-
@רוחלה-כהן כן שאלתי אם זה זה כי אם כן זה מה שעשה לי את השיר ואני ממש אוהב את השילוב
של חיים ישראל עם זמרים חסידיים
-
@יואלי-דיקמן כנל אצלי,אבל בשיר הזה משהו לא הצליח בשילוב או התאמה לזמר הנכון.. כך לפי דעתי בכל אופן..
-
ואווווווו
איזה שיר בנצי אתה אלוףףףף
מטורף בכלל החיבור של פריד וחיים ישראל מטורף עוד יותר!!!!
אין על השירים של בנצי -
@אני-ואני אמר בבנצי שטיין האגדי:
@ברוריה נכון
הדבקה ודאית!זה נראה לי אותו ילד ששיחק גם בקליפ של פיני איינהורן- תאמין בעצמך. יש בזה משהו?
(אגב, לחולי סרטן אין גם ריסים וגבות...
אם תעקבו אחרי ההדבקה, תראו שהיא מקיפה בקשת שת החלק הדי תחתון של המצח.) -
@איש-אחד-מאיזה-מקום יש גם סרטון שרואים איך מורידים לו את כל החלק הזה מהראש....
-
@מי-כעמך-ישראל יש לך את זה ?
אם כן תעלה להורדה -
אגב, שם ההדבקה יותר מוצלחת מפה.
שם רק אם מסתכלים חזק מאוד מוצאים את זה, וכאן אפשר לשים לב מאוד מהר. -
@איש-אחד-מאיזה-מקום
אז זה באמת אותו שחקן? -
@דינה-2 אמר בבנצי שטיין האגדי:
תכלס' מלחיץ לחשוב שלוקחים ילד בריא והוא מציג ילדים חולים...
זה מה שחשבתי ומרגישה שזה יכול לגרום לבעיות אצל הילד בכל זאת הוא צעיר מידי מכדי להציג ילד חולה
-
@דינה-2 אמר בבנצי שטיין האגדי:
@איש-אחד-מאיזה-מקום
אז זה באמת אותו שחקן?אני כבר מבולבל לגמרי. אז פשוט תשוו!
-
אפשר את רשימת השירים שבנצי הלחין!!
תודה -
@יוני-הישיבה-בוחער זה מה שמצאתי במכלול של בנצי שטיין!!
**את הפריצה הגדולה ביצע בשנת ה'תש"פ כשהלחין את השיר 'אבא'[3], אותו הוא הציע לזמר אברהם פריד שבתחילה דחה אותו, אך למחרת חזר בו. שטיין מכר לו את הלחן ואף שיכנע אותו לבצע את השיר בדואט משותף עם ידידו ארי היל[4].
לקראת חג החנוכה ה'תש"פ הלחין את השיר 'מנורה' אשר בוצע על ידי חבריו למקהלת מלכות יחד עם מוטי ויזל, בשילוב מקהלת הילדים 'חסידימלעך'. לשיר נערך קליפ באווירת ימי החנוכה עם מוטיבים מימי היוונים ומזמננו, ושטיין עצמו מנגן על פסנתר בחלק מהקליפ. בתקופת התפרצות נגיף הקורונה בישראל בקשה עמותת רחשי לב להפיק סינגל מיוחד עבור הילדים הנעזרים בעמותה, ושטיין כתב מילים חדשות ללחן ביידיש ובעברית והפיק את השיר תחת השם 'אבא איתי'[5]. השיר מבוצע בדואט בין ארי היל וחיים ישראל, שאף לקח על עצמו לשיר את מילות השיר ביידיש. בנוסף הלחין את השיר "קרעסטיר" - בערי וובר, אהרלה סמט ומקהלת מלכות, ואוטוטו -שביצע אברהם פריד**
בטוח יש עוד שירים אני לא מוצא!!
-
@יוני-הישיבה-בוחער אמר בבנצי שטיין האגדי:
אפשר את רשימת השירים שבנצי הלחין!!
תודהיש את המחרוזת שמלכות עשו לכבוד החתונה שלו של מלא שירים שהוא הלחין וזה לא הכל בכלל וזה המון...
-
בנצי שטיין & ישיבת ברקאי - אל תיפול
לחן: בנצי שטיין. עיבוד ומיקס: אלי קליין ואיצי ברי
השיר בMP3: בנצי שטיין & ישיבת ברקאי - אל תיפול.mp3
-
@יאיר-2-0
ואווו איך כבר הספיקו