנות צעירות שרוצות גם להתפתח ושיכירו אותן יכולות לנגן?:
זמרות נראה לי יותר צריך כי כל תוכנית בסמינר זה זמרת
אני לא יודעת על סמך מה אמרת את זה, אבל נגיד בסמינר שאני למדתי, שהוא מהסמינרים המובילים בארץ, בחיים לא הביאו ולא יביאו זמרת, זה כאילו לא מתאים....
לא זמרת שמוציאה שירים לשוק,
זמרת ששרה בהרקדות וכו'. וזה באמת דבר בסיסי. הסמינרים הטובים ביותר מביאים זמרות.